Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 390
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Много горда се чувствам със себе си. Съвсем успешно успях да си закупя правилната отвертка за едни винтове в офиса, които ми хабят нервите. Но продавачката ме гледаше сякаш са ме пуснали от лудницата с моите обяснения какво точно ми трябва. Laughing Хич ме няма в техническата част, но неволята учи. От техническия отдел ги чакам минимум по една седмица да се отзоват да ми направят поправките , които заявявам. Та поне за нещо елементарно като затягане на винтчета реших, че е време да се самообразовам.

# 1 351
Бравос. Аз още не съм сигурна какви са разликите между винт, болт и дюбел. Май само пирон познавам безотказно...

# 1 352
И защо са ѝ отказвали на рускинята...рискът е за нея. Не го разбирам.

Онзи ден в същата марка бакалия, една жена поиска да плати сметката на възрастна жена пред мен. На възрастната жена ѝ стана много неудобно, въпреки че жената беше изключително любезна. В крайна сметка ѝ я плати и беше наистина трогателно.

Присъединявам се към мненията за ужасния ужасон на пазара на имоти (къщи в частност). Всеки е определил цена на база колко му трябват, а не колко му струва имотът. И така и ще си останат. Непродаваеми.

# 1 353
Значи сигурно и за клинци не си чувала 😁😂

# 1 354
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
задуха още повече. облаците слязоха ниско и съвсем затъмниха света наоколо.
мрачно и подтиснато ми е.
знаете усещането - сякаш нещо лошо ще се случи, незнайно какво и от къде ще дойде.
звъня през ден на децата, майка чувам по-често от преди...
май притесних и тях...

# 1 355
Добре, ве, от пясъчната буря щей. Я тук, като пече слънце, гачели ней студна кутийки и гаче ли няя война ей там, зад морето. Не се шашкай..
Не знам какво им пречеше да и дадат кеша. Но не и. Идваше ми се да стана, да си напазарувам и да и дам аз.
Панде, ще станеш баш мастора на темата 😁👌

# 1 356
Ще взема да нося кеш с мен, че винаги плащам с карта.

# 1 357
  • Пловдив
Добре, при вас па кво да дойде?

# 1 358
не знам какво дойде. от седмица духа и е хладно.
всички казват, че толкова студена и дълга зима никога не е имало.
миналата година, когато идвахме през април беше 40 градуса, сега е около 20 през деня.
а като задуха не ги усещам като 20.

# 1 359
  • София
ДобрЕ, познато ми е това тягостно чувство, че нещо лошо ще се случи! Дано си остане само чувство и скоро да отмине!
Пък зимата все ще си тръгне. Ти разказа ли в Египет за Баба Марта? Да не се чудят хората що е 20 градуса.

Миналата седмица докато чакахме децата пред училище с група майки към нас се присъедини и един дядо. Започна да обяснява колко лоши са жените и затова е студено в женския месец. Никоя от нас не му отговори и той завалията след малко се оттегли... Лоши жени! Засрамихме човека.

# 1 360
Горинич върза мартенички на всички Wink надявам се да не е обяснил сърдитостта на бабата с мъжете около нея. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
а дедето ви е свалял, ама вие млади и зелени, не сте схванали намека. 
навремето имаше един дядка, колкото мен сега може да е бил, ама за моето 20 годишно аз е бил стар колкото библията най-малко, та той казваше "не ги гледай тия младите, те и утре ще могат, аз - не. мен трябва да гледаш, че или сега или губиш.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile така и не разбрах какво ще изгубя, но думите съм запомнила.

# 1 361
13, наистина много тъжно. Обикновено и аз не нося много пари в брой, но бих се отзовала в подобна ситуация. Дори не искам да си представя какво би било да се отзовеш в чужда държава с блокирана карта или пари, които не можеш да обмениш или са се обезценили тотално.

Панде, браво на теб! Аз в такива случаи направо си нося мостра, да покажа какво ми трябва. Последно ходих да купувам едно уплътнение с половин смесител под ръка. Сигурно много ми се смеят, ама дреме ми на шапката.

Редовно преминавам през кратък курс на обучение що е то винт и болт (и имат ли те почва у нас), и редовно изтривам тази информация от харда. Следващият път като ми потрябва, пак наново. Клинците на Ренко за първи път ги чувам.

# 1 362
  • София
Бърди, аз ако имах с какво да го отвия този винт, че да го взема за мостра, щях да го помъкна с мен. Ама нали отвертката за неговото затягане я купих, та се наложи да изпотя продавачката с моите обяснения. Обаче сега си я имам и следващия път направо ще действам със затягането. Готова съм да мина на следващото ниво.

В интерес на истината докато живеех с БНД ми се беше наложило да се понауча да правя аз някои "мъжки" неща. За други се бях научила как трябва да се направят, но не можех да ги направя аз, защото трябва сила. Тогава само го "навигирах" как той да ги поправи. Но сега като съм с баща ми отвикнах, защото той може да е възрастен вече, но  поправя вкъщи каквото има нужда, да ми е жив и здрав.

Даже докато лежах с Пантата в болница през декември той си спомнил, че искам лампа над мивката в кухнята и беше монтирал една, хем да се занимава с нещо вместо да мисли детето как е. Толкова мило ми стана тогава!

# 1 363
  • Euskal Herria
Добър ви ден, общество!
И при нас дойде прахолякът от Сахара. Е, не чак както при Тарти, ама небето е забулено, топло и задушно е. 21 градуса. Всичко е покрито с червеникав прах, като марсиански пейзаж Simple Smile.
Разболявам се, дано успея да предотвратя нещо по-сериозно освен обичайното гърло и синуси.

# 1 364
Винт,болт,гайка, щифт,само казвате,и почвам да ви обяснявам 😂.Клинците като приложение са малко по-далеч от тях,но са от същото "семейство".С тях се заковават подновите на конете и магаретата.Дядо ми навремето беше ковач,та от там ги знам.И гуми на мотори много успешно се пукат, когато са наредени по пътя 🤭🤫.Но това вече е друга история 😁
Янче,бързо да влизаш обратно в редиците!

Общи условия

Активация на акаунт