Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 403
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 335
Добро утро! Да сипя и аз по кафе

# 1 336
Стряма е вървежно село,ако и да е малко по-отдалечено (по моите представи).Имам познати,които работят в Пловдив и ежедневно пътуват.Само транзитно го минавам,но си има почти всичко необходимо за нормален живот.

# 1 337
от любопитство гугнах селото и продажбите там. ами една и съща къща я има в пет фирми с пет различни цени. снимките даже са еднакви, нищо, че различни брокери я обявяват.
Wink друга къща е само в три.

Ами ако брокерът няма договор с продавача за ексклузивни права ,собственикът я дава на няколко агенции.Или брокерите си я дават и се делят процента.Нашият брокер така продаде апартамента ,чрез друга колежка .
Но пък познати отишли на оглед ,на място брокерът им казал,че цената е малко по-висока от обявената.Ама малко ,15 000 евро само .

# 1 338
от любопитство гугнах селото и продажбите там. ами една и съща къща я има в пет фирми с пет различни цени. снимките даже са еднакви, нищо, че различни брокери я обявяват.

Абе, тоя уж е собственик.Днеска,утре....нищо.

# 1 339
Уми,ние докато мислихме за къща ,много гледах публичните продани.Хвърляй по едно око на сайта на съда и на ЧСИ,има имоти на ниски цени ,има и огледи.Сега обаче размислихме и търсим земеделска земя и пак гледам там.

# 1 340
  • France
Така май се прави балон. Confused

Ракия нема, ще бъркам грог. Notes

# 1 341

Ами ако брокерът няма договор с продавача за ексклузивни права ,собственикът я дава на няколко агенции.Или брокерите си я дават и се делят процента.Нашият брокер така продаде апартамента ,чрез друга колежка .
Но пък познати отишли на оглед ,на място брокерът им казал,че цената е малко по-висока от обявената.Ама малко ,15 000 евро само .
Така се правят едни бързи пари. В момента много хора искат да си вложат спестяванията в недвижим имот, за да избегнат инфлацията, затова имотите бързо поскъпват.

# 1 342
Това практиката в България. Виждат от агенцията обява, копират я, сменят цената и после като се появи желаещ да види имота звънят на продавача, че имат клиент за него.

# 1 343
Стрейнджър,не наблюдавам много отдавна,но според мен още при ковида се вдигнаха.Всичко се продава много бързо и нашият и на познати ,много бързо се купиха.Двама клиенти дойдоха с пари в брой в един и същи ден.Първите искаха доста да им свалим,вторите не се пазариха изобщо.

# 1 344
Уми,ние докато мислихме за къща ,много гледах публичните продани.Хвърляй по едно око на сайта на съда и на ЧСИ,има имоти на ниски цени ,има и огледи.Сега обаче размислихме и търсим земеделска земя и пак гледам там.
Вече не. От есента на 2021 г. има промени, които задължават обявяването да не е под 80% от пазарната цена. Свърши тая с евтините имоти от ЧСИ.

# 1 345
Уиш,знам .Но гледахме тристаен в Аспарухово с начална цена 35 000 лв.В агенция почват от 50 ,и за 10 000 по-малко да го вземе човек си е изгодно а и таксата е по-малка от % на брокера .

# 1 346
  • София
Уиш, оправи ми настроението с твоя сън! Joy Благодаря ти!

# 1 347
Вчера в бакалията, една жена, много добре облечена,поддържана, предполагам рускиня. Ходи от каса на каса и се моли на всеки с по- голяма сметка да му плати с картата си, а на нея да и дадат кеша. Тъжна гледка. Никой българин не се съгласи. Добре, че пазаруват доста руснаци ли са, украинци ли...не ги различавам много, но те и помогнаха. Та...в главата ми е бъркоч от емоции и мисли.

Вайче, гордост наша, все така 🤗
Отивам да се трудя...

# 1 348
  • Наблизо
Горката.Тук дават студентчета как чакат за храна с просяците.Родителите им не могат да пратят пари.
От другата страна пък бременни жени умират.
Ох.Кога ще свърши тази война?????

# 1 349
Добър ден, пия първото си кафе за деня, щото се събудих преди малко. Нещо съвсем се бъгнах и не мигнах до 7 часа. В седем имах аларма за Ел Тироксина. Пих си хапченцето и заспах. Кошмар, а бях пила снощи някакви сънотворни...
Какви ще ги къдря тази нощ.... направо се плаша.
Фил и Славчо да оздравяват! Малкото Панте да има само цветни сънища Heart Забелязвате ли, че нашия мастър шеф Уиш, дори в сънищата приготвя храна Simple Smile
Добротея, много ме разчувства! Славно детенце е Горинич Heart

Общи условия

Активация на акаунт