Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 413
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Аз съм изморена. Емоционално и физически. Не ми се пише много.

# 1 321
  • София
Ре, имаш голяма прегръдка от мен! 🤗 Дано скоро се почувстваш по-добре! А когато ти се пише, ние сме тук! ❤️

Чакам Пантата да се събуди и се глася да ходя на работа. Горкото ми дете нощес сънува кошмари. Толкова жално писука в съня си на три пъти "мамо, мамо". Всичко ми се стегна. Сега разбирам моята покойна майчица колко зле се е чувствала в периода , в който аз имах кошмари.

# 1 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз съм като ре.
снощи се скарах на Горинич. заслужено разбира се, но пак тежи.
легнах и в полусън усещам нещо ме лази. имам усещането, че събудих комплекса. а той, дошъл да ме погали и да ми каже, че съжалява.
докато спя, че иначе го било срам.

# 1 323
  • София
О, ДобрЕ, толкова мило ми стана! ❤️ Златно е момчето ти!

Пък майките сме за това - да възпитаваме и после да ни е криво. Съдба! 🤭

# 1 324
А аз сънувах ПанТата. Панди ми я беше оставила да я гледам. Много възпитано беше детето, всичко си изяде и, понеже имаше останали купони за стола, най-отговорно ме помоли да отида да взема храната в кутии, че мама пари е давала за тях и да не идат зян. Simple Smile Взех ги, кво да правя...Ако Панди си ги иска, насън ще ѝ ги доставя.

# 1 325
много сериозно сме почнали от сутринта. не е на добре това.
ей кое време стана, а едно кафе не сме изпили още. Wink

# 1 326
# 1 327
И аз по нощите се събудих. Ядоса ме голямата снощи, черни мисли ме налегнаха и се оцъклих. Оказа се, че ММ не е заспивал изобщо. Станах, направих по един чай, прочетох един анализ за китайската позиция по конфликта с Украйна и съм заспала. Сутринта ММ ми вика, че не знаел какво съм му дала, ама добре му е подействало, даже не разбрал как е заспал. Чай-алпинист Joy

# 1 328
Добро утро.
Исках да напиша нещо,но го изтрих.Да не почвам с черната хроника от сутринта.
Щяхме да гледаме къща в Стряма.Собственикът ни мота нещо.Звъня не вдига.Премести уговорката за вчера.Уж щеше да звъни вчера,не звънна.Същевременно я предлага по разни сайтове отново.Абе...и аз не съм сигурна вече дали ми харесва.

В класа на детето има болни деца.Не искам да се притеснявам,но ми е свито...

# 1 329
Кофти начало на деня - пак имах лек кръвоизлив от носа. Кръвното ми е леко по-високо, но нищо фрапантно. Какво пак се случва с този нос, не знам. Изобщо не искам да си спомням кошмарните години, когато ставах и лягах с кръвоизливи. Мислих си, че са останали някъде много назад във времето.

Грейнало е много хубаво слънчице, но няма да имам време да му се порадвам. Заклещена съм пред компа и няма мърдане. В следващите дни пак дават застудяване, дъжд и сняг.

Довечера искам от чая на Попи. Няколко нощи спах добре, сега от известно време пак връткане до среднощ.
Мрънкаво ми е, смотано ми е.

# 1 330
зуми, като се дърпа не натискайте, не е вашето.
Стряма не е ли далеч от Пловдив? ще си намерите вашето и по-добро и по-близо. Simple Smile
как ми се иска всички проблеми да се решат ей така, с едно махване на вълшебна пръчица...

пак се почна Sad Sad Sad постът на Бърди гио нямаше, когато писах, нямаше го и след това, когато си проверих "харесванията", появи се чак на трето отваряне на темата. Sad Sad Sad

бърди, не помня в коя тема говореха за обгаряне на капилярите за да се спре такова кръвотечение. не знам колко помага. при нас се оказа от сухия въздух, с един овлажнител решихме проблема.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 09:45 от st. Dobri

# 1 331
  • France
ДобрЮтро. Мъжо ходи миналата седмица на ескейпруум с колегите и донесе някакъв вирус. Сега сме наред със Славито. Ще ми липсват мерките за к19 Joy Отивам да взема горещ душ, че дано се стопля.

# 1 332
Добре, знам за горенето - истински кошмар ми беше като дете. Всички в УНГ отделението ме познаваха, редовна бях там, горене, тампони, чудеса. Ще видим какво ще излезе.

# 1 333
Уми,правят някаква схема май тия брокери.С една къща така ,звъня аз,продадена била.След един месец МУ я вижда пак в сайта на агенцията,пак звъня,имали проблем със сайта ,продадена била.На друга агенция се обаждаме за друга къща,ами собствениците ги нямало,питам защо са ми собственици,нали вие сте брокери.Пътувал бил,ще ми звъннел,но така и не звънна.Пак аз звънях ,щели да му предадат и това беше.
Във варненската тема питах за агенцията,писа ми една жена с доста лош отзив.
Панде,тази кокошка с клина ми писа,че ще го вземе днес,но утре сутрин ще звънна в Еконта и ако е там ти го пращам.
До 3 сутринта четох "Люляковите момичета",страхотна книга е!
Днес имам онлайн сесия 2 часа ,страшно ми дотяга два часа без да мръдна от компютъра.После ще ми дойдат седмичните лекции ,имам още 3 седмици и после тест за първи сертификат .
Фил,и една греяна ракия 😘

# 1 334
от любопитство гугнах селото и продажбите там. ами една и съща къща я има в пет фирми с пет различни цени. снимките даже са еднакви, нищо, че различни брокери я обявяват.
Wink друга къща е само в три.

Общи условия

Активация на акаунт