Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 776
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Бургас
Здрава да е,Уиш!
Много хубави кексчета!

# 1 756
  • София
Уиш, да ти е здрава и успешна нахалницата! Животът  й да е разкошен и сладък като тези кексчета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip

# 1 757
Уиш, да е здрава моята почти адашка, но на второ име. Какви вкусотии си приготвила за празника само, думи нямам.

# 1 758
Жива и здрава да е ,Уиш!Уха ,че вкусно изглеждат,за мен и един ром отстрани да прокарвам 😁
Бабри,завидях ти,да се почувстваш нормално е нещо,което съм забравила.Ще ходим на караоке по женски ,снощи някой предложи в групата и всички общо 6 квачки се съгласихме .На бар не съм била от както бях бременна,направо съм забравила какво е да отидеш на силна музика 🤦
Уми,браво на ТУ,айде и детето да се оправя сега!

# 1 759
Уиш, да ти е жива и здрава Нахалницата! Мъфините изглеждат много апетитно.
Бобчи, коя кримка четеш? Нарине много я харесвам, чака ме последната част на Манюня и "Симон".

Готвих леща за обяд, довечера ще сме на кюфтета и зелена салата.
МУ се измъкна преди малко от леглото. Аз през това време успях да заредя пералня и да оправя прането, да сложа манджата да се готви и да поработя. Мисля сега да го засиля до пазара и до Лидъл.

Много ми беше студено снощи и днес сутринта. В кухнята ми ходят бели мечки. Писна ми вече от студа, искам слънце, зеленко и птички.

# 1 760
Честита да е Нахалницата, Уиш! Жива и здрава!

Познайте аз какво правих за закуска Grinning .... Гофрети Simple Smile харесаха се май. Аз се помотах на спокойствие из лидл, купих туй онуй и съм готова да си полегна пак.

# 1 761

Бърди ,от Детето почнах,много е заплетена и интересна ,днес ще я приключа и почвам Зодиак ,за серийния убиец с този прякор.
Симон май я нямат в библиотеката,като прочета трите части на Манюня ,ще си я купя.Само добри отзиви срещам за нея.

# 1 762
Здрава да е Нахалницата!
Бобче,тази серия,на Нора Робъртс,В смъртта,е добра.Доста са книгите от нея, повечето ги има в Читанка,ако някой се вълнува от тях.

# 1 763
Ренко,съвсем спонтанно я грабнах ,не знаех че е серия .Ще видя и другите ,свързани ли са?

# 1 764
Главните герои са едни и същи,разследват различни случаи.Свързани са до толкова,че могат да се четат единични части,без да се чини много смисъла.Абе като някой криминален сериал,в който все има "интриги" между героите,но случаите винаги са различни.В бъдещето се развиват действията,в Читанка ги класифицират като фантастика,но аз като човек,недолюбван този жанр,ги чета с удоволствие.

# 1 765
  • София
Честит имен ден, живо и здраво да й е името Уиш.
Ние пазарувах в, пуснах пералня, големия излезе, ние трябва да изведе малката малко.
Че после ме чака мусака.

# 1 766
Бобчи, във всяка книга се разследва различно престъпление. Главните герои са едни и същи, има разни истории между тях, но се вниква горе-долу във взаимоотношенията им. Чела съм 2-3 части май, не бяха последователни, не ми е пречило да разбера за какво става въпрос. Не си падам по фантастика, заради криминалния елемент посегнах. Но имаше интересни неща, действието се развива в бъдещето, има разни любопитни джаджи, героите са шантави. Тази Нора Робъртс много продуктивна. Колко книги е написала, сигурно и тя не им знае бройката.
Ще погледна "Детето", заинтригува ме.

# 1 767
От Нора Робъртс нищо не съм чела ,малко съм скептична към автори с камион книги.Вчера бързах и без да я мисля я взех.

# 1 768
Аз я харесвам Нора Робъртс,за убиване на времето става.
Честит имен ден на Нахалницата! 🎉💐
Дребната е мега гладна,а не смея да й давам много неща. Изяде 1/2 филия със сирене и 1/2 ябълка. Хич не разбира,че трябва да е на диета поне днес. 🙄

# 1 769
Ени, дано не ми се разсърдиш, но метнах снимките ти от ИГ в рецептата за пълнените картофи.
Познай кой ще ходи да купува едри картофи от пазара, като остави малката на урок по програмиране след малко. Запали ме.
И на Сали смених името на рецептата на Царевичен снакс, няма картофи, а царевично брашно в нея.
Дано не се разсърдите и двете.

Общи условия

Активация на акаунт