Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 768
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 770
Нахалницата ви благодари специално, момичета. Толкова е нахална, че направо ме попита: "Нали твоите от бгмама са ме поздравили?" Лелее! Нахалитет безподобен!

# 1 771
И аз я харесвам,като изключим първите ѝ романи, Арлекин.Там е бляяя,лиготии,еднотипни,абе и за убиване на времето не стават.Като цяло се чете лесно,не затормозява,не те кара да мислиш и разсъждаваш защо това и онова, сравнително увлекателно пише.

# 1 772
Значи, докато не направя тоя царевичен снакс, няма да мирясам.

# 1 773
Оф, добре, де, отивам да го гледам тоз царевичен снакс. Така успешно го подминах, ама не царевичен снакс та царевичен снакс

# 1 774
Успокоих се. Споделен грях по-лесно се носи. А и не бива, като пиянде, да лоча вино без мезе.

# 1 775
Взех да мисля аз какъв дип ще върви с него Simple Smile нямам и нищо за гуакамоле...

# 1 776
Гуакамоле или само намачкано авокадо с лимон ще е супер, но ако нямаш, някакъв млечен дип също ще е ок. Например меко сирене с малко цедено кисело мляко, зехтин и чесън, врътнато в блендера.

# 1 777
Подстрекателки такива сте значи. Heart

# 1 778
Кло,как ще се сърдя! Няма никакви проблеми,щом съм ги качила и там,значи са за споделяне. 🤗
Благодаря ти,че се грижиш за готварската ни книга. ❤
И аз го загледах царевичния снакс,още повече,че обожавам царевица и вкуса й,но ще е друг ден. Днес нещо сладко мисля да забъркам. 😆

# 1 779
Мда, и аз няколко пъти се връщам да го чета този царевичен чипс. Копирах си рецептата във файла с име "Бг мама". Но ще го оставя за друг ден.
Картофите по рецептата на Ени станаха много хубави миналата вечер, одобриха се у дома.

Изкушавам се да зарежа всичко и да изляза. Но няма кой да ми свърши работата. Втори ден размотаване ще ми дойде множко.

# 1 780
Пффф,малката започва да кашля.Явно не е ентеровирус.
Аз направих 5тави с меденки,за да не хвърля отвореното домашно сладко от ягоди.Идиот съм ,знам.3 часа търчах ,мих чинии и тави,пръсках мухъл,пералня, сушилня и чак сега седнах.Още не съм мила баня и не съм пускала прахосмукачка...ММ и дребната се бият за дистанционното и ядат меденки..Почивен ден Flushed

# 1 781
  • Пловдив
Аз поседнах с кафе и филм...ама върви към дрямка работата.
Излизането се провали, та ще продължа да мързелувам...мм имаше честта за прахото.
Вечерята ще е риба и скариди, ало тийна се прибере въобще за второто Thinking

# 1 782
  • София
И аз гледам Конг Конг с малката, мусака та се пече.
Направихме 8 к крачки с мм и детето. 😜

# 1 783
Уиш, честита да ти е Нахалницата.
Ние вчера успешно премахнахме тоалетната, днес монтираме. И остава малко боядисване на стените.
На картофена крем супа сме, че това готвя за малката, и ние покрай нея на това откарваме.
Довечера може една баница за вечеря и за закуска утре да има.

# 1 784
Ако се наканя да обеля картофите, ще готвя мусака. Ама ако не се наканя, не знам какво ще е....

Общи условия

Активация на акаунт