Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 395
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 785
Аз пък купих грамадански картофи, подходящи за пълнене, гъби, пресен лук, остава след малко да изляза за кашкавал, защото няма да ми стигне. Няма да казвам какво ще правя, вече споделих. Малката не е доволна от демо урока, това, което са им показали днес, го е учила още във втори клас в училище. Слава богу, ще ми спести маса пари.

# 1 786
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пффф,малката започва да кашля.Явно не е ентеровирус.
Аз направих 5тави с меденки,за да не хвърля отвореното домашно сладко от ягоди.Идиот съм ,знам.3 часа търчах ,мих чинии и тави,пръсках мухъл,пералня, сушилня и чак сега седнах.Още не съм мила баня и не съм пускала прахосмукачка...ММ и дребната се бият за дистанционното и ядат меденки..Почивен ден Flushed

а може ли да има връзка между двете подчертани?
Горинич кашляше като за световно всеки път, когато лелките измиеха пода докато децата спят.
алергия към хлорсъдържащи препарати Sad Sad Sad

# 1 787
Тц.Тя кашля откакто е станала.Аз пръсках няколко часа по- късно в нашата спалня,която е затворена и с разтворени прозорци.Целият им клас е болен.10 отсъстващи и още няколко кашлящи,но ходещи на училище.

# 1 788
Аз пък от една седмица много се замислям за Еър фраер.Бяхме при приятели,които притежават такова чудо,и скъпия ми вкара леко мухата за него.Чета, сравнявам,обмислям,плюсове,минуси... Точно за нашият начин на хранене е, защото не си падаме по манджите,но се чудя дали ми се дават в момента пари за това.
Междувременно ще пържа кюфтета,а ако имах фраер,нямаше да е толкова вредно,а и да разхищавам толкова много от течното злато 😁

# 1 789
Не се чуди взимай,аз два смених докато намеря нашия си модел.Освен от мазнина спестява и от време и чистене.После в миялната и не търкаш нищо,правя какво ли не вътре-препечени и "пържени" филии,месо всякакво,хапки,кашкавалени пръчки и сиренца,картофи и чипс разбира се,задушавам и зеленчуци.Малко реклама излезе ама е една от най ползваните ни покупки,повече и от мултикукъра.
Оплаквам се че е време за седмичния ни пазар,а навън е ужасно ветровито,хем с колата ще сме и пак не ми се мърда наникъде,ама хладилника празен,само солети и шоколад има в шкафа.

# 1 790
Би ли споделила кои модели сте имали,и от кой сте най-доволни?Според зависи от бюджета съм се спряла на три.За съжаление Филипса го изключвам, защото най-добрият от марката ми е прекалено скъп,а малък по-скоро не искам.

# 1 791
Лещичка,какво означава вашият си модел?И МУ искаше,никога не сме яли в такова нещо готвено,един ги хвали,друг недоволен и му мина меракът .

# 1 792
  • София
Един колега има и каза, че 300грама картофи е пържил 1 час и повече не смята да го използва. Не знам дали е нормално, но ако искаш да питам какво има Grinning За да знаеш какво да не взимаш. Иначе и аз се чудя, ама няма къде да сложа Sad и ММ ще ме убие.

# 1 793
Ренко,на кои си се спряла?Филипса може и ВУ да се намери .Ерин,питай.

# 1 794
  • София
Питах, ама отговор в понеделник Grinning Питахме го дали не е забравил да го включи

# 1 795
Качихме се до Боянското езеро, доста добра разходка направихме. Спестихме на кучето по-нататъшните мъки, че някакъв злобен вятър излезе и обърнахме надолу. За сметка на краткия преход, забърсахме едно желирано шкембе напът за вкъщи.

Ули, на твое място ще направя кюфтета. За тях белени картофи не трябват. Joy

Да е честита Нахалница на Уиш! Да е здрава и щастлива, и да не я ясова майка ѝ толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега прилягам, че довечера поканих гости.

# 1 796
Бобче,на Филипс ххл,инста пота и едни немски-Smax.Към уреди ВУ съм предубедена,само автомобили 😭😂

# 1 797
Ще чакам да купиш,сготвиш пет-шест манджи и да пишеш.

# 1 798
Първият беше на дели**но и ни идваше малък за тримата,отделно кошницата бързо и се надра покритието.Вторият заложихме на рон*ън,той пък нещо му се прецака дисплея след няколко месеца.И накрая открихме теф*ла,ххл варианта.Голям,удобен и вече година не е мръднал.За картофите сигурно сте го чували,но много зависи от самия сорт.Пресни стават за около 20 минути половин килограм,единствено ги режа и оставам да изпръхнат,ако не успея им трябват половин час да стане една голяма кошница,някой ги сушат с кухненска хартия искат си малко подготовка самите картофи.Вече стар картоф е нормално да му трябва повече време,някой познати и бланширани замразени правят стават за 15 минути.Всяка храна си иска някаква предварителна обработка,особено пилешкото си иска марината,както и зеленчуците иначе стават леко сухи.Някой си ги пръскат с мазнина,има си доста инфо и във форума и рецепти.Малко като реклама стана,затова скривам марките,но въпроса е според ползване и потреблението да вземете нещо бюджетно и да си прецените.За мен лично вкуса е много по добър и сочен от пърженото,а и дребния на 4г. така яде почти всичко от него,чипса главно за него го правя.

# 1 799
Ренко, вземай, не де чуди. От година имам, няма ден, в който да не съм го ползвала. Без да преувеличавам.
Ето снощи едни пилешки пържоли, картофи и сладки картофи направих.
Замразени пици, кроасанчета, кюфтета, мъфини, кексоподобни, бийф джърки, всичко правя вътре, фурна пускам веднъж на високосна вече.
Моят е инстант вортекс плюс, нямам опит с други, но от този съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт