Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 355
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 800
В една група във фейса гледах сготвени неща, затова към тях се насочих 😁

# 1 801
  • Пловдив
Абсурд мм да поиска такова нещо Simple Smile предубеден е към такива уреди.

# 1 802
Моят ми угоди, даже му писна да се чудя и рече, хайде вземай, и той е толкова доволен колкото и аз Simple Smile

# 1 803
Абе той и моят беше предубеден към робота,ама се убеди че върши работа.Сега пушилня искал,аз не ща такова нещо.Преди исках мултикулър,мина ми мерака и за него.

# 1 804
Аз имам мултикукър, който тормозя непрестанно. Доста умувах за еър фраер,  но стигнах до извода, че няма да ни е полезен. Просто не ядем такива неща, които се приготвят в него или рядко ядем.

Прибрахме се ние. Изнервени, недоволни. Ще трябва да си търсим друго наше място. Отделно се сдърпахме с МУ и положението вкъщи е от нервно към военно... пхъ.

# 1 805
За уреди и техника голямо проучване му удрям и аз 😂.За една проста прахосмукачка се чудих по е седмица,кухнята като обзавеждахме пък беше ужас 🤦🏻‍♀️.Искам да съм информирана,да съм избрала най-доброто според бюджета,и да го намеря на най-ниската пазарна цена.Че аз мъжа ми не избирах толкова дълго 🤣🤣🤣
Оф бе големи сте подстрекателки.

# 1 806
  • София
Ааа честит празник на рожденниците и на именничката на Уиш Grinning

# 1 807
Ренко, аз аз за фрайъра към година се чудих сигурно Simple Smile нали ти казвам, на ММ накрая му писна от мен Simple Smile

# 1 808
  • Бургас
Бобчита,какво е МУ.

# 1 809
Ули,събират се викаш лидлските пици?За колко минути загрява до 200°,горе долу?И каква му е максималната температура? Допълнителни аксесоари взимала ли си,или с наличните и еднократни си само?Покритието в тефлоново,нали?И в миялна става да се мият?
Голям въпросник 🤣.И това,при положение че я имам базисната информация 😁

# 1 810
  • Euskal Herria
И вторият ми бърз тест е отрицателен, не съм коронована Wink.  Значи боря обикновена настинка/вирус.

# 1 811
Ренко, събират се, малко под ъгъл в началото или изрязваш леко едната страна.
За около минута загрява до всяка температура горе долу. Пускам, вадя от фризера примерно, отварям и почти е загряло.
205 е максималната на моя. Аз не съм купувала нищо допълнително, карам си със силиконовите форми, които имам от преди това.
Единственият минус е, че самата кошница не се мие в миялната, само решетката отгоре може. Ама не се мие трудно, нали е тефлон

# 1 812
Уиш, да е жива и здрава Нахалницата! Мъфините, ако ги докопам няма да остане ни един, много апетитно изглеждат.
 Шефката си взе еърфрайер, не помня каква марка. Много е доволна. Прави в него какво ли не, включително и пръчици от моркови, които били много вкусни.
Голям студ при нас, две перални простирах, направо замръзнах. Имам пекнати ущипци с кашкавал към тях направих ориз аброрио с гъби. Сега ще си налея и питие и ви казвам наспорт!
Повечето книги на Нора Робъртс са хубави, има само няколко изключения.

# 1 813
Моят Убавец 😁От тая тема го научих

# 1 814
  • Euskal Herria
А МН е "Моя недовършен"  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт