Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 353
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Бургас
Аха,ясно! Само за това не се сетих!

А МН е "Моя недовършен"  Simple Smile.
Ей,това ми хареса Wink

И аз знам,че печените моркови ставали много вкусни.

# 1 816
Печените моркови са супер вкусни, ако се изпекат полети със зехтин, щедро оцет, сол, черен пипер и една чаша вода, докато остана на мазнина. Не стават кисели, а сладко-карамелени.
Да знаете, че чипсът на Салилинда е чуден и много върви с просто намачкано без нищо друго авокадо. Грух!

# 1 817
  • Бургас
На мен ми казаха,се овкусяват със сол и пипер  и се пекат. Щом са готови се слага много мъничко зехтин.
Ставали хрупкави,а иначе омеквали.
Все се каня да ги пробвам и до там.

# 1 818
Салатата - нарязана.
Водката - налята по чашите.
Кюфтета - опържени.
Наспорт от мен! НаЩа маса поздравява ваЩа маса Simple Smile

Уморих се днес, но пък отхвърлих немалко работа.
Успях да поръчам и едни сникърси. Като цяло, имах ползотворен ден.

# 1 819
До пет минути вадя картофите от фурната, Наспорт от мен. Салата домати и краставици, за разнообразие днес.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 13:11 от 💖 Clo 💖

# 1 820
  • Бургас
Аз съм си на биричка!
Наспорт и от мен!

# 1 821
Поръчах инстант вортекс плюс,Ули е виновна 🤪😁
Ма то така е,леко побутване ми трябваше.Докато обяснявах на скъпия на какво съм се спряла,а той ме пита "Поръча ли?",направо друг избор не ми остана 😂
Ся,лошото е,че домашните ни картофи са на привършване 😭.Нищо,ще ходя на лов И за това 😁

# 1 822
Уиш, да ти е жива и здрава именичката!
Днес цял ден на дивана изкарах, даже заспах след обяда. Сутринта, като станах бях добре, палачинки правих и после какво ми стана, нямах сили да си кажа името. Закъснях и с вечерята, още пека спанак със сирене и яйца и една гъбена супа направих за утре, ако пак така предам фронта. При нас чипса (снакса) не стигна до дипове да му мисля, едвам оставихме на детето да опита след градина 🤣

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:11 от Salilinda

# 1 823
  • Бургас
Ренко и аз останах без картофи.
10 кг бях купила и свършиха за отрицателно време.
Пак трябва да заредя.

# 1 824
Ренко, ще останеш доволна. Аз съм с Инстант пот също, но комбиниран кукър+фраер. Всичко правя в него, само баницата във фурната.
Изморих се, остана едно нещо да уплътним утре и сме готови с тази част.

# 1 825
  • София
Добро утро.
Много спите бре⭐🍬🐍

# 1 826
Ти пък, от сън спомен няма. Добро утро!

# 1 827
  • София
Дбр тро.
Coffee
Спим, около два-три часа сумарно, ама на пресекулки тази нощ.
Имам си тук един проблем за разрешаване, отдавна назрява, вчера беше емоционалната ампутация. Остава и детето да узрее до същото, ММ отдавна знае и иска каквото е необходимо. Стискайте палци да се наредят нещата, че тегава работа иначе. Едно е сигурно, нещата ТРЯБВА да се променят драстично. Даже трябваше, ама пусти надежди ли, конформизъм ли, желание за доказване ли.

Днес кой има рожден ден да не го изпусна? Grinning

# 1 828
Добро утро! Ааа не спя на работа съм след час и нещо. Четох ви досега и поднасям кафето.

# 1 829
  • Пловдив
Добро!
Кафе пия още...ще правя протеинови палачинки за тийна, а ние се.чудим де да хванем за близка разходка...
Бърд? Дай идея...мислих за Араповския манастир.

Общи условия

Активация на акаунт