Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 711
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 845
Мид, Бобчи, споко. В неделя по площадките има само татковци. Wink

# 1 846
Мисте, то на Араповския манастир няма нищо интересно.
Пролетта и лятото повече ми харесва, зеленко, свежо, много хора си правят пикник на поляната до манастира. Гледам, че и вътре в двора сковали маси.
В едната част на двора има заграждения с патки, кокошки и разни други пернати. Последният път като бяхме преди няколко месеца заграждението тънеше в кал и се носеше ужасна смрад.

Този дворец в Кричим ми е голяма мистерия. Миналата година по едно време се опитвах да се свържа с тях, за да уточним работно време, но така и не успях. Отдавна съм го набелязала, но и там мисля пролет/лято заради градините.

# 1 847
  • София
Тя на нунуната демек на планина иска, но днес няма как, мм е дежурен.

А, виж, на планина и разходка в друго населено място и моето отива с мерак, но при нас е сложно. Нямаме кола, а да я тъпча във Витошките автобуси от градския транспорт с всичкия народ в тях не съм ОК. Това може да се случи само през някоя ваканция в работен ден, за да няма много хора.

# 1 848
Панди, моят харесва хранителна мая, а тя придава много приятен вкус на сирене/кашкавал.
Потвърждавам. Има божествен вкус на нещо средно между чипс и пармезан.

# 1 849
Кло,къде ги бе ?Само майки има покрай нас,татковците излизат лятото с бирата след 18 на площадките .
А моето в този кофти период,когато ни в количка ,ни да върви много.От нас до морската са 10 мин за мен ,за нея ще иде час .Другата събота ще идем на зоопарка с колата ,нищо че и той е в морската.Извеждам я следобед и обикаляме ,ходим на площадка и това е.Когато МУ е свободен ,най-често на Златните ходим,много е яко извън сезона.Пускаме и тръгва където иска -плаж,барове ,алеи.

# 1 850
  • Пловдив
Тръгваме към с.Оборище и Панагюрище.
До скоро!

# 1 851
  • Mediterraneo
Приятно, Мисте!
Аз тръгвам към кухнята. Ще направя палачинки на моите поспалани, ММ бачка, ще ги яде за обяд. Един боб с чорисо ще направя и, ако все още имам желание, нещо сладко.

# 1 852
Добро утро.Искам и аз на разходка,но детето кашля много..Ще се разходя до Лидл.Живот...

# 1 853
  • София
Бобчи, напомни ми прохождащия период на Пантата. Към днешна дата много се е омързеливила и не иска да ходи дълго. Но на годинка количката я влачех с нас за мое спокойствие, че в един момент ако се умори, ще има къде да я забода. Но нямаше умора тази хала. Толкова много сме вървели с нея тогава ( е, бавничко, но славничко, бърза работа нямах). Скоро й разказвах до къде сме стигали пеш като излезем от вкъщи, а тя ме гледаше с почуда. Накрая отсече, че тогава си е извървяла ходенето и сега й се полага почивка.

# 1 854
  • Пловдив
Дворецът в Кричим е само след предварителна резервация.  Миналото лято отидохме в работно време,  но ни върнаха, че било само за организирани групи. Та звънете преди да биете път до там.

# 1 855
Дворецът в Кричим е само след предварителна резервация.  Миналото лято отидохме в работно време,  но ни върнаха, че било само за организирани групи. Та звънете преди да биете път до там.

А има ли значение колко голяма е групата? Някак ми е странно и неудобно да звъня за група от двама души Simple Smile

Мисте, чакаме снимки! Приятно прекарване.
Ако не ми мине котка път, може следобед да се качим за кафе на любимото ми място с гледка и да потърся коприва. Стискайте палци да успея да изритам ленивеца от къщи.

# 1 856
  • Пловдив
Нямам представа,  охраната беше много нелюбезен. Може и да имат дни на отворени врати. Питайте, аз се ядосах много последния път и не съм правила нови опити.

# 1 857
Панде,повече от час не ще да върви 🙄.Вървенето й навън е по-скоро подтичване .Успокоявам се,че този период ще мине и ще си обикаляме пак.И сега се сетих,че на детски кът не съм я водила .Не знам какво правят,то нали все пандемии,ама ще взема да я пробвам и на такова нещо.

# 1 858
  • София
Ще мине, с редовно ходене ще свикне.

# 1 859
  • София
Бобчи, и аз като Мид смятам, че с редовно ходене ще свикне и повече.  Моето диване започна да става по-мързеливо на ходене когато аз се върнах на работа и вече нямах време всеки ден да правим пешеходни преходи наоколо. Летния сезон малко по малко я връщам към пешехдните навици, защото работя в график 2 работни на 2 почивни дни и в почивните ми дни когато тя е ваканция я юркам по парковете. Таман до края на ваканцията свиква с темпото и спира да мрънка колко се е уморила. И следващото лято наново. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт