Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 724
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 860
Мина ми котка път, под формата на братовчед ми.
Обади се на МУ и едвам го нави да обиколят вехтошарниците в района. МУ великодушно ме покани да отида с тях, но нямам никакво желание да гледам счупени грамофони, ожулени тонколони и ръждясали велосипеди.
Чакаме братовчед ми да дойде, ще обядваме и двамата хващат пътя. Не ми се мисли с какви боклуци ще се върнат Scream

Допичам един джолан. Снощи го варих, днес го мушнах във фурната с картофи, моркови и лук Animal Pig

# 1 861
Добър деееен!
Опекох една баница и пратих моите термити на пазар. Искали леща и кюфтета за вечеря. За обяд, ще дояждаме джолан с картофи.

Хора, ако в Германия и Чехия, настъпи недостиг на прах за  пране и омекотител, то МН е виновен. Налични у нас прах за 700 пранета и 19 литра омекотител. В багажниците на колите, не знам още колко има. ЖДНБ! Head Band

# 1 862
  • София
Сиросче, поне не е изкупил тоалетната хартия и олиото. Може би слага началото на следващ етап - перилни препарати. Stuck Out Tongue Closed Eyes

С най-добри чувства. Надявам се не се засягаш! Hug

# 1 863
Сирос, моят е така, като отиде на пазар в Одрин. А го прави минимум три пъти в годината. Вече силно го ограничавам.

# 1 864
Сирос, почвай алъш-вериша, аз съм навита Simple Smile

# 1 865
Как ще се засягам? Хем ме избива на смях, хем... Хич не обръщам внимание, какво носи, като се прибира. Просто тоя запас ми събра очите.
Кло, не мога да го огранича. Влезе в магазин, види промоция и айде.

# 1 866
Да, много ми е познато. Давай му задачи, да мисли в друга посока и да няма време да обърне внимание на промоциите на препарати.

# 1 867
Сирос, почвай алъш-вериша, аз съм навита Simple Smile
И аз съм за 😁!Одеве тъкмо установих,че праха ми за цветно пране привършва,на омекотителя също му се вижда дъното.Две перални съм напред,още поне една ме чака.А вчера нямаше почти нищо за пране 😤.Тия двамата големите са виновни 😠

# 1 868
Вместо в турския магазин, отиваме направо у Сирос за прахове и омекотители Simple Smile

# 1 869
Кажете добър течен препарат,имам още 7-8 капсули ариел и повече няма да купувам .Искам да мина на течен ,прах не съм ползвала от незапомнени времена .Май не ми се ще .

# 1 870
Аз съм на течен Ариел, профешънъл. Доволна. Какво не им одобряваш на капсулите? Имам от тях и за бяло, и за цветно. Когато не е пълна пералнята ползвам течен, за по-лесно дозиране.

# 1 871
Кло,честно -писнаха ми.Понякога не се разтварят ,оставят по якетата едни бели ленти и ги минавам с мокра кърпа.Чат-пат намирам цяло лигаво парче капсула на една дреха и я плакна на ръка.Явно когато наблъскам пералнята до горе .

# 1 872
Е, не. Никога не пера якета с капсула е правило номер едно, и две, никога не препълвам пералня. Ама и трудно ще стане, защото капацитетът ѝ е 11 килограма сухо пране. Когато пера много тъмни, черни дрехи използвам Первол за черно, доволна съм и от него.
Ако се налага, слагам допълнително изплакване. На три допълнителни степени е при моята пералня.

# 1 873
По гладките якета оставя само,имаме пак шушлякови не толкова гладки обаче,нищо им няма с капсулата.Искам един препарат и с него да пера всичко -черно,бяло,пембяно.

# 1 874
Списък на неделните кутийки:
Скрит текст:
1. три буркана леща
2. кутия тиквеник
3. две кутии кафяв ориз с говеждо
4. два буркана домашно кисело мляко /бля/
5. 10 кебапчета
6. зелеви сърми със свинско

Аз пера всичко с прах за цветно пране. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт