Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 049
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Мен само ме питаха от 6 месец кога ще раждам, то беше чудо корем.

# 2 116
Уиш, да ти е жива и здрава рождениката и вие с нея! Да е много щастлива и безгрижна!
Лоли, всичко да е наред при теб, бързо да се възтановиш и забравиш болежките!
Уми, бързо да ти оздравява детето!
Малкия на 24 февруари вдигна 38.5 температура, еднократно, без нищо друго, след четири, пет дни се появиха сополите, след още четири, пет кашлица и до сега още кашля. Всяка седмица го слуша ЛЛ, гърдите са чисти, изписа сироп и противоалергично само, голям ужас.
Аз си чакам слънцето и топлото време, до тогава ще съм в хибернация Sad

# 2 117
  • Варна
И аз чакам слънцето, Сали,ама във Варна не ще да идва.

Бобчи, аз трябва да внимавам, защото забременях 84 кг, шишкава съм, ама и кокъла тежи

# 2 118
Ули
Скрит текст:
Засега сме много доволни!Правих пилешките пържоли по твоя препоръка.И двамата много ги харесаха!Малко ребра,разполовено месото на отделните ребърца,за 30 минути,май можеше и по-малко.Ииии,за къде без картофи 😁. Много се доближават до пържените,за това пък съм изключително доволна!Та, благодаря за препоръката 🤗

# 2 119
Ей, Ренко, много се радвам. Благодаря, че писа, че стискам тук и викам няма да досаждам да питам Grinning

# 2 120
Такааа, да ви зачеша по домова книга!
Нахалницата да е жива, здрава, пробивна в живота и успешна като майка си! Късметлийка и щастливка, абе всяко зло да я забрави!
Лоли, стиснала съм сите палци! От всичко възможно да е най-малкия дявол, бързо да мине, да го загърбиш и забравиш за нула време!
Сите болни да оздравяват, моменталически!
13, прегръдки от мен! Кротето е супер, само дето не е червенокоса.
Пак не видях Кили, ще плача, той ми е любимец.
Имаше и друго, но мисълта ми избяга...

# 2 121
Уиш, да те слуша Нахалницата и да е успешна в живота, като майка си.

Цял ден се опитвам да ви догоня и все ми остава една страничка да дочета и не мога да ви стигна.

Лоли, дано бързо отмине и сегашното притеснение и да се възстановиш. Кили го пропуснах, но Кротето изглежда супер, през погледа на 13. Талантът си е талант.

# 2 122
Уинд, много тий кратка домовата книга Stuck Out Tongue Closed Eyes

Нарязах си от едно турско сиренце, дето е във вид на усукани въженца, поръсих го с пушения червен пипер на Уиш, извадих и турски маслинки и кашкавалче и се изплаших колко вино изпи таз комбинация...

# 2 123
Мързелотке,завидях ти и за сиренцето о за винцето.На мен тази вечер не ми се спортува.Очаква ме поредната прокашляна нощ,за разкош температура.

# 2 124
  • Пловдив
Уиш, пръво да ти се оплача, че в нашия Лидл няма таквиз кенчета! Оня батко ме гледаше в ступор кат питах...отделно огледах 100 пъти. М не.
Взех си просеко Simple Smile че оня ден много ми хареса у кумата и тъй.

Уми, та не се ли успокои тая кашлица? Идете на др.лекар ако трябва.

Одих на танци, ма едва мърдам Cry що съм такъв робокоп? М? То бива мързел, ма толкоз...Тва хора пъргавки, птлни с енергия и живец, па я...кат умреляк Head Band
Няма да вечерям. 1 ябълка, че да не е зян и тъй.

# 2 125
Не се.Кашля яко.Има температура.Тази вечер и сироп не дадох.То файда йок.Дадох и АБ и чай и тва е.Мисля,че това е пика.Дано да е и да минава.Моля се,де.

# 2 126
Мисти, ще взема да ти пратя стекче с кенчета по куриер. Е тогава как ще се разиграеш на танците!

# 2 127
  • Пловдив
Аууу, давай Уиш Grin ще пия с кеф, ама по-пъргаФка няма да стана Wink

# 2 128
Мисте, откъде енергия с тая една ябълка Simple Smile
Шегувам се, разбирам те отлично. Не мога да им се начудя на някои хора откъде я вадят тая пуста енергия. Единственият извод е, че аз съм много мързелива.

Рязко спихнах аз, май ще лягам рано-рано.

# 2 129
Уми, леко да я изкарате тая нощ.
Съншайн, драсни...

Бис на вампирО за бързо
Animal Kissing Cat
Бърдева, спихна викаш, щото изЕде сармите, налеееее? Няма прошка за тебе и не ме карай да отварям прозореца. Не се брои.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:28 от Сирос

Общи условия

Активация на акаунт