Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 763
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 235
Точно,никакви изкуственяци за чорапи Гледам и пипам разни,уж памук,ама като ги обуя,усещам как ми се запарват краката.В пепко набарах едни къси,по пет са,чудни,чудни!Имаше и бели и сиви.Може и черни да е имало,но не съм оглеждала.Няколко пъти съм ги взимала.
Аз уцелих черни, запасих се с цели четири пакета от същите. Само дето децата ми ги придърпват, малко по малко и ми намалява запаса.

# 2 236
Имате ли проблем с месинджър?
Току що един приятел ме пита дали има нещо,че се бъгнал месинджъра. Аз не го ползвам и не знам,ама ще му кажа,да не ровичка. 😆

# 2 237
Мисте, погледни стелките на маратонките на младежа. Аз на моите им ги сменям с такива от естествена кожа. Помага, особено при активно спортуване.

# 2 238
  • Пловдив
А от къде взимаш такива стелки? Ще пробвам и с тях...
Знам и за обувките. И с кожа и без все тая Confused а още не е почнало топлото. Капя чаено дърво м/у пръстите..ще взема да му кисна краката в яб.оцет. незнам друго какво.

# 2 239
Последно от Дайхман.

# 2 240
  • Пловдив
Ще потърся..мерси.

# 2 241
# 2 242
Не съм ви чела... В работата яко прецаках едно нещо, крайния срок е утре, тиража е голям, колегата цяла нощ ще работи, утре сутрин ще му помагат още хора, за да успеят до обяд...а финансовите щети, които ще поема, не искам и да ги мисля... Уморих се, яко се уморих последните месеци, прегорях ли, какво стана, но без желание върша всичко и взе да си личи. Яко работата, голяма отгворност, а на среща все по-малко...започвам да мисля, да зарежа всичко, а толкова си я обичах работата м@мка#му. Преди ковид и тази криза, която ни започва, не ме интересуваше, за колко работя, а сега по цял ден мисля, как ще се справим и ми натежава, реве ми се...не съм казала на ММ, защото той е супер оптимист и не ми се слуша, как нищо не станало и всичко ще се оправи, имам нужда да си помрънкам.
Връщам се да ви чета.

# 2 243
Сали, прегръдка!
Аз съм гроги. Детето и долното котенце си спретнаха коалиция и ми стопиха нервите. За две минути време, хлапето разнесло три торби вестници из цялата къща и къса ли, къса. Долното котенце вие на умряло и ръфа кутията. Всичко е на дребни парчета картон, покрито с вестници. Чудя се, да си сипя ли люкарство или да хващам гората. А и пропуснах МУ. Днес - 27 обаждания. Да взема ли брашно - 0.45 евро. Да взема ли олио - 1.80 евро и т.н. и т.н. и амаааааан. За работата ще си мълча, че и там е...
Мрън.

# 2 244
Сали, пращам ти голяма виртуална прегръдка! Hug

Това с прегарянето сякаш аз съм го писала. На ръба съм или май вече го прекрачих, не знам. Днес по едно време имах чувството, че няма да издрапам до края на деня. Нещата се трупат дълго във времето и в един момент малко по-голямо напрежение е в състояние да ме бутне. А реално не се е случило нищо кой знае какво, здрави сме, добре сме, няма сериозни поводи за притеснения. Но точно някакво прегаряне и преумора са ме налегнали, в комбинация с повечко ангажименти. Ще мине де, ама в момента ми е много смотано.

Сиросче, зарежи хартиите и картоните. Сипи си, люкарство имам предвид, нали, и полягвай на дивана. ТУ този път ще те запаси с олио и брашно май Simple Smile

Забравям вече няколко пъти да честитя новите придобивки на Ренко и Пандето. Да си ползвате със здраве и да ви служат дълго!

За зъби и усмивки сте говорили. Носих брекети, голяма мъка ми беше - вадене на здрави зъби, после на два мъдреца, чести посещения в зъболекарския кабинет. Но определено си струваше. Сега за мой ужасТ започват да се появяват проблеми с венците.

# 2 245
Хора, изпушвам вече, не я понасям майката на моя мъж. Толкова лоша и долна жена. Опитвам се да не й се хващам на тъпите приказки ама ме дразни гадината безподобна.
Сега той й се обади и показва детето на камерата и тая вика “ау на тате хубостта” 🙄
Знам, че на пръв поглед изглеждс супер малко, но толкова я ненавиждам тая змия, че всичко ми прави впечатление.

# 2 246
Я да не ти пука.Оставяй го с малката да и говорят по камерата и в банята или с някоя книжка си лягай.Хич не и се връзвай,от хормоните е,избягвай я максимално.Аз пък грам не се обиждах като казваха че малкия е целия  баща си.Ем така си е и до сега,какво да правя,да се радват че не е на комшията 😁

# 2 247
Подкрепям лещчка. От хормоните е. Въобще не ѝ се връзвай. Използвай максимално времето, в което ТМ се занимава с Беба, за да почиваш. Каквото иска да прави, игнорирай.

# 2 248
Страх ме е да се похваля,но май една идея по-добре.Кашлицата следобед се поразреди иначе температура има  все около 38,но вече не я събаря така.Иначе съм болничен от днес и съм по-спокойна.Нищо,че сега спи и кашля на доста.Тя утре ще е ок вече или поне по- добре,но днешния ден ми беше критичен и нямаше как да я оставя с температура 38,3 и зверска кашлица.
Ако продължи утре с температура и кашлица,ще я водя на снимка.
Пих едно вино и лягам при нея.Дано поспим тази нощ ,че и двете сме гроги ..

# 2 249
Не е от хормоните.Просто Адриана е на етап ,в който свекърва й и бау да й каже,ще изригне.
Филомена къде се губи?

Общи условия

Активация на акаунт