Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 767
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 250
Фил не слиза от балкона. Не е характерно за нея, дано всичко е наред. Видях, че е метнала палец на вчерашната снимка с кафето. Фил, разпиши се, май не само аз те мисля.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 05:55 от 💖 Clo 💖

# 2 251
Мисти, ето този спрей за крака е страхотен
Скрит текст:

# 2 252
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март
вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март
цитирам, но забравих автора Simple Smile Мисти, Лоли и Нейо днес явно се бориха с некви зли сили избрали също този ден от месеца. Вали на парцали, грее слънце, вали на парцали, грее, духа, студ ..... в тоя порядък цял ден.

бадулбадура - 12 март
слънчево чух че е при вас.

аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
при мен е вятър без мъгла.
слъце без топло
и кOла без лед.  Simple Smile
при вас?

адриана, ред стар и еринне - 17 март

бях ви забравила Simple Smile Simple Smile добре, че еринне ме подсети.
честит да ви е деня, хубав е тук Wink
а при вас "ем шашав ден, сняг, дъжд, сняг... Поне ще ми върви като по вода."
и "тука едно слънце пекнало. Вчера валя цял ден, но днеска е хубаво още от сутринта"
"Във Варна си имаме от всичко - и дъжд сутринта, и ветрец, и слънце от време на време. Годината ще е интересна, дано да ни върви по вода и дано да е успешна - да се чете дано да се постигне мир."
"За статистиката сутринта имаше мъгла, после валя дъжд, обърна на сняг, пак на дъжд и накрая се кротна и остана само облачно и сиво."

сиси, веси и бабри- 18 март
"Напекло е слънчице - не че топли, но поне не е мрачно."
"Днес едно слънце е огряло, но вятърът е леден."
"Наистина е друго като пече слънце! Дори и студено,пак е хубаво. "
Слънчево и студено ,викате! При мен е мрачно и студено,та избирам вашето време 😁! Че ще е студено,ясно,но поне да е слънчево!

зууми и галена - 19 март
вчерашният ден е бил променлив и разнообразен. за днешния вие ще си кажете, но подозирам, че ще е като прогноза на оня смешния синоптик: "времето ще е преобладаващо, а в някои райони - предимно."
"Времето е слънчево и приятно за момента - това за избралите си днешния ден"

огица и тарти - 20 март

уиш мастерицата - 22 март
слънчев да е денят ви, момичета!
тук светна и съвсем различно изглежда. Simple Smile

Донси - 23 март

донси само пУаши Wink иначе е душица. слънчево го дават Simple Smile
"За протокола слънце яко грее, малко студено, но до обяд ще е ток и жица!"
"Тук е лято направо. Вчера беше 21 градуса, цялата седмица го дават много слънчево и топло."

ренко, естелла и прити мама - 24 март

малко остана Simple Smile

Скрит текст:
вяра,надежда любов- 25 март
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

Добро утро. Simple Smile

# 2 253
Сиросче, ама давай наш'те телефони на ТМ, да звъни на нас, ние ще му казваме какво да взема и какво не.

Адриана,  даваш бебето да си говорят тримата, а ти отиваш в банята за малко време сама. Или в другата стая, абе сама да си Simple Smile

Сали, прегръдка.

# 2 254
  • Пловдив
Добро!

Сали, мерси...ще го погледна спрея.

Сиросче, моя ич го няма по купуването/пазаруването, та направо се чудя как на ТУ му се занимава Simple Smile поне те отменя в това, де.

# 2 255
Морген. Установих тая сутрин, че Негово Величество Бойлерът НЕ нагрява!!! грррррррррррррр... стрелката за топла вода клонеше към абсолютната нула. Сега ММ разглежда бойлери, обаче решихме първо да го разглобят довечера със свекър ми, да видят - ако е някаква ел.част и подлежи на смяна - ок. Ма тоя бойлер е отпреди 2011 година, дойде си с апартамента... да не говорим, че капе и тъкмо ще видят и отде точно капе... оф.
Сиросче, готина вечер сте имали... на долното котенце дали са му резнати долните атрибути? да не би от това да е?

# 2 256
Добро утро!
Мисте, справя се той с пазара, ама досадно бре. Купи там, каквото си решил и това е. Ама не, трябва да дам сводка тук как са цените, па да одобря, па количество да кажа... Head Band

Мързи, всичко му е резнато. Джендър е. Но той така си яде кутиите. Щом събера боклука, почва на ново. Сутринта преди да излезем, го викам, че да не го затворя в някоя стая. Дзверо, мацооо, мац, мац... мълчание. Намерих го, увил се в завивката, като буба, не се вижда и си трае.

# 2 257
  • София
Моето бебе куче се изпика вчера в зоо магазина. Направо срам ме хвана. До сега не беше правил подобна глупост.
Толкова неудобно ми стана, а те се разхилиха, даже го почерпиха.

# 2 258
  • София
Добро утро!

Сали, прегръщам те!

Така като чета, че и други като мен има, по-добре ми става с една идея. До такава степен съм прегряла във всичко -   в работа и извън работа - че се усещам в някакви моменти как не просто върша всичко без желание и допускам грешки, ами и плещя глупости. Мисълта ми хвърчи на светлинни години преди езика и обърквам думи, словоред, мисля за едно, казвам друго. Не успявам да се сетя за елементарни думи от ежедневието. Сещам се за тях когато вече съм ги заменила с друго, но смисълът или настроението, което съм искала да внеса с думата е променено. Отделно, че от няколко дни съм в поредната фаза, в която изпускам всичко, което хвана с ръцете си, но това не го броя, защото аз си имам такива моменти.

Искам нещо положително да напиша, не ми харесва само да мрънкам, но ми е празна кратунката и няма да се пъна, че не се знае какво ще изръся. Laughing

Ох, Ре, почерпили го даже! Joy Добре, че е било в зоомагазин, че ако се случеше пред някой, която не обича животни, ела гледай почерпка. Ми бебе е още, нормално е все пак.

# 2 259
  • Варна
Ре, и моята Каду я свърши тая работа веднъж, умрях от срам, но момчето каза, че най-вероятно някой друг е маркирал без да види той и затова.

Дааа, днес е моя ден. Както казах и преди, до обяд на плаж, следобед дъжд и гръмотевици , носете си чадъри 😂😂😂😂😂

# 2 260
Мързелот,и нашият бойлер наскоро капеше.Оказа се,че е скъсана гарнитурата на анодната защита.Но за да се стигне до нея,се иска източване на водата в бойлера.Тъкмо се чисти и котления камък.Ма много се беше събрал при нас,хем преди няколко години го беше чистил.Спец станах по бойлери,вече мога да давам идеи,кое е дало фира,та да не нагрява водата 😬
За Фил имам предположение,но до месец ще си проличи 🙄

# 2 261
Брех Ренко,какво предположение?Имам една колежка,каза един ден"ти ще забременееш първа,след теб Пена,след нея Ивана".Ей така изведнъж й дошло,ама така стана де.Да нямаш и ти някоя способност? Grinning

# 2 262
Имам,имам 🤪.И определено не е бременна 😁🤣

# 2 263
# 2 264
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам,имам 🤪.И определено не е бременна 😁🤣
Тогава нова работа?

Общи условия

Активация на акаунт