Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 414
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 450
Бяха едно време😂😂😂

Когат’ имаше екскурзии от Младост до Люлин с преспиване в София. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
  • София
Бърди, прочетох Хари Потър и се зачудих защо минава за кримка. 🤭

Попи, вЕрно, че имаше такива времена. В детството ми живеехме в Дружба, а наше приятелско семейство живееше в Люлин. Тюхкахме се колко далеч живеем едни от други. Гостувахме си с преспиване уикендите. Ех, че хубави спомени имам от тогава!

# 452
Люх!Откога маааа???Пропадна ,Мид!
Бърди,Кестеновия човек май е на скандинавски автор.Имам две книги резерва ,ако не ми хареса.В понеделник ще ходя пак на библиотеката.

# 453
  • София
Не съм бре, Карз ми е приятелка, жокер го играем. 😂

# 454
  • Бургас
Да,Бобчи,правилно -  "Кестеновия човек"  е от датчанина Сьорен Свайструп
Много си падам по скандинавски филми и книги

# 455
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
урока по арабски мина, по испански напъвам цял ден.
мисля, че е крайно време да мина на сръбски - т.е. майката и пукница.

и тая ще мине, но сега душата ми е свита на топка.

# 456
  • Пловдив
Как и кога четете ви се чудя? Че някои и сте с малки деца...нямам никъв интерес аз.
Инак и аз харесвам скандинавското кино.

Защо Добре?

# 457
  • Бургас
Чета предимно вечер.
Но тези дни хич не стигам до книгата от ядове.

# 458
Да, Бобчи, по спомен е скандинавец.
Помня, че много ми беше харесал Бакман  с Уве и Бабата.
По сериалите се зарибих с "Мостът".
Мисте, като има интерес, човек намира време. При мен напоследък интересът понамаля, уморявам се бързо и лесно от четенето. Все по-често посягам към телефона, вместо към книгата. Преди не беше така. Надявам се да е временно и да отмине.

# 459
  • Германия
Момичета, не съм ви чела последните 18 страници, ще се опитам да наваксам, но да кажа
пускайте за сега палците, нещата се понаредиха, не по най-идеалния начин, но горе-долу добре.
Ако трябва пак да стискате ще кажа. Връщам се да ви чета

# 460
Добри,само боя пропусни 😂
Чета много ,вечер или докато спи детето.Сега съм на вълна концлагери и 99% такива книги чета .Тъй като чета месечно по 15-20 книги,не мога да си позволя да купувам толкова,отивам в библиотеката със списък ,намират ми ги,ако ги няма си ги запазвам.Три свободни вечери имам седмично от курса,тогава чета .Но като хвана една книга следобед до 1 часа съм я прочела.Стига да ме грабне."Приспивна песен в Аушвиц" я четях и ревах,но докато не я прочетох,не я пуснах.
Бабче,❤️

# 461
Нищо няя снимам и не. Ами то сал снягг и сивотА. Поне тишина и спокойствие.
Бърд и аз така с книгите..Пък и де да знам аз съм човек на изкуството и като такъв.. тряя всичко да миЙ наред, да съм в мир със себе си.. да ми кацне музата, че да чета, рисувам. Искам тишина само за мен и никой около мен. Само тогава творя, чета.
Обаче за спорт нямам такива претенциЙ 😂 Вече отпочнах днешната тренировка.
Сънувах следобеден сън. Влизах в Швейцария като бежанец 👀 Б@си.. съвсем бутнах жицата на втория етаж.. Ама то си е следствие от ситуацията в момента.
Ще наблегна на спорта, май по- добре.

# 462
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Във фейса коментари за хората идващи от Украйна... Идвали с коли за по 100 хиляди, имали повече от нас, защо им се помагало, и разни такива...Ако не можеш и не искаш да помогнеш, подмини. Но защо тези грозни коментари?

# 463
Офф,много умен въпрос.Ами как ще се чувстват коментиращите,ако тръгнат само с раницата на гърба .Представям си ,да оставя тук всичко като имущество,мебели,дрехи,уреди.Всичко,което сме купували спестявайки.И отида в друга държава без работа ,без дом,без доход .И "заслужават си го украинците" не разбирам.С какво бих заслужила аз да падат бомби?Не сме хора вече ,това е.Оправдаваме агресията.

# 464
Филми не гледам,даже не помня кога за последно съм изгледала цял филм.Вместо това чета,вечер, докато детето спи,а другите хора биват "облъчвани" от екрана.Развива ми въображението,помага ми да не затъпея,да си обогатя речника,да се "пренеса" на различно място,в различно време,да науча нови неща...Което с филм няма как да се случи съвсем.
Бърд,поблазни ме с цените на пазара.Даже Скъпия предложи утре да го посетим.Ма кат гледам тия максимални 4°,и ми става студено от сега 😂

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 21:11 от Ренко

Общи условия

Активация на акаунт