Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 351
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 630
  • sf
Поддръжката не ми е проблем. Все пак работя във фризьорски салон.

# 631
  • София
Аз бретона и сама си го кълцам. Не винаги е равно, но толкова мога. Grin

Донси, ако не ти отива, ще го хващаш нагоре с шнола докато израсте.

# 632
  • sf
И аз тъй си го представих със шнолата. Последно имах подобие на бретон преди 6-7 години.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:27 от donsita

# 633
  • София
Добре ти стои според мен.

# 634
Привет!
Бях толкова доволна от себе си до преди малко, но вече не! Днес ми беше ден за харчене. Купих си чинийки/размер като за десертни, че това което имах почти го изпотрошихме, в неделя една от малкото останали се счупи, докато я миех/, купих на тийна още една пижама от много фина и мека вълна, той ги носи като домашен екип - меки, леки, торплички и удобни/, мръвки и ориз за готвене взех. Пица купих предосмомартенски да почерпя детето, ми не е много хубава, но ще я изядем. Винце с налях към пицата иии го разлях, върху стола/възглавницата на стола пое повечето/, но отиде и върху любимия суитчер на детето/слава богу черен на цвят/, върху една от книгите ми с бродерии, върху това което шия в момента/добре, че е в края, дано това да е участък, който ще изрежа като излишен/, малко и върху килима. Бясна съм на себе си!!!
Скай, прегръдки, добро ти е момчето, ще му се върне добротата. Напълно те разбирам, таз баба дано да спре да кара. /82 хич не малко/
Бърд, да се оправя бързо майка ти! Изчакайте с хексалгина, че нощем се вдига повече температурата. Давай топъл чай и слагай компреси с вода и оцет.

# 635
  • Пловдив
Бърд, да минава бързо!

СипАх си аз...винце, без вечеря, че обядвахме с колегите и то стабилно...предосмомартенско Grin
Пуснах пералня...обаче ми е за майстор. На първата центрофуга като са мн.мокри така тропа/чука..на счупено Confused  Обаче как да я дам в сервиза? С кво ше пера? Нямам резерва.

# 636
Черпя един залез

# 637
Мисте,в гаранция ли е? Би трябвало да пратят майстор у вас. А и да не е,пак викаш някой и я прави на място. Къде ще я караш?! Да не е лагер? Нашата така блъскаше яко,ММ си го смени и се оправи. Дано е нещо дребно.
Уиндче,не ти е ден.
Бърдче,да минава бързо на майка ти.

# 638
Благодаря, момичета! Ще мине, къде ще ходи. Притеснявам се, че започна да й се случва доста често. Хексалгинът го пазя за краен случай, дано не се налага.

Уинд, сядай на дивана с винцето без излишни движения. Дано бродерията не е пострадала много.
Мисте, извикай някой да погледне. В много случаи ремонтират на място, без да се кара пералнята в сервиз. Стискам палци и при вас да може и да се окаже малък проблем.

И аз си сипах малко винце. Хапнахме и зяпаме "Капките".

# 639
  • Пловдив
Ени, да...в гаранция е още...хич не ми се занимава, ама май ще трябва.

# 640
Мисти, досега винаги, ако се е налагало ремонт на пералня, е било на място. Щом е в гаранция, пак добре.

# 641
Да,поне може да не се изръсиш. Звънкай в сервиза,кажи,че няма как да я караш никъде и да ти пращат някой техник. Ако имаш късмет,може и да е секси. 😁🤪

# 642
  • France
Май не успях да прочета всички постове. Донси, ти имаш правилни черти, всичко би ти ходило.

Нещо щях да казвам, но забравих какво.
Чудя се с какво да спортя?

# 643
Как сте душички? Сипахте ли си питиенце? Значи, всичко ми е топ на мен,освен гадните сметки и реалната заплаха да ходя като гламава пеш по студа заради цената на бензина🤕 .Жал ми е за толкова много хора, бежанци, които им се налага да преживяват страданията от войната.
Моята кукла на 10 г. Отказва да учи немски език и нямаше да е драма, ако не беше в немско училище. Реве и пише домашни, ама и нарочно грешни, все едно мен наказва, а аз по нея с гугъл преводач проверявам и отпивам на всяка грешка по глътка виски.
Лягам сега, че беше две страници домашното.

# 644
Лягам сега, че беше две страници домашното.
Често като чета,прочитам само първата буква от думата.И твоето го "прочетох" като две страШници 😂😂😂.Ма верно си е било страшно за теб,и аз инстинктивно съм усетила 😁
Снощи пък Янчето като пишеше за издателство Колибри,го прочетох като Кобилкина 😂.Па се зачудих що така е решила да чете таз хмм "авторка" 🤭😂
А още не съм подхванала книгата,кой знае и там какви ще си ги съчинявам 🤦🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт