Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 414
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 645
  • Euskal Herria
А при нас изчезна олиото. Само то засега липсва в магазините, пу-пу. Е, поне тоалетна хартия има бол, да не се кахъря и за това  Joy.

Ренко, ти се чудиш, ама бая народ й се връзва на Кобилкина. И дава луди пари за просветляване и напътстване от нея. Тя беше и в една група във фейса, обаче доста хора се подразниха и казаха, че мястото й не е сред нас, та изчезна.

Айде, една снимка и от мен, от една разходка:

# 646
Щях да пиша, ама ми е криво.  Ще ви се спестя. Мрън. 🤪
Оги, де се губиш, къде ходиш, та те няма?

# 647
  • София
Чирозче, кажи си. 
И на мен Оги ми беше залипсвала.

# 648
И аз лягам. Снощи до никое време, тази сутрин рано станах, пуснах миялната и лягам да спя.

Мисте, от гаранционния сервиз винаги пращат техник на място. Обаждай се, докато не е изтекла гаранцията.

И друго щях да пиша, но какво ли беше....

# 649
Забравих...
Бърди, бързо оздравяване на майка ти!

Донс, да на бретона. /така ли се пише/.

Мисте, докато е счупена пералнята, ТУ пере. Туй то.

# 650
Донси, а страничен бретон? такъв на едната страна и по-дълъг?

мен пък не ми се пише...
лос чаветас ме чакат за приказка

# 651
Аз от една година вече съм подстригана асиметрично. То не е точно бретон, от ляво ми е до ухото къса косата, от дясно е с поне шест санта по-дълга. Като ми писне, или ме хванат Карастанчовите, връзвам на опашка. Тогава отрязах към 45 сантиметра коса.

# 652
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Добро утро!
Честит празник мили мами, работещи жени и дами!

# 653
Честит 8 март, момичета!

Донси, много си хубава, за първи път те виждам и според мен бретон ще ти отива много, ако е страничен. На мен не ми стои, а харесвам по принцип.

От днес имам нов подчинен и трябва да го обучавам. Готова съм да си прегриза врата със зъби. Ако има нещо, което да мразя и в червата е да обучавам хора. Нямам нерви, нямам търпение и много ми личи. Дано не го прогоня човека, изглежда свестен.

# 654
Честит 8 март, девойки!
Да ви празнично и безгрижно днес! У нашта работа си е соц. отвсякъде. Колежките си подаряват цвятя една на друга. Миналата година не знаех и бях с празни ръце, тая се поправих, ама се разорих. Яд ме е,че късно включих, да им бях взела една бутилка да се почерпим.
Бягам да се пудря носа, че закъснявам..

# 655
  • Пловдив
Добро утро и честит празник!

# 656
Добро утро, девойки прелестни!
Честит празник на вас, честит празник на мен!
Днес малката и ММ ми подариха цветенце в саксийка, купил го вчера, донесъл го тайно, крили го вечерта на тайни места, да не го намеря...

# 657
Честит празник, момичета кокичета! Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Rose

# 658
  • София
Добро утро, цветни дами! Честит празник! Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

И аз си имам подарък от малката Пандичка. Толкова сладко ми го поднесе! Purple Heart Както не чувствам този ден празник, така днес ми е празнично заради нейната изненада.
Нощес както си спях я усетих, че ме пипна и бързо избяга. Видях я като се изнизваше и  я попитах какво има. Тя каза "нищо". Пратих я да си ляга. След малко отварям очи отново, защото усещам повторното движение в леглото си. Гледам я нея пак. Реших, че иска да се гушне при мен и я привлякох под завивката. Спахме двете заедно.  Сутринта се събуждаме и ми казва "мамо, виж си под възглавницата". Вдигам възглавницата, а тя отдолу пъхнала гривна, която сама ми е изработила. Revolving Hearts Това се е опитвало да направи през нощта детето - да ми сложи подарък-изненада под възглавницата. А като бонус получихме и двете гушкане.

Скрит текст:

# 659
Честит празник ,дами!Бъдете здрави и обичани!
Добри,аз започнах и вчера даже свърших Кестеновия човек.Много ми хареса.
Панде,мога да ти пратя Приспивната песен,"Пътят на Силка" и "Момчето което последва баща си в Аушвиц".
Тежка не бих казала за  Приспивната песен,но аз не чета любовни и такива,а само ужаси,трилъри.Сега съм на Ремарк "Искрица живот",която не е по действителен случай обаче.
Браво на момчето на Скай!

Общи условия

Активация на акаунт