Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 486
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 705
  • София
По случай празника съм на АБ. Днес и вторият тест ми беше отрицателен, но в синусите туткал, гърлото ме зачеса и имам дъх на гной. ЛЛ каза вирус, не каза да ходя на още тестове, то докато ми мине болничният ще минат десет дена принципна карантина и без това. Ще си натискам д-то на топло и така. Ама ме е яд, че няма да мога да наспортя довечера.

# 706
Честит празник,мили дами! Flowers Tulip

# 707
  • София
Бър, лоша работа! Дано бързо ти подейства АБ!

# 708
Ерин, чудесна новина! Heart Радвам се, че всичко е наред с бебко.

Бъръльо, много неприятно. Жертвоготовно предлагам помощта си - ще спортувам и за теб!

# 709
  • София
Бърди, похвално! Приятел в нужда се познава! Wine Glass

# 710
Бъръльо,това е актуалният вирус в момента.И приятелка е така с двете деца .
Бърди,как само се предлагаш!Мисли за себе си малко.😁

# 711
Аз се жертвам вече,бре 😂Една резерва мерло си пазех за днес,стана кръгъл час,и веднага я отворих 😁

# 712
Знам си аз, че тук има верни другари да се жертват и аз мен Simple Smile
Ренко, спортувай и от мое име, че на Бърди да не й дойде много и за мен да спортува Simple Smile

Честит ни празник.

# 713
Абе аз се жертвам,ако трябва за всички ви,но каквото ми е "дрогирано",да не взема да зацапам свещите рано-рано 🤣(то па барем да имаше голям ефект "дрогирането"😒)
Ъпдейт 😂

# 714
О, и аз съм готова да се жертвам за някого в наспортването...
Оплаквам се, че сериалите, които следя, много бавно пускат нови епизоди. А това са 911 и Позлатената епоха.

# 715
Веднагически се жертвам за всяка от вас, ще спортувам, докато падна под масата Joy

Мързелче, колко епизода ще има Позлатената епоха? Чакам да качат всички и тогава мисля да го гледам.

# 716
  • София
Ех, че сте жертвоготовни, начииии! Какво щях да правя без вас. Hug Да пиете по еднодветри довечера за кака ви бъръльо!

И хемороид ми излезнА. Т.е. и от горе, и от долу, все не ме бива. Шти полегна на диванЯ, да не ми стане нещо.

# 717
Изобщо не ме грабва Позлатената епоха, иначе всеки понеделник излиза нов епизод, но не знам сезонът колко серии е. Може и да приключва вече.

# 718
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ни мо'а се включа - бейлисчето свърши.

или неимоверно съм се засилила в пиеньето или си имам помагачи.
аз помня два-три случая, ама си мислех, че ще ми стигне до връщането у дома. Sad

# 719
  • sf
Честит празник, сладурки!
Аз получих лаленце от хлапето, много мило ми стана. Шефовете пък подариха на всяка жена цвете в саксия. А в кръчмата , която бяхме след работа ни подариха по зюмбюл. 🙂

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 18:43 от donsita

Общи условия

Активация на акаунт