Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 481
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И нашите шефове ни подариха по едно цвете в саксия. Мило става от такива малки жестове.

Спомням си на предишната ми месторабота. Бяхме около 20 жени и 2 мъже персонал. Шефката беше жена. Та единият от двамата мъже от персонала всяка година на 8 март пристигаше на работа с точно толкова броя лалета колкото са колежките. На всяка от нас подаряваше. Една година на 8 март постъпи нова колежка. Никой не я очакваше, шефката ни изненада приятно с допълнителна трудова сила. Въпросният колега се притесни искрено, че не я е броил за цвете и притича до най-близкото място, на което се продават цветя, за да купи и за новата колежка.
Бог да го прости, човека. Почина. Разказвала съм ви за него. Млад си отиде от инфаркт. Беше ми и близък приятел, освен колега. Такава празнина остави след себе си в сърцата на всички, които го познаваха!

# 721
  • Euskal Herria
Вместо наспорт (още съм на кафе) - от мен един музикален клип:

Simple Smile

# 722
Честит празник! Наспорт! Веднага се включвам да помагам с наспорта! Stuck Out Tongue Winking Eye
Нооо, съм се застраховала, налях си гроздомицин/ не червено вино като вчера/, та ако ме тресне пак синдрома "Булка шета, град бий"/ при мен  само второто без първото/, то поне после няма да хвърча  и да се чудя как да изпера петната от червено вино.
От малкото хлапе, получих едно нищо - сал едно смармуцано честит осми март, от голямото и това нямаше.

# 723
Хелоу, общество! Честит празник на всички, които празнуват! На останалите - делничен наспорт!  Аз съм от непразнуващите. А иначе  съм  си сто процентова жена от 1 януари до 31 декември… и това си личи в радиус от 100 километра и досега не се е случвало някой да има съмнения по този въпрос!!!
Днес щях да подаря цвете на РАБОТОДАТЕЛЯ ми и да му честитя принцеския празник, размина му се, щото го играе чужденец, а на мен ми отпаднаха харчовете за китки.
Откакто съм на АД, около 20 дни не ме е боляла хралупата, но продължавам да имам проблем със съня. Дайте някакви идеи, без  мелатонин, щото не е за мен.
Подаръците на Панди и Гери ме изкефиха на макс Heart

# 724
  • Пловдив
Наспорт!
Без китка съм днес...ма то не е прецедент, та Grin  хубу, че мин.седмица си купих в саксийка.
Синко ме поздрави, та се почерпихме с пица Simple Smile
Сега диванче и филм.

# 725
Аз цветя имам, но не са от децата. Лека от мен, очите ми се затварят,  най много да се наспя до 1, както снощи и после  ще бия пуйките. Rolling Eyes

# 726
Заведох ММ да си купя китка Rolling Eyes Той това не го брои за празник, било старомодно, обаче като стане дума за трапези веднага му светват очите. Лаленца взех, и докато разопаковам останалия пазар, той ми изхвърлил другите цветя за да ползва същата ваза, защото е много труд да потърси друга (>ლ)
Още не са се отворили лаленцата, затова шаренко от градината. Осмомартенски поздрави, мили дами! Аз съм на разглезваща домашна лимонадка с ванилия, щях да слагам няколко капки от есенцията и като се ливна половин шишенце, ама много хубаво стана, пак ще правя 😁Сега гледаме някакъв исторически филм, Кралят, едни опаковани като консерви и много сеч, докато се върти мисля да си потърся нещо по-романтично, че този 15-ти век ми разваля апетита.

# 727
Не знам колко серии ше да е Позлатената епоха, аз сяка седмица дебна да гледам новата... обичам такива костюмни драми, представям си, че живея  в тогавашните времена, нося тогавашните дрехи, държа се по подобаващ за дама начин... и естествено, съм богата и аристократка!!!

# 728
  • USA
Честит празник, момичета!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 07:10 от SkyBlue

# 729
  • София
Скай, знаеш, че възстановяването ще е дълъг процес с всичките му процедури и не винаги желано бързо. Стискам много силно палци да се нареди всичко и да си поотдъхнете най-после. Момчето ти е златно, пу-пу!

# 730
Скай,бъди силна🤗! Скоро всичко ще бъде само лош спомен!

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 08:44 от Sissy

# 731
Скай, не зная какво да кажа, наистина.
Освен, че сте отгледали и възпитали страхотен млад мъж. Друго не зная.
Напоследък хич ме няма в пиенето, но ако ми беше на ръка разстояние, с удоволствие бих ти правила компания с питието в 10. Дори просто ей така- в тишина и мълчейки си.

# 732
Добро утро! При нас е правило измъчени опити да вали сняг. Резултат - само по колите, леко е замазало. Има, няма половин сантиметър.

# 733
Добро утро. Рано сутринта е, но съм на работа след 1,30 м.Студено е тук,но чувам птиче да си пее. Надявам се да е знак за хував ден. Да бъде ден на радост пожелавам на всички!

# 734
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март

вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

Скрит текст:
мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март

бадулбадура - 12 март
аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
адриана, ред стар и еринне - 17 март
сиси, веси и бабри- 18 март
зууми и галена - 19 март

огица и тарти - 20 март
уиш - 22 март
Донси - 23 март
ренко, естелла и прити мама - 24 март
вяра,надежда л'бов- 25 март
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

ДобрЮтро!
и тук да се похваля с Осмомартенските подаръци

и много тихичко
Скрит текст:
единият от колегите е успял да изведе семейството си в Полша.
остава още един. Sad децата бяха с нас на море през октомври. Sad

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 08:15 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт