Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 463
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Добро!
Тук вали на парцали...така както зимата не е валяло.

# 736
  • София
Карамелчик, за съня - два часа преди лягане - магнезий, може и с магне б6 да видиш. Ако взимаш магнезий, чети листовките за активното съдържание на магнезия, че на някои продукти пише магнезий 500, а се оказва, че активното съдържание е 30мг… Таа виж нещо със 100-200мг как ще ти се отрази. Общо взето магнезий и б-комплекс помагат за успокоението на нервната система.
Аз да измрънкам. Дребния с тази хрема се събуди в 2 и почти до 4 се въртя с придремвания, таа сме и двамата като пияни и мноооого кисели тая сутрин, а аз съм и на работа (3 ден вече с детето вкъщи, мога да се гръмна)

# 737
  • София
Добро и прекрасно утро!

Аз съм болна на куче, синузитът се вихри, лигавицата на носа ми е дебела сигурно един пръст и почти нищо не усещам като миризми, освен на гной в главата ми. Пия си АБ и съм щастлива!

Роди ни се племенничка! Жива и здрава, и тя, и майката. Знаех си, че девети ще е страхотен ден!

Черпя ви за тяхно здраве с розова торта към кафето, което сте поднесли! А довечера пак ще ме отменяте с наспорта! Разчитам на вас.

# 738
Бъръльо,здрава да е беба!
Че то реално погледнато си е зима,след две седмици почва пролетта.А последните години зима има точно март.Мислех да ходя на пазар при на 13 тръстиката,но ако спре снега.
Днес се чувствам вече почти човек.После ще ми хакнат още няколко инжекции,и дано скоро остане само лош спомен.

# 739
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
бъръльо-бъръльо, да ви е жива и здрава момата Gift Heart

# 740
Бър, честито! Да е жива и здрава малката госпожица!
Съчувствам за синузита, отвратително е. Бързо да минава!

# 741
Ехааа, Бърльо, страхотна новина! Ще наспортя по повода и заради теб довечера! Ти бързичко да оздравяваш, че да можеш да спортиш! Да е жива и здрава малката принцеса, да расте силна и щастлива!
Ренко, малкият киселяк и всички останали болнички да се оправят.
От мен за добро утро моите красиви мини ириси.

# 742
Бъръльо, честита да е малката госпожица! Бързо да минава гадния синузит. За довечера не бери грижи Simple Smile
Сис Hug
Скай, вярвам, че всичко ще бъде наред. Може да отнеме повече време, но момчето ти ще се оправи.
Панде, много ме разчувства вчера с разказа за колегата ти. Жалко, че си е отишъл толкова рано, но го помните и споменавате с добро.

Бляяя, сняг се сипе на парцали. Тъкмо всичко се беше разтопило от предишната партида. Аман.
Снощи спах почти непробудно. Е, вярно, заспах след 1, но не се будих сто пъти. По-друг е денят като се наспиш.

# 743
  • София
Здравейте!

Бър, да расте здраво и спокойно новото човече! 🍀🌈🎈

Болните да оздравяват! Съчувствам искрено!

Снощи четох до след 00 ч. Уж бях уморена, но трудно заспах. Е, поне наваксах с четенето. Почти на финала на книгата съм и вече страдам, че ще ми липсва тръпката от нея  когато я дочета.

Хубав ден пожелавам на всички! 🍀☀️🌸

# 744
Панде,кажи поне коя е книгата.В последно време трудно улучвам такава, която ми се иска хем да не свършва,хем да разбера какво се случва.Май след Дъщери на греха друга не е успяла така да ме грабне.
Тук е интересно навън-првхвърча сняг,а слънцето се опитва да пробие облаците.

# 745

Снощи четох до след 00 ч. Уж бях уморена, но трудно заспах. Е, поне наваксах с четенето. Почти на финала на книгата съм и вече страдам, че ще ми липсва тръпката от нея  когато я дочета.

Колко познато! Аз дори съзнателно отлагам стигането до финала на книга, която ме е грабнала, защото после ми е супер трудно да намеря следваща подобна. Така последно бях с двете книги за Бьорнстад, например. Отстрани изглеждаше, че ги чета цяла вечност, а реално се подготвях да продължа с четенето и след края им. Чакам третата от поредицата с нетърпение!

Ти коя книга четеш в момента?

# 746
И тук вече няма парцали.
Шантава Марта, ей.

# 747
  • Варна
Бър, да е здрава и много щастлива мънинката 🥳

# 748
Бъръльо,честито за бебчето! Да е здравичка,поспалива и послушна. ❤
Днес хубави хора се раждат,моята майка също е родена днес. Да ни е жива и здрава. ❤
При нас е студено,но слънчево. През прозореца изглежда приятно.
Още един ден карантина! Алелуя. Мина! 🤪
Ренко,радвам се,че си по-добре. 😊 И скоро никакви болежки.
Скай,не се давай на черни мисли! Положителната енергия и мисли са много важни,от нас ги имаш! Гушкам те. 🤗
И аз изчетох две книги тези дни,но нищо особено. На кримки съм.
Снощи да ви се оплача,тръгвам да заключвам преди да легна,(МУ е нощна тая седмица) ключа превъртя някак мазно. Заключи се вратата,но не можах да издърпам ключа,за да може той да си отключи сутринта като си дойде. Вътрях,отключвах,заключвах,не ще! Писах му,да питам кво да правя. Не ме е страх и на отключено да спя,но кучето вънка нещо много лаеше... 🤭😂 ММ каза да заключа все пак и в 6 да стана да му отключа. Та като станах аз в 6,после голямо въртене,шугавене,но към 7 и нещо успях пак да заспя. Днес ще вземем нов патрон или направо нова врата,че и тя е за смяна.
Часовника ми още го няма,вчера звънна някой,но за кратко и затвори. Набрах веднага,но не вдигат. Ако е бил куриера,ще го навикам днес. Ако благоволи пак да звънне и да дойде де. 🙄

# 749
Бъръльо,честита да е племенницата!
Аз четох до 00.00 и аз,ама не книга а,как влияе майката и отношенията в семейството върху съня на детето.А днес са ми писали от библиотеката,че "Люляковите момичета" са ми я заделили и следобед ще ида да в взема .Обаче МУ пак ще кара овъртайм и към 21 ще се прибере.Чакаха 5 кораба,един е дошъл.Това,което се чува за износа на зърно,не е добре .Каквото такова.Вчера ме изненадаха от две места,наш близък ми писа ,ако искам да се включа в една работа от вкъщи,за три месеца е.Парите са малко-200-300 лв на месец,ама и работата е толкова и аз ,чинка и братовчедките ще я вършим.И от работа ми звъннаха,от февруари давали ваучери и да отида да си взема моите и на всяко пето число да не ми звънят,да знам че трябва да ходя.
Ени,жива и здрава да е майка ти !

Общи условия

Активация на акаунт