Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 461
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 750
  • Mediterraneo
При нас най- после се оправи временцето. Цяла седмица беше мръчкаво и валя, някои дни поройно. Вече е слънчево.
Тиквен медал ще желая днес. 10 часа е, а аз имам пилешка супа сготвена, изчистени основно хладилник и фурна и простряна една пералня. Сега на коня и на тръстиката. Имам 3 срещи плюс две ходения в институции. Найс, а! Довечера водене и вземане на 3 броя деца от тренировка, че сме се кооперирали с другите две родителки, ама днес е мой ред.

# 751
Не ми се говори,реве ми се...

# 752
  • Пловдив
Сис, гуш! Hug

# 753
# 754
Сисунче, какво стана? Hug

# 755
Сисунче, голямо гуш. Тук сме, ако ти се споделя.
Ени, да е жива и здрава мама!
Бобчи, какво се чува за износа на зърно? Пропуснала съм пак. За работата - ако има време и възможност, защо не?

В моята работа няма никаква актуализация на заплащането. Едната фирма, с която работя, започва сериозно да ме напряга с ниското си заплащане и големите си изисквания, макар че с много нерви успявам поне по-нормални срокове да си издействам. Още малко ще го мисля, но май ще пробвам да уговоря по-високо заплащане с риск да прекратим взаимоотношения. При МУ има леко увеличение на заплатата, колкото да не е без хич.

Време е за следобедно кафе и кратка почивка Coffee

# 756
Бърди, на една вълна сме с теб. И аз планирам такъв разговор, ама трябва да го проведа много бързо, иначе няма да има смисъл. А как не ги умея...

# 757
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
силна прегръдка за сис.
много усмивки и радост в дома на рождениците и на новороденото слънчице.
колко обичам бебенца...

# 758
Сисе, подавам кърпичка Hug Може и едно рамо, ама за кратко, че ще излизаме. Ще се ходи на кално и на студено, и на баир, ако се подхлъзна и думна по г*з ще се снимам да се посмеете, иначе може някое пейзажче да закача.

Нямаше ли някакво стихче със "сняг се сипе на парцали"? При нас май тичинков прашец почна да се сипе, че сме се разсополивили.

# 759
ПочИ/Ети Grinning ви прочетох.
Бъръльо, честито племениче, да са живи и здрави.
Ти по-добре ли си?

Жива и здрава да ви е майка ти, Ени

Хайде продължавам, да видя какво още съм пропуснала Simple Smile

# 760
Честито  новородено бебче - нов живот прекрасно ! Честит рожден ден на майката на Ени !( внучката ми носи това име Ени Yum)   Скай време ,търпение и положително мислене - знам ,че е трудно и тревожно ,но това помага найстина. Сис и от мен имаш прегръдка - И това ще мине ,ако ти се плаче поплачи си дано ти олекне .Тъй приключих за днес една 1 ранно ставане  по-малко и взех една допълнителна за 25.03. ( добре ли е не е ли ще видя когато дойде ) Тук е студено последните няколко дни ,а днес и слънцето е решило да се крие зад облаците и само да наднича чат-пат .

# 761
  • Варна
Бориса е идеална, качила съм едно кило от началото на бременността и то е в коремчето. Водя се 15 седмица, на ехото отговаря, на 15 и два дни, док каза, че не било важно, усмихна се и каза, че е добре, а на мен ми идеше да го прегърна и после да крещя, колко съм щастлива. Не се оплаквам, благодарна съм.

Сис, Скай,  горе главата .

# 762
  • Наблизо
Много се радвам,Естела! Simple Smile Приготвяй се за лято с големия корем и мъжо да ти вее с ветрилце Simple Smile

Пропуснала съм бебенцата и рожденниците - много здрави и щастливи!

# 763
Скай, може да е бавно, но важното е да е в положителна посока лечението.
Сиси, прегръдка.
Естела, много се радвам за мъничето, все така добре да бременееш.
Уиш, може ли да ти пиша на лично ?

Напредвам аз с проекта, но не може да стане на 100% както го иска клиента, самата система не позволява, та да видим в крайна сметка какво ще стане. Най-много да откаже плащането.

# 764
Ваичка, проектът свързан ли е с новите неща, които учиш? Стискам палчета да е успешен!

Естела, браво, много се радвам Heart

С главобол съм. Краят на работния ден не се вижда още. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт