Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 456
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 765
  • Euskal Herria
Един куп задачи ме чакат, още се помайвам. Ама първо да си изпия кафето и ще ги почна, няма отлагане. Simple Smile
Болните да се оправят по-бързо!
Честити да са празнуващите!

# 766
Бърд, съвсем бегло. Това, което уча ми помага да се справя по-лесно с проекта.
Случайно помогнах за един сайт на една американска платформа, и се оказа, че има доста работа с това. Но и огромна конкуренция, пък аз още се уча. Де факто ми е първи истински клиент това, досега само учих и изпробвах опции. Ужасно съм притеснена накрая как ще се получи, ама правя колкото може, по цял ден гледам ръководства и клипове с указания. Че и срок има - само 7 дни, 2 минаха.

# 767
  • София
Сис, гушкам те и аз. Ако ти се споделя, пиши. Ако ти се плаче, поплачи.

Ренко, Тили, чета "Бляскавият двор" от Рошел Мийд. Книгата ми попадна наслуки в читанка, стара е. Не знам дали ще ви хареса. Моят вкус за книги е по-различен от този на повечето хора около мен. В момента ми се четат необременяващи книги и тази е такава.

Ени, жива и здрава да е майка ти! Още много рожденни дни да празнува и да бъде в хармония със света около себе си!

# 768
Изморена съм! Не ми е ден,но и вчера не беше,нито онзи ден...Нищо кой знае какво не се е случило,но нямам сили да продължа както до сега. Отворих бутилка Каберне! Явно днес няма да уча !
Радвам се за Бориса! Да расте здрава и силна 🤗!
Ваичка,ще се справиш!
Благодаря за прегръдките,дами, с вас се чувствам по-силна ❤️!

# 769
Бориса все така да се развива! Коремчето на мама да расте, а тя вътре уютно да наддава, хубавее и кротува до определената дата!
Сис, прегръдки! И това ще мине!
Ваичка, не се шашкай, успех ти пожелавам! Това, че още учиш не означава, че няма да се справиш. С ровене в нета и гледане на клипчета съм научавала много неща, които са ми вършили работа, така, че търси и използвай намереното.
НАП ме изненада приятно. От вчера пуснаха заредените с подадените от работодателите и платци на доходи данни, вчера подадох следобяд декларация по чл. 50 за да ползвам данъчно облекчение за деца, обработиха я за няколко минути, а днес в сметката ми постъпиха 450 лв/данъчното облекчение за 1 дете/. Изумена съм от бързата и адекватна реакция! Утре, чакам Нои да ми пусне болничните, ама да видим, те са доста бавни в това отношение.
Хлапето ми звънна от училище, че го боли глава и му се гади. Казах да се прибира, пуснах го на диета. Остава у дома до края на седмицата за да се изясни от консумирана храна нещо не му е понесло или е вирус с дриск енд драйф. Rolling Eyes

# 770
Ваичка, ще се справиш, че и клиентът ще ти плати. И това ще е началото. После щ ме почерпиш за орисията 😉🍀

МУ се разболял. Притеснен звучше, а хич не е от притеснителните. От обяд правим организация за още лекарства. Ще има да се притеснявам сега 😕
Олиото в магазина - 5.50 лв. Найс.

# 771
Ваичка, доволни ще са, нямам съмнения.

Сиросче, къде е ТМ? Можем ли да помогнем?

Оф, данъчна и аз трябва да подавам и бива да не офлянквам до последния момент пак

# 772
  • France
Идвам с един много прозаичен въпрос - как Поппи правеше пилето с ориз и джоджен? Като не спя и имам буквално "липси".

Сис Hug. И на мен не ми е ден, нито месец, а така както е тръгнало и десетилетие Cry

# 773
Сиросче, на път ли е? Ако има проблем с набавянето на конкретно лекарство, пиши ми, мога да попитам тук-там.

Ваичка, ще се справиш! Това, че още учиш и нямаш опит, не означава, че не можеш.
Ох, краен срок - най-омразното ми нещо Simple Smile

Като казахте олио, понеже в къщи сме леко склонни към презапасяване, се оказахме с 16 литра олио Flushed

# 774
  • София
Бъръльо, честито племениче, да са живи и здрави.
Ти по-добре ли си?
Мерси, мерси.
Не съм по-добре, но поне не съм по-зле. Надявам се утре да почне да действа антибиотикът.

Сиросче, да помагаме нещо? Какво му е на ТМ? Не е при теб, така ли?

# 775
Филомена, тъй като и аз го правих си имам запазен скрийншот, та ето:
Скрит текст:

Честито племенниче, Бъръльо! Живо и здраво да ви бъде!
Прегръщам и изпращам позитивна енергия на всички, които имате нужда.

Тъпо ми е нещо, ма ще мине.

# 776
  • Пловдив
Ваичка, ще стане, имай вяра!

Сиросче, кво му е?

Бърд, ам ти имаш и за нас? Wink аз съм с половин бутилка. Имам зехтин и масло.

Уинд, вярно ли за Нап? Че аз вчера и днес наподавах на колеги...дано всичко е ок. Синко да се оправя!

Чакам аз моя, втора смяна е...умира от глад Simple Smile тъй писа. Контролно по математика имаше, явно се е изтощил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 777
  • Mediterraneo
5 лева олиото, ама имате. При нас от събота просто изчезна. Удари 2,60-2,80 евро и изчезна. Иначе ми сложили табели, че се лимитира продажбата по 5 л на човек. Сега и с разни търговски представители контактувам покрай заведението, нямат. А аз имам индустриален фритюрник за пълнене. Ще пържа с морска вода, мама му.

# 778
Естелка, много хубави новини! ❤

Аз ви чета или поне се опитвам ама нямам време да пиша :/ изморена съм, имам си и лични проблеми. Дано нещата се наредят.

# 779
Адри, бързо и успешно да се разрешат проблемите!
Мисти, направо бях сразена от скоростта. И аз цял ден подавам на колежки, щом пратят резултат от обработката, че е приета успешно значи всичко е наред. Първо влизам да проверя дали имат задължения. Задължително разпечатвам на хартийка, че към еди коя си дата лицето Х няма задължения, тогава попълвам, проверявам и подавам. После да си следят пощата за резултата от обработката. Една позната има задължения, показах и къде трябва да влезе и какво да прави, когато ги плати. В приложение 10, когато посочваш сумата с която да се намали данъчната основа излиза съобщение, че има неплатени задължения и че при наличие на такива няма право за ползване на данъчно облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт