Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 454
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Да, да...забелязах Simple Smile Едната имаше камара осигуровки, казах, ама подавай вика..еми върнаха и отказ. На друга и излезе фиш 20лв, а тя на нейно име няма ни кола, ни книжка има и тъй...Объркано има нещо, ама ще плати.

Ади, как е бебчето?

# 781
  • France
Лаватера, благодаря ти Kissing Heart Помня аз, че рецептата беше лесна и проста, ама нали да не забравя нещо. Сега си я скрийншотнах за всеки случай.
Днес сякаш танк ме е газил, толкова уморена се чувствам.
Стискам палци болните да оздравяват бързо.

# 782
Благодаря момичета, рамо и половина сте!
В немско е вече, там има на кой да разчитаме.

Мисте, не знам. Снощи го драскаше гърлото. Днес буха много и е много отпаднал. Оф...

Тарт, имаме олио, щото няма кой да го купи на тая цена. И да, мама му е.

# 783
А въпросът е аз къде съм бляла, че рецептата липсва в готварската ни книга. Свалих си скрийншота, ще го добавя. Освен да е било преди да започнем списването ѝ.

Добре дошла на новият член от фамилията на Бър. Да има щастливо детство!

Честит рожден ден и на майката на Ени!

Сис, има и такива моменти. Уж нищо конкретно, но се чувстваш сматрафуцано едно такова. HugHugHug

Мен ме тресе здраво ПМС-то. В лицето съм по-зле от дъщеря ми, която е в разцвета на младежите си пъпки в момента. А има още три дни, по календар. Дано подрани, че не изтрайвам вече.

# 784
Сис, да му минава на ТН. С това драскане в гърлото...съмнителен е. Каквото и да е, бързо да си ходи.

# 785
Бъръльо,честита да е племенницата!
Аз четох до 00.00 и аз,ама не книга а,как влияе майката и отношенията в семейството върху съня на детето.А днес са ми писали от библиотеката,че "Люляковите момичета" са ми я заделили и следобед ще ида да в взема .Обаче МУ пак ще кара овъртайм и към 21 ще се прибере.Чакаха 5 кораба,един е дошъл.Това,което се чува за износа на зърно,не е добре .Каквото такова.Вчера ме изненадаха от две места,наш близък ми писа ,ако искам да се включа в една работа от вкъщи,за три месеца е.Парите са малко-200-300 лв на месец,ама и работата е толкова и аз ,чинка и братовчедките ще я вършим.И от работа ми звъннаха,от февруари давали ваучери и да отида да си взема моите и на всяко пето число да не ми звънят,да знам че трябва да ходя.
Ени,жива и здрава да е майка ти !
Бобчи, може ли да споделиш на кратко ако е удобно за съня? Болна тема ми е.

# 786
Кво праИте,ве?
Бебе имаме, браво! Живо и здраво!
Бориса и тя кротува, добро дете.
Ваичка, стиснала съм палците на шестте си ръце..и стоте си крака 🤣 Щее станат нещата 👌
Сиросче, вай...дано не е нещо гаднярско много 🤞
Фил, толкова много спя, ама толкова много...викам си, ако мога и заради теб..Аз да спя, а ти се чувстваш наспана, еххеей.
Нечие майче май беше рожденичка- здраве много!
При мен нищо ново...тръстика и пак тръстика.
Спокойна вечер, другарки.

# 787
Днес се оправих по-рано. Обаче пуста сушилня има още половин час да върти. Май няма да я дочакам. Лека и от мен.

Вайче, стискам палци да се справиш и клиентът да не се отметне.

# 788
Нимоа аз така кат Търтийн да помня, па да изреждам поименно, па да не сбъркам в изреждането...
затова стискам палци на всички за всичко и наспорт!!
Лос чаветас заспаха без сказка...щото ла мадрето е с мокра коса и ша я суши и ше спортува още и...
къщата е кочина неподредена, ма нямам време, то и желание нямам основно... позабутвам нещата по ъглите... добре, че ММ не се задържа мноо-мноо, че ше ме подкара да чистим и подреждаме.
А, въпрос:
от Турция свекърва ми е надонесла много меки сирена. Какво да ги правя? на баници не стават...идеи?

# 789
Подарявай ги, Мързелче, ще ти пратя адрес.

# 790
Мерси,момичета.
И мен ме тресе,но от МЦ. Не знам що,но съм така. Плюс болки в корема. 🥺
След малко свалям поредна книга и лягам.
Радвам се за Бориса. ❤
Ерин,как е киселчо? Оправя ли се?🤗
Ваичка,ще стане! 😊
Сиросче,да минава на ТУ.

# 791
Ще пратя още един адрес за сирената, ако Ули не я намерят на нейния. Laughing

И аз лягам с кижка. Да видим колко 2-3 реда ще прочета, преди да оклюмам.

# 792
Мързелотка, картофен огретен със сирена. Може на мен да пратиш половината в кутийка.

# 793
шви изпоизадресча аз...Smile Smiley Stuck Out Tongue

Уиш, а няма ли да се стопят във фурната? те са като старата Дунавия... търпят ли термична обработка?
Другия вариант е като се затопли, да си ги ям с домати и краставици...
и да знаете къФ страхотен боб със свинско в тава си спретнах днес...

# 794
О, ти имаш сюзме пейнир. Това е нещо божествено с вкус на сметана. Мацай на филийки или на шопска салата. Можеш да го врътнешв блендера с малко разтопено масло и ще стане крема сирене. Аз днес се обзаведох с 2 кила от него и смятам да си го мляскаме натюрлих. Върли фенове сме му.

Общи условия

Активация на акаунт