Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 358
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 840
А да се препродава си е жива цигания.

Цигания, цигания, ама далавера!

Надявам се да се улавя сарказмът.

Иначе, и на мен ми е странно, но именно това си говорим често с мъжа ми- някак нямането едно време (дори да имаш пари, нямаше какво да се купи) трайно е залегнало в народопсихологията ни и кътаме, запасяваме се, тъпчем в хладилниците и пълним мазите...

# 841
  • sf
Ей го като бебе рожденика.

# 842
Не е само в нашата. Ей ги немците в началото на пандемията как изкупиха тоалетната хартия.
Някаква вътрешна потребност за сигурност е според мен и запасяването е едно от нещата, които, ако имаш средства, е във възможностите ни просто.

# 843
Затваряне на пари не одобрявам за себе си.
Донси,много ти е сладък!

# 844
Не е само в нашата. Ей ги немците в началото на пандемията как изкупиха тоалетната хартия.

Че то да бяха само немците!!! Grinning

# 845

Че то да бяха само немците!!! Grinning
Там беше страшно Simple Smile по отношение на тоалетната хартия специално, наистина стана по-дефицитна и от маските и гелчетата Simple Smile

Всеки задоволява потребностите си по различен начин, за едни е да затворят пари в провизии за други е точно обратното. Всеки прави каквото и както може.

# 846
Тили, ученичка съм била в онези години, може би 5-6 клас. Смътни са ми спомените, не знам нашите как са се справяли. Но все си мислих, че е невъзможно отново да се върнем в такова положение предвид развитието, което сме достигнали. Особено пък по отношение на войната, ядрените заплахи и бомбоубежищата. Явно съм била наивна.

Нейо е чуден!

Ох, аз с едно глупаво оплакване.
Имам си фен. Миналата година искаше да ме води на разходка в планината (май се оплаквах тогава). След това съм го засичала, но просто подминавам. В последните десетина дни го засичам два пъти. И двата пъти ме подминава, спира насред улицата и стои и чака да види в коя врата ще вляза. Много ме дразни, неприятно ми е, все едно ме следи. Поне да беше някой секси убавец, той набор на майка ми Joy

# 847
# 848
Халапеньо лежи трети ден, има такава треска, че се тресе и не може да си контролира ръцете, зъбите му тракат чак, с разстройство е и го боли цялото тяло. Не иска да ходи на лекар... Душата ме боли да го гледам, два метра мъж, проснат без сили. Обаче такова мрънкане пада... Супата е гореща, чаят не е сладък, пържените филии са само с хляб и олио, спестила съм яйцата,  връща препечената филия за допичане... и още безброй оплаквния.
Не е християнско, но искам да се полея с туба скъпо олио и да се изпържа ритуално, но преди това искам да го ошамаря с мазна вилица по пиперливата уста...

# 849
Много сладък Нейо!
Карамелка, я пускай от едното ухо през другото.

# 850
  • София
Карамелке, мъжки грип знаеш какво е. Препечи му филийките добре на човека и не се оплаквай, начи.
Иначе бързо оправяне на халапеньо.

# 851
  • Пловдив
Оплаквам се... мислих че ще мога да прикача в последствие билет за детето, щото не може да реши иска или не да идва с нас. Да, ма не...то може обаче таксата е колкото билета...30Е.
Confused

# 852
Кара миа, от една страна знам, че ти е гадно и болно - дете ти е.
От друга страна ме караш да хиля - в тон с “мазната“ тематика си  Joy

Но, както си е известно - жена с 40 градуса  чисти, мие, готви.
Мъж с 37.5 пише завещание....

# 853
Снощи обяснявам на скъпия,че си няма на идея как боли при моите кризи, като почвам да описвам и приликите с раждането.Ама как да няма,той знаел как боли!А в понеделник негов колега взел болничен, защото имал възпален нерв на крака.Ми кво от тва,и той сигурно бил пълен с възпалени нерви 🤣🤣🤣.Попикавам се от смях с него,а чуе някой от нещо да се оплаква(болежка някаква),не може да остане по-назад.Абе човеко,викам,радвай се,че не знаеш що е тва възпален нерв,че ако имаше, всички около теб щяха да разберат.
Вчера в Лидл търсих олиото им Родна стряха,но нямаше ни едно 😳

# 854
  • София
Честит да е Нейо!

Момичета, като влезна в сайта на НАП за декларацията за данъчни облекчения за деца къде точно да цъкна. Ако може като на идиот да обясните, щото започвам вече да се чувствам наистина пълен идиот. Уж работя на компютър, документи издавам в работата, но сайта на НАП ме ококори.

Най-сетне си купих ново яке след трети ден обиколки. Досега навсякъде нямаха моя номер от моделите и цветовете, които си харесвах Този път извадих късмет. Единствено ме тревожи светлия цвят, че се цапа лесно, но е шушляк и дамата каза, че се пере в пералня. С някакъв силиконов пух било вътре или както там му се казва. Някой може ли да сподели опит за пране на такова яке?

Карамелче, съчувства и на Халапеньо, и на теб! Бързо да отминава!

Общи условия

Активация на акаунт