Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 461
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 855
В тубата има доста клипчета,как се попълва,как се зареждат данните и всичко.Това от миналата година,но принципа е същия.Аз така я попълних и подадох и не само ми ги върнаха данъците ми и вече ги похарчих 🤣

# 856
  • Пловдив
Панде, пиши ми ако искаш и ще ти я подам или обясня...

Карамелка, да се оправя бързо Халата!

# 857
Кошмарен ден. Кошмарен..
Трябваше да ходя до болница днес да видят бананчо (не е бобче вече), а кръста така ме е захапал, че едва мърдам. Бях първо да дам кръв за изследвания, пък докато чакам като се препотих, като получих задух и причерняване, цяло чудо е, че не тупнах на земята. Добре че не паднах, че не знам как щях да се вдигна. После пък чаках за прегледа, който се забави с 2 часа. Изкривена седнала на един стол, броя си глътките въздух, щото иначе щях да започна да квича от болка. Дойде моят ред, лягам си аз на леглото, да съм слезнела по - надолу, да съм мръднела по - наляво. То хубаво, ма не мога бе, не мога, а държа на болка, не е като да се превземам. Хайде, мина прегледа. Добрах се със сетни сили до колата, седнах и като запопнаха едни спазми на гърба... Мъжо отстрани нарежда навигацията, калпава била.
Иначе бананчо е добре, вс му е наред за сега, пу пу. Това ми е усмивката за деня.
Ще стискам зъби и това е.

# 858
Шшшиииу, ма уплашихте ми окото, ве.
Макактака таратор без копър, че И без чесън 🤨
Остъй тва, ми салата беС магданоС..
И тва остъй, ами вместо таратор - кюфтета 🤣🤣🤣 Бобч, ама тези кулинарни умовЕ де ги намери 🥲 Ся, аз не съм по готвенето, ама все пак трябва има приличие спрямо разните рецепти. Ми даскалката ми от ТОХ-а, от моста ще се метне жената, ако ва прочете 😚
Днес е такъв студ по нашенско...Сибиррр..🥶 Водих минито на Технически преглед, отметнах го.
Почивам и с миУту се чудим ква простотия да спретнем..Ще изиграем една партия...сантасе 🙃 За после...ще видим.
На вас лека доработка.
Сиросче 🤞
Пантата, като кака си. -Не пипай ютията, маме, много пАри.- Добре. Обръщам се и инфаркт щях да получа от дивашкия и вик 🙄🤕 Тва пред дваесЕ гОдин, ама още помни...ахмъ.

# 859
Кой е казал, че същия чичак не държи някоя малка бакалия, където го продава на 7 лв.?

Един от кварталите ни зеленчукови магазинчетата редовно купува по два кашона банани от Л. или от К. под 2 лв. и ги препродава на 3. Далавера да има.

# 860
А, да. Кло ме подсети 😅
Купуват и препродават, да. Последно бяха лалетата е Лидл. Вчера си взех една бутилка олио от Лидл на 3.89. Но да, сякаш се запасяват хората. И при нас има ограничения за олиото само. Засега.

# 861
Мхм,както киселото мляко, което аз взимам на 3,а след прекупвача ти го гледа на 4+.
До нашите има едно магазинче,ама от както се помня го има.Нищо особено не продават,най-базовите и необходими стоки.Ама то даже и магазинче е силно казано, защото през малко прозорче те обслужват,абе като бутка.Все съм се чудела,как толкова години оцеляват, защото им е семеен бизнес.Та,последно търсих вино,но в по-голяма разфасовка,от три литра.Тва свършило,онова не знам си кво,ама тука има едно,испанско ли,италианско ли,15 лв.Ми викам,дай го.Ужасно,е меко казано да го нарека,само на цвят го докарваше.С какво изумление (за мен),след седмица го загледах в Лидл,на постоянна цена от 10 кинта 😁.Та тъй се въртял бизнес.

# 862
И нашето квартално магазинче често зареждаше от промоциите в големите магазини.
Въртеше го сама жена, хората купуваха основно хляб, мляко, яйца и бира. Засичала съм я с количка на колелца - купува от промоциите и после предлага в нейното магазинче.

Някой пробвал ли е лидълското брашно Родна стряха? Преди купувах някакво в жълта опаковка, сега гледам изчезнало и на негово място Родна стряха.

Почти никакви не ги свърших днес. Въртя се като муха без глава. Но вечерта е пред мен.
МУ от понеделник ще работят само в офиса. Колегите му по стая от септември са ХО, само той ходеше по 2-3 дни седмично.

# 863
  • Пловдив
Същото си е брашното Бърд. Само опаковката е сменена.

# 864
Бърди, ще го пробвам тия дни. Но оризът Родна стряха е гаден със сигурност. Напоследък не мога, да улуча читав ориз.

А това с олиото е окачено вече. Снощи беше 5.50 в кварталния супер. Тази вечер - 6.50.

# 865
Вярно откачена работа
Скрит текст:

# 866
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит да е Нейо, много сладка муцунка е.

Карамелчик, пожелавам ти бързо да му минава на Халапеньо-то, че ще останеш без нерви и нервни окончания.

Прибирам се с детето, започваме бесен спор за нещо в градината, даже писах на госпожата, трябваше ми арбитър. Или, оказа се, че детето е право. Срам, срам. Извиних му се искрено. Той мъдро -  "Ама нали аз съм в градината по цял ден, нормално е да знам повече, ти си ходиш на работа." След малко продължава -  "И защо хората искат да спорят толкова много? За да са все "отгоре" "!

# 867
Сирос, ако имаш затруднения с намирането на лекарства по аптеките, насреща съм. Само пиши. Ще се задействам веднага.

Една леща реших да сложа за тази вечер. Да видим кога ще стане.

# 868
Ули, Кло 😘

Кло, ти нямаше ли кукър? За нищо време става с него.

# 869
Нямам бе, нямам. Още не съм се сдобила с тази чудесия. Преди нея е ред на робота прахосмук. Едно по едно. За един тъп аспиратор се дърлихме с МУ от Коледа до сега. Да видим какво ще стане със следващата покупка.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:53 от 💙 Clo 💙

Общи условия

Активация на акаунт