Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 501
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Честито за всички с поводи последните дни. Брата имаше рд на 3.3, бащата на 7.3 Grinning Днес бях да видя моя хубостник какво прави след поредния вирус, който карахме с Киселяка. Расте, отговаря си, не се спря на ехографа. На толкова прегледи не съм ходила предния път, ама каквото такова.
Киселяка оздравява, ама в понеделник чак градина. Днес и утре отпуска, че три дена ми се стопиха лагерите - детска градина вкъщи, детска градина на работа и викам поне с едното да остана само.

# 871
Браво на бебочо, Ерин! И  той като Бориса да си расте и хубавее до заветната дата!
Мисти, Лоли и Нейо днес явно се бориха с некви зли сили избрали също този ден от месеца. Вали на парцали, грее слънце, вали на парцали, грее, духа, студ ..... в тоя порядък цял ден.
Купоните ги помня и още как, нашите на работа аз по опашките с часове наред чаках, разни бабички се опитваха да ни прередят нас децата, всичко беше под бройка - захар, олио, брашно... Гадно време беше ама мина, дано и това да мине и то бързо. Чиста спекула си е това надуване на цените. Малко олио ползвам, ако няма няма да слагам, няма да пържа/и без това рядко се случва - само от пържените филийки не можем да се откажем/.
Сирос, стискам палци за ТМ и за лекарството също. Ако искаш пиши ми на лично, кое е, ако мога да ударя едно рамо - при нас може да го има, ако ли не имам и други идеи в запас.

# 872
Благодаря на всички, намерих лекарството. Ама се ядосвам така. Има няма и изчезне. А тая терапия, не става да се прекъсва току така. Така ми изчезваше и мазилото за лицето, та търсех варианти във ветеринарните аптеки. 🤐

# 873
Здравейте всички тук. Чета ви отдавна, днес реших да се регистрирам но ми е  още трудно да боравя с правилата тук. Доста по голяма съм он вас всички явно но пък защо не на 61г. съм, с трудна на младини съдба и не само но имам две големи деца и две внучета. Бих се радвала да ме приемете, да ми дадете съвети и помощ с комуникацията тук.

# 874
Сиросче, сигнализирай друг път, ако има проблем, ще помагаме. Много е неприятно това с изчезването на лекарства. Преди няколко месеца едното от лекарствата на майка ми беше трудно откриваемо, с помощта на приятелка успяхме да купим.

Борбаланка, добре дошла! Възрастта няма значение. Щом четеш от известно време, значи знаеш кодовата дума - Наспорт Wine Glass

Ерин, радвам се, че всичко с малчо е наред Heart

Ох, някой да ми вземе шоколада и да го скрие далеч от мен.

# 875
Бърди, а да ти взема текилата, нямаш ли нужда?
Здрасти, Борбаланка!

# 876
Ааа, Уиш, не, никаква подобна нужда не изпитвам.

# 877
И това ми било прЕателка! Фръц!

# 878
Хубу де, аз ще го взема тоя шоколад, щом никой не го ще.

# 879
Сиросче, сигнализирай друг път, ако има проблем, ще помагаме. Много е неприятно това с изчезването на лекарства. Преди няколко месеца едното от лекарствата на майка ми беше трудно откриваемо, с помощта на приятелка успяхме да купим.

Борбаланка, добре дошла! Възрастта няма значение. Щом четеш от известно време, значи знаеш кодовата дума - Наспорт Wine Glass

Ерин, радвам се, че всичко с малчо е наред Heart

Ох, някой да ми вземе шоколада и да го скрие далеч от мен.
           Благодаря ти за приема и сега за наспорта ееее няма да е сега , утре може би  Simple Smile))

# 880
При мен има фафла. Както не съм по сладкото, а така да ми се прияде сладко, че й видях сметката.  Има още една.
Имам и дзвер в кутия. Успокоява го. Одеве се пързаляше върху вестниците на детето, буйстваше, ръмжеше. Е, хапна от кутията, пък си полегна в нея
🐱

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:46 от Сирос

# 881
Леле, Сирос, това котенценценце е ръфало като крокодил!

# 882
  • France
Кили е един път!
Борби, здрасти!

Аз наспортих с вино. Много вървяло с пиле с ориз Yum

# 883
Уишкова, ще кутията снимам, като напредне с яденето. Сега си е почесал зъбките само.

# 884
Аз ще помагам с шоколада, ще го ползвам като мезе към тортата, която ми е насреща. А как ми се наспортва... Джинче с тоникче или някое коктейлче, опъната на шезлонг и некой да ми вее с ветрило. Мда...
Ау, че сериозно гледа туй котаче, да му изям нослето.

Общи условия

Активация на акаунт