Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 429
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 435
Тиквички 3.5,краставици 4.5 в наше село.Без пари .Почвам да чета Кестеновия човек,много я хвалят.Тая седмица опатках 4 книги за концлагерите ,те три бяха по сто странички де.

# 436
Не дърпай тогава дявола за опашката, Каrzz. Сипи си друго в чашата. Ние сме пословични пиАнки, по туй време си пожелаваме Наспорт!

# 437
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобчи, имам усещането, че няма да те впечатли.
няма нищо да пиша, но ми се иска да споделиш след това.

карз, добре дошла, засичали мсе се по форума Simple Smile не сме си дърпали плитките, но има време. Simple Smile
няма причина да ми е смачкано, но... има и такива дни.

# 438
Карц, добре дошла! Тука ще пропиеш пак, не се притеснявай!
Добре, що така ти е скомърцано, ти си такъв спокоен, позитивен човек? Бързо да ти минава!

Боли ме глава от сутринта, имам да уча както винаги, а не ми се пипва. И домашна работа ме чака, и там не ми се пипва. Запазила си бях час за маникюр, ей сега ми писа маникюристката, че била контактна на някой с Ковид.
И на работа имам малко служебни проблеми, изобщо не ми е седмица тая седмица.

# 439
Сиросче, къде си Hug

Получих странни новини аз, още не мога да ги осъзная

# 440
Уф, и вчера отварям да си платя кредитната карта, пропуснала съм срока и ми набухали 54 долара лихва. Позеленях! Много мразя да хвърлям пари на вятъра.

# 441
  • София
Карц, добре дошла!

ДобрЕ, дано бързо ти отмине кривотията. Бейлис нямаш ли?

Аз съм грешница, но признат грях е половин грях, затова бързам да се отърва от половината. 🤭 Цял следобед си чета книжка, пия кафе (и аз се питам ще спя ли след кафето) и се преструвам, че няма никаква работа за вършене. Ама то на такова неприлично време  ( по Мид) какво друго да правя?

Детето и котката си разговарят нещо в другата стая. Интересното е, че котката "отговаря" с мяукане, но изчаква всеки път детето да приключи, демек изслушват се, диалог тече. 😹

# 442
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пие ми се 3в1, въпреки, че много добре знам каква химийка е.
Пека млечна баница, сварих яйца, чудя се утре дали да не направя и стандартна, със сирене?
Ще правим и гъби на фурна, коментирам с мъжа ми, че това нещо, гъбата, все не мога да го разбера кога е готово. Той "Ами те винаги са готови, нали се ядат и сурови." 😆
  Привет karzz!

# 443
Почвам да чета Кестеновия човек,много я хвалят.

Аз също се подлъгах по хубавите отзиви, но ми започна супер тегаво, просто не тръгна. Затова изгледах филма. Blush

# 444
Охо Карзче,привет! Радвам се да те "видя" при нас. 😘
Ние закарахме ММ на работа,пооправих малко и полегнах. 😁 Ще пека бутчета с картофи,имаме и шкембе,и пица,че пекох одеве.
Кафе и аз не пия следобед,но онзи ден пих едно 3 в 1 в 18:30 и после няма заспиване. Въртях се до 2. Та вече не.
Исках да си сипя един бейлис,но трябва да прибираме ММ в 22,а после вече едва ли ще ми се пие.
Преди МЦ съм,та и на мен ми е нервно,обаче Синеочка почна да ми прави забележки,че съм й се карала и съм викала,без да е виновна. 👀🤪 Та гледам да се сдържам.
Айде наспорт на всички нервозни,намусени и начумерени. 😁😘

# 445
  • Бургас
Благодаря ви за топлото посрещане,момичета!
Вече си сИпах биричка,да не си мъча душичката!
Наздраве!
Наспорт ли му казвате тука! )))

Бобчита, книгата не съм я чела все още,но гледах филма и много ми хареса. Страхотен е!

# 446
  • София
Така да, Наспорт😋🥃

# 447
  • Бургас
Ами,НАСПОРТ дами!
Трябваше да направя спешно излизане до центъра.
Много студено станало навън.

# 448
Оплаквам се от същото,от което и Бабри! Имам да уча, но не ми се захваща,имам да чистя- и там същата работа! Освен това съм на работа! Имам един час още 😱🤦
Днес за малко да подаря Беболина в супера! Така ме изнерви диването му с диване!

# 449
Наспорт, другарки! Аз включих тежката артилерия, да се разбира - водката. И доматен сок си отворих.

Karzz, добре дошла!

Кестеновият човек не ми хареса особено - книгата имам предвид, филмът не съм гледала. Даже вече нямам спомен за сюжета. Но аз след Хари Хуле май никоя кримка не успявам да харесам.

Общи условия

Активация на акаунт