Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 343
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 615

От кога спането от 1 до 8 стана за завиждане?
Ами винаги си е било! Малко хора могат да си позволят ежедневно 7 пълни часа сън. За повечето хора, които познавам са си лукс.
Пропуснала съм го този въпрос, но Сиси пак е отговорила и от мое име Simple Smile
Особено с малко дете 7 часа сън са си за завиждане определено.
Но дето се вика, в тоя случая по-добре, че не знаете кое му е за завиждане.

# 616

От кога спането от 1 до 8 стана за завиждане?
Ами винаги си е било! Малко хора могат да си позволят ежедневно 7 пълни часа сън. За повечето хора, които познавам са си лукс.

По-скоро мислех,че би трябвало да е нормално.
Не и за хората с малки деца,разбира се!За тях/нас си е абсолютен лукс,да.
А,Ули,знам,знам.Не мисля и че скоро ще го усетя този лукс.

# 617
  • France
Чакайте, не съм казала, че са 7 часа нон-стоп. Имаше събуждане към 2,30 за биберон, после в 5,30 - 6 за гушкане и Монсти довтаса да пита може ли да става.

# 618
Филомена, напълно те резбирам! Това, което описваш е още по- цинично, за провосъдието и отказа за поемане на отговорност пък въобще няма да коментирам.
Истината обаче е, че съжалението или липсата на такова по никакъв начин не  компенсират страданията на пострадалите и семействата им.
Саморазправата казват не била разрешение, правосъдието спи..ами какъв е начинът за да получиш справедливост? Или да чакаме някога, в други измерения, всеки да получи според делата си? Тц, не е за мен, аз искам тук и сега и никакви думи не са в състояние да утешат една майка или дъщеря, гледащи свидните на сърцето си да се гърчат от болки и да се боят за живота им.

# 619
  • Наблизо
Фило,Монстърчо говори ли на български?

Аз уикенда дори не ми се ходи на обяд с някой защото предпочитам да спя докато детето спи.Станала съм леличка.

# 620

Аз уикенда дори не ми се ходи на обяд с някой защото предпочитам да спя докато детето спи.Станала съм леличка.

Аааааа! Не си леличка! Joy

Аз съм леличка, ама не спя по обяд Joy
Ти просто си уморена, а аз /явно е някакъв вирус/ чета, когато мога. И аз съм "помияр" и чета всичко, което докопам, като единственото по-важно условие ми е да е дебела книката. Тънките ги третирам като "списание" и даже не ги почвам, щото докато ги погледна и те вземат, та свършат....

# 621
  • София
Аз сега стоя в офиса и в минутите без клиенти си мечтая за книгата, която съм започнала. Яд ме е, че е от неизвестен за мен автор, чието име не запомних. И заглавието на книгата не помня. Laughing Иначе щях да си я дръпна на служебния комп да чета докато нямам клиенти, че стигнах интересен момент и нямам търпение до довечера. А довечера от умора сигурно ще отнеса плувката още на първата прочетена страница... Бели кахъри! Laughing

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ти не започна ли кестеновия човек?

# 623
  • Пловдив
Вися пред личната за направление за мм...има 15 души Confused С тия зелени коридори е ептен опашка...

# 624
  • София
ДобрЕ, не съм аз с Кестеновия човек.

# 625
О,при мен е закон-никакви лекари и подобни в понеделник.Сряда и четвъртък обикновено е по-спокойно.
Вкъщи все едно бомба е падала.Оставила съм го да вършее с квото му попадне безопасно,щот не мога да се наведа,не мога да седна,абе нищо не мога.Толкова безсилна последно се чувствах бременна в 8-9 месец, когато си бях наумила да пера пердетата и завесите,и не успях да ги закача в последствие 😒

# 626
Уф, уф.
Мама не е добре, има температура. Знаем от какво е, но този път като че ли е по-зле от обикновено. Пила е нурофен и парацетамол, температурата спада и пак се вдига до 38.5. Едва я накарах да пийне малко компот. Взех сега капки Хексалгин. Дали е удачно да пие от тях по-късно?

Ренко, не мисли сега какво е вкъщи. Първо ти се оправи, после къщата.

# 627
Бърд 4-6 часа след нурофена. Поне.
Аз трябва да направя един проект, какъвто не съм правила досега и се паникьосах.
Пфф.

# 628
  • sf
Аз имам идиотска дилема. Дали ще ми отива бретон? 😆

# 629
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, знам,  че искаш кардинална промяна, почти съм сигурна, че ще започнеш от косата и до там ще си останеш, но за бретона съм НѝЕ!
не за друго, може много да ти отива, ама трябва постоянно да се поддържа.
ей ме мен, 6 месеца без фризьор и бретона ми е все в очите, дразни ме до степен да се чудя дали да не хвана крояшката ножица и да го опраскам.
едно е хубаво, прикрива ми веждаците, че и там е трагедия. замязала съм на Филип КотЮ!

Общи условия

Активация на акаунт