Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 502
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ре, чувствата са взаимни! Yellow Heart

Гери, много е мило това с колието! Heart Exl

Тук наистина сякаш не се уважава много този ден. Аз самата някак до тази сутрин не го приемах като кой знае колко празничен ден. Но първо гривната от детето, после влезнах при вас и ме накарахте да се замисля какво всъщност се отбелязва на 8 март ... Ами нещо взех да променям посоката на чувствата си относно празника днес.
 В наши дни в повечето общества е нещо нормално жената да работи и да влачи домакинството едновременно, но преди години е било толкова трудно на жените да се докажат като нещо повече от домакини. И от онези времена да се стигне до наши дни когато жените участват дори в политикана е нещо много значимо. Заслужава си да се отбележи като празник и то не само един ден в годината!

Бърди, завиждам за шоколада и съчувствам на ТМ за кактусовите неволи! Но пък е мило!

И на Уиш лекичко й завидях за букета от бонбони, но само лекичко, защото този най-тъмният шоколад не ми е фаворит.

Бобчи, по-скоро имах предвид за Приспивната песен дали е тежка откъм емоция, имайки предвид тематиката. Поне аз много рева и го преживявам когато чета книга или гледам филм за раздяла между родител и дете. Но пък анотацията ме грабва и се колебая дали да рискувам да я прочета. Благодаря за предложението ти! Ако се престраша да я прочета, ще ти пиша на ЛС.

# 676
Панде,четях я и ревях .

# 677
Дребната пък, с изостреното ѝ чувство за справедливост, цяла сутрин се тюхка, че баща ѝ няма празник и цвете и реши, че утре ще е момчешки ден и ще подарим цвете на тати.

Голямата пък снощи я подочух да обяснява на баща ѝ, че доминиращият пол бил мъжкият. Ма пуберските социални теми и каузи вкъщи ги избягвам. И го гледаш едно такова леко по-високо от теб, леко прегърбено, дето до онзи ден си го гушкал, а днес се впуска да коменира с патос и с наивни аргументи разни теми...достатъчно спорове си имаме покрай тоя пуст седми клас и ми е леко извън прага на търпимост. Като една лелка да се възмутя, макак може да не седне да пише тези, а за доминиращия пол ще ми разсъждава.

# 678
Попи, Попии, същата работа със социалните каузи и у нас. И като завърти очи насреща ти!

# 679
Уиш, хубавото е, че са малки и имат доста добър шанс да развият критично мислене. Пък виж тук във форума колко хора са даже на по-ниско ниво. Лошото е, че тук ги подминаваме, а тези нахалните вкъщи трябва да ги изслушваме.

# 680
  • София
Бобчи, това имах предвид! Значи ще я пропусна. Особено предвид, че чета вечер преди сън. Представям си какви сънища ще ме залеят след подобно четиво.

Моето 8-годишно диване също ми е задавало въпрос защо няма ден на мъжете. Обясних какво всъщност се празнува на 8 март, но май не достигна много-много до дълбините на съзнанието й. Да видим днес дали ще се сети да ме пита отново. Ако ме попита, ще я препитам колко е запомнила обяснението ми от миналия път. Smiling Imp

# 681
  • Euskal Herria

Само добавям - обичайте се! Simple Smile

# 682
  • София
Момичета, харесах си яке от един сайт, но се колебая дали са им качествени продуктите, защото досега не съм поръчвала от там. Ако питам тук, дали ще се приеме като реклама/антиреклама?
Имам спомен, че поръчвах преди време нещо пак от непознат за мен сайт и не останах доволна от качеството. Но пусто не помня този сайт ли беше.
Иначе сайта ми излезе като реклама тук във форума.

# 683
Давай,как има тема за абаут ю,да не е реклама я.

# 684
  • Варна
Честит празник, Дами 🌹

# 685
и един страничен въпрос:
да ми кажете какво е това цвете, как се гледа и трябва ли да го пресаждам от никаквата саксийка, в която е?
/личи ли колко съм на ТИ с цветята/

Скрит текст:

# 686
  • София
Давай,как има тема за абаут ю,да не е реклама я.

ivet.bg е сайта.  Ако някой е поръчвал от там, моля за отзиви за качество на дрехата и ОК ли е преминало всичко с поръчка и доставка!

# 687
Мързелот,това май е бегония.За другите въпроси не мога да помогна.
Подарих си аз няколко инжекции 😒.Малко по-бива след тях.

# 688
Пандич, аз съм поръчвала от там. Боклуци, нямащи общо със снимките.

# 689
  • София
Бегонията не се полива в саксията, а вода се слага в чинийката. Така знам. Не, че гледам бегония.

Общи условия

Активация на акаунт