Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 071
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 825
  • Mediterraneo
Направо не знам. Чудесен момент за започване на бизнес, нали! Както всичко в шибания ми живот- нищо не ми се е случило веднага и без да пролея тон сълзи, кофи пот, милиони нерви.

# 826
  • France
Сисун, твоят шеф е голям идиот. Ти си го знаеш, де.
Честно казано, дори не знам дали има олио по магазините тук. Аз ползвам една бутилка слънчогледовото за готвене (тоест много рядко), зехтин и орехово за салати. Ще питам ММ като ходи да пазари уикенда.

Тарти, така добре те разбирам. И аз колкото повече се раздавам, толкова повече животът ме бие с мокър парцал. Вече нямам мотивация за ни-що! Cry

# 827
Утре чак ще ходим в Била и ще видим. Онзи ден от по-евтините олиа нямаше и една бутилка. Днес видях, че Тмаркет са сложили ограничение от 4 бутилки на човек, освен че са вдигнали малко цените.

# 828
  • Mediterraneo
Каква ти мотивация... Докато предприемем стъпката, що караници и спорове минахме с ММ, той винаги е оптимистът, въпреки че е бит повече от мен в този живот. Как успява винаги да види розовото под черното, не знам. Аз съм се пуснала по инерция, то да не посмея нещо да си помисля, не парцал, ами не знам.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:52 от Тарталета

# 829
Ооо,да,знам ,Фил! Къде,къде по-големи изцепки има!
За Тарти

# 830
  • sf
Един рожденик

# 831
За Била чух, че има промоция, но нямало наличност, всичко било разграбено. Не съм била лично и не знам каква е ситуацията.
Никога не съм вярвала, че ще се стигне до такова положение - скъпотия, недостиг, ограничения за количество, бомбоубежища. Все едно съм в някакъв утопичен роман.

Сис, ще си спестя мнението за шефа ти Simple Smile
Сиросче, да де махат бързо притесненията и болният да оздравява.

Вися на студа да чакам едни документи. Вътре пълно с братя, които се опитват групово да си напишат имената.

# 832
  • София
Пусни и бебешка снимка на Нейо тук, толкова е сладък. Да е жив и здрав.

# 833
  • София
Оу, Нейо, да е жив и здрав! Animal Dog

# 834
Сърбия си спряла износа на няколко житни култури за три години напред.МУ каза,че пшеницата много е скочила,не питах обаче хлебна или фуражна.Те обаче скоро изнасяха слънчоглед и шрот .И от пет кораба ,които чакаха,един дойде .
Снощи се заключих в коридора ,днес идва куриера ,нямам пари в картата.За пръв път ми се случва,тъпо ми стана .Намерих 42 лв,още два търсих,остави вика,другия път ...Ся пари йок,МУ отиде да тегли .

# 835
Сиросче, ако прецениш пиши ми на лично за лекарството.

Сиси, шефът ти вЕрно е идиот...

И майка ми се оплака, че сутринта отишла до Била за олио и нямало. Трябва да се оплачем в КЗП не им е за пръв път да правят такива номера на Била. Лошото е, че всички почнаха...

# 836
Нали уж тръгнаха на проверки из магазините, защото 5 кинта за олио било спекулация. И за по-сигурно са го изпокрили явно.

# 837
Баща ми от завода в Ямбол купи три стека преди десет дни,на 2.90.Не знам къде ги изчисляват тия цени 7 лв,дори и на високо гориво.При положение,че почти винаги има сключени договори за цена на транспорт.

# 838
Никога не съм вярвала, че ще се стигне до такова положение - скъпотия, недостиг, ограничения за количество, бомбоубежища. Все едно съм в някакъв утопичен роман.

Явно си млада и не помниш купонната система и хиперинфлацията по време на Виденовата зима.

Тарти, стана ми интересно, колко литра са необходими за зареждането на индустриaлен фритюрник?

# 839
За олио не страдам - почти не ползвам, но не виждам как ще има за всички, при положение, че единици купуват като за края на света. Каква е логиката да се натовариш с 30 стека олио? Ще го пиеш вместо ракия вечер? Ще го дробиш с хляб? Ще си поливаш доматите в оранжерията? Нали ще се развали след година? Ще го изхвърлиш с успокоението, че си го купил евтино? Луда работа.
Това ми възмущение е по повод, че един чичак беше накамарил една количка със стекове олио. Сигурно имаше 100 бутилки /може и повече - нямам идея колко бутилки има в стек/.
Може да съм ограничена, ама не виждам как ще се изконсумира такова количество преди да се развали.
А да се препродава си е жива цигания.

Общи условия

Активация на акаунт