Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 419
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 810

Добро утро! Кафе, кучета разходка, чанта, тръстика. На първото съм все още . Хубав да е денят ни!

# 811
  • София
Добрютру!
Кой каза таратор с джоджен? Жената на баща ми французойка, беше направила цял казан таратор с мента от градината по случай това, че аз ще идвам и се е събрала цялата фамилия да ме види. Изядох си го, ама не беше баш такъв, какъвто трябва. Не го разбирам аз това, отивам там един път на високосна и ме посрещат с таратор. А душата иска буябес, плато с морски дарове, стек тартар, багет на килограм и още, и още.

Днес има слънце на моята улица. Май ще живея, че вчера не бях много сигурна. Стискам палци поне детето да не олепи нещо.

Сирос, как е мъжът ти?

# 812
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март

вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март

за днес не казвам прогнозата, вие си я знаете, но ме напъва да споделя стихчето, което се падна на най-голямото дете преди хиляда години.
в детската градинка бързо разбраха грешката и го смениха, но ние си го помним. Wink частично Wink

осми март е ден на тати
и на двете му жени.
на съседката, която,
вчера братче ми роди...

Скрит текст:
бадулбадура - 12 март
аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
адриана, ред стар и еринне - 17 март
сиси, веси и бабри- 18 март
зууми и галена - 19 март

огица и тарти - 20 март
уиш - 22 март
Донси - 23 март
ренко, естелла и прити мама - 24 март
вяра,надежда л'бов- 25 март
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

ДобрЮтро!

# 813
  • София
Добри, Joy за стихчето.

# 814
То птичките и сега отново ги чувам, но студеничко. Още е тъмно тук де. Надявам се през светлата част на деня да е добре
Вчера беше слънчево и ветровито.

# 815
  • София
Попи, не се подлъгвай да извеждаш Вълчанчо. Аз имам регистриран случай, в който тичах по-бързо от кучето, за да стигна до къщи 🤣.

# 816
  • Пловдив
Добрутро!
При нас е мразовито, ама пече Simple Smile Та баш кат мен Grin

Пия още кафе и не ми се почва, че нещо главобол ме тресе Confused Напоследък много зачести и не е ок...

# 817
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri, Вярно, че днес  при мен е снежно и "хапе", но пък небето е синьо и грее слънце!

# 818
Добро утро!
Бъръльо, пак така. Зле му е.
Обикалях рано рано аптеките. Тази, от която пазарувам, пак пропуснали да ми вземат лекарството на детето, а то периодично изчезва. Няма как да поддържам по 5 резервни бутилки.

# 819
  • France
Много неприятно. Какви са точните му симптоми?

# 820
  • София
Добро утро!

Мисте, защо сервира чашата в снега? 😝 Ще изстине! Ама то по-добре тъй, че да не стане като при нас днес.

Сутринта пекох сандвич с шунка и кашкавал за Пантата. Сервирах й с думите: " още е горещ , изчакай!". Тя каза "добре". Аз се обърнах и зад гърба си я чувам да квичи "париииии". Поглеждам я - отхапала. "Аз нали ти казах, че пари, а ти отговори "добре"? Защо бързаш?". Погледна ме сякаш съм луда за връзване и пита кога се е случило това. 🤦

Сиросче, дано още днес да се почувства по-добре ТМ и да намериш лекарството на детето! 🍀

# 821
Ужасно време! Едва се добрах до работа и шефа ме посреща с думите - какво дойде да правиш тук?.... Викам,ми да си ходя?! -ааа,не,казва, ще седиш днес на процент от продажбите,че да видиш какво ми е на мен!
Направих си кафе и седнах пред компютъра! Така де ,да почувствам точно как се чувства!
Фило,събуди ли се най-накрая?!
На Тарти освен да пращам зехтин от гръцко! Не помня от колко години не ми се е налагало да купувам!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 09:57 от Sissy

# 822
Абе,зехтин..олио,олио пращай,че то е кът навсякъде.В БГ чукнало 7 лв.някъде.Днеска в Билла масова истерия.Олио на промоция- 3,70 ама нямааааа,свършилооо...Баби,лели,стринки с колички,с торбички....Тръгнаха си с наведени глави..
Докато го пишех и ми се доплака Sad Докъде ни докараха нас работещите?!А пенсионерите,дето са блъскали години наред?!Да се бием за бутилка олио.Да се страхуваме,как ще осъмнем...Другари и другарки,срам ме е,в какво сме се превърнали и как ни водят за носа.Плаче ми се,че нищо не може да променим..Страх ме е за утре и колкото и да се мъча да мисля позитивно,не виждам светлина в тунела.
Извинете за минорните словоизлияния рано сутрин.
Моля се да остареем достойно и децата ни да живеят спокойно..

# 823
  • Mediterraneo
Сису, аз зехтин имам, бе, той не е изчезнал. Никой не се бие за него. Изчезна олиото от всякакви семена, не само слънчогледовото. Ама със зехтин в индустриален фритюрник как да пържа...

# 824
Сису, аз зехтин имам, бе, той не е изчезнал. Никой не се бие за него. Изчезна олиото от всякакви семена, не само слънчогледовото. Ама със зехтин в индустриален фритюрник как да пържа...
То с тая цена на олиото или не трябва да сменяш мазнина на фритюрник или да продаваш пържени картофи по 5евро порцията Wink

Общи условия

Активация на акаунт