Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 068
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 885
Уиш, от мен текилата, от теб онези специалните бонбони.
Мале, Кили пак вкара неговия запазен поглед.

# 886
Бърди, имаме сделка.
Сирос, теб вече не те мисля - няма да даваш пари за котешка храна. По един кашон на ден и Киликандзера е готов.

# 887
Привет на Мацун! Ах да го докопаааам...
Яжте си вие шоколада. Аз бавно унищожавам бурканче домашно сладко от ягоди... ма шше си оставя малко за палачинката утре...
Вчера свекърва ми пак бяха до Одрин на пазар. Утре ше видя какво ми е донеслааа... и ше ви снимам, обещавам... дано няма още от онова меко сирене - сюзме пейнир ли беше, кво беше... омръзна ми от него
Планирам в 10 да се позиционираме, че днес нема да мога да се измъкна от приказката.

# 888
Мързелоткааа, милост нямаш, ей Imp То не са кутийки със сто вида манджи, сега и сладко от ягоди.
Предлагам да ни поканиш на гости, ще те отървем от сюзмето. Ние ще си донесем текила и шоколад Simple Smile

# 889
  • Mediterraneo
Тарти, стана ми интересно, колко литра са необходими за зареждането на индустриaлен фритюрник?

Нашият е 2 по 6 или 10 литра, ще те излъжа( ММ ще е в кухнята, срам ме е, ама хич не им разбирам на машинариите там). Да речем, че е 12 литра. Това се сменя на всеки 4-5 дни максимум( сега, има заведения, дето и два пъти месечно го сменят). Да речем, 25 литра седмично, 100 литра на месец... Ай, че свят ми се зави.

Донси, да нацелуваш рожденика!

Комитетът по посрещането? Кроталееее, липсваш!

# 890
И палачинки да направи Мързелото. Повечко.

# 891
На Кротик дано ѝ дойде малко здрава мисъл в главицата и да вземе да си активира отново профила. Тъй де, липсва.

За комитета по посрещането, да приветствам Борбаланка.

А Каликандзера е наистина голЕм дзвЕр. Напомня ми на един наш котарак, който умираше да похапва ... кисело зеле. И той беше с характер, сладур безподобен, но своенравен и агресираше, ако посмееш да му нарушиш спокойствието..

# 892
Кло, този агресира и без да му нарушаваме спокойствието.  Реши да се премести на дивана. Пътьом ми захапа за крака. Господ ми е свидетел, седя си кротко в креслото. Нищо не съм му направила на говедото.  Даже не съм и гъкнала. Дзвер, та дзвер. Тегли си го към гювеча...

# 893
  • София
И щерката се охремави с моя вирус, а има мачове. Няма да ви казвам колко теста сме направили последните дни у нас и колко пАри сме набили в аптеките за тях. И кво като сме отрицателни, пак ни гледат като прокажени.

# 894
  • Euskal Herria
Иии, докато се добера до темата и ви изчета, то кажи-речи станало утре.
За яденето - отчитам се с едни мъфини с праскови.
Скрит текст:
Снощи ги забърках, нова рецепта, ама са на привършване. Харесаха ни, щом и аз ги ям... Значи ще са в графа "ще се правят" Simple Smile.
Наспорт, общество!

# 895
  • София
Офф, чакам смяната на времето, че вместо Киселяка да става в 6:20, да става в 7:20 Sad Няма наспиване тия дни.

# 896

Добро утро!

# 897
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 898
  • Пловдив
Добро!

# 899
Брютру.

Навън такова хубаво слънчице грее и птичките чуруликат... Едно хубаво да ти стане на душичката. Пия кафето, проверявам кръста и ако съм в кондиция се изстрелвам навън.

Общи условия

Активация на акаунт