Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 558
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Варна
Хайде днес се почерпете за мое здраве!
Иначе за времето, тук е топло и слънчево! 💜

Значи, че ще ти е прекрасна годината❤

Да си здрава и щастлива 🥳🥂

# 1 516
  • София
Адри, здрава и честита да си! Леко бременеене, бързо раждане и здраво бебче на финала!

Ама не може тъй да се почерпим без да си сложила софрата. Или викаш кой каквото сака, а ти после ще осребриш  касовия бон? 🤪

# 1 517
За много години, Адриана! Жива и здрава да си!

# 1 518
Адри, здрава и щастлива бъди, и много скоро да ни зарадваш с пухкави крачета и ръчички 🥰🎉🥳

# 1 519
Ама, Адри не роди ли преди около месец или Алцхаймерът съвсем ми е изпил мозъка?

# 1 520
Благодаря ви, момичета!

Панде - аз родих вече, сега друг да бременее 🤪

# 1 521
  • Пловдив
Панде, ама Адриана роди Simple Smile

ЧРД! Да си здрава Адри!

# 1 522
Адриана, да си жива и здрава!

Естела, аз за подобно събитие бях намислила забавна карикатура на семейството. При нас събитието не се състоя, трябваше да е миналата есен, но половината рода тогава боледуваше от ковид. Но при теб май няма време за нещо подобно. Вариант е и някоя екскурзия, ако обичат такива неща и вие имате възможност.

# 1 523
Даааа, Панди пак оплете конците и този път завлече и мен 🤣😂🤗
Адри,аз пак искам пухкави крачета и ръчички!

# 1 524
  • Somewhere in the World
Честита да си, Адри! Здраве, щастие и любов ти желая Flowers Rose
 Може ли от сутринта ММ да ме напряга с войната? Ми трябвало за месец да се скрием. Ма къде бе джанам, като те наще дупедавци ще ни направят зорлем мишена, та къде ще се крием ???

# 1 525
  • Варна
Адриана, да си жива и здрава!

Естела, аз за подобно събитие бях намислила забавна карикатура на семейството. При нас събитието не се състоя, трябваше да е миналата есен, но половината рода тогава боледуваше от ковид. Но при теб май няма време за нещо подобно. Вариант е и някоя екскурзия, ако обичат такива неща и вие имате възможност.

Не обичат да пътуват, а за карикатура ще имам ли време, благодаря ти за идеята, сега ще търся.

# 1 526
Честита да си, Адри! Здраве, щастие и любов ти желая Flowers Rose
 Може ли от сутринта ММ да ме напряга с войната? Ми трябвало за месец да се скрием. Ма къде бе джанам, като те наще дупедавци ще ни направят зорлем мишена, та къде ще се крием ???
Няма да станем мишена Прити. За да станем мишена, войната трябва да е световна (конвенционална такава имам предвид).

# 1 527
Адриана,честит рожден ден!Много щастие ,спокойствие и здраве ти желая!
Не разбрах Ренковия син днес ли е рожденник🤔

# 1 528
  • Somewhere in the World
Уиш, много силно се надявам да не станем, но като ги гледам какви пионки са нашите политици, имам страхове в тази насока.
И лудостта на ММ да бягаме ми идва в повече.Къде да бягаме??
Абее....

# 1 529
Прити,от нашите не зависи нищо.Лошото е,че сме много бедни и още по-бедни ще станем .

Общи условия

Активация на акаунт