Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 525
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 545
Търте, прегръдка. Не ти е лесно, но си оправно момиче.

Честит рожден ден на Адриана Flowers Hibiscus

Днес следобеда съм ХО Astonished

# 1 546
  • Somewhere in the World
Търти, не ти е лесно, ама ще се справиш - ти си боец, а и майката си е майка! Тея мъже са.....
Много ми се спи, нещо рязко паднах...а и тея дни никакво правилно хранене - папам си стабилно, да видим до кога.

# 1 547
Търти,не си направила грешка.Направила си две деца,дала си им всичко.Грешка прави баща им като те игнорира и абдикира от възпитание,помощ и отглеждане.То най-лесно се вдигат рамене ,а отговорност?Наистина някои хора просто не стават за тая уж проста работа ,наречена родителство.
Дано си намерила правилния човек и се чувстваш жена ,никога мъж .

# 1 548
  • София
13-че, нямам думи за тоз "мъж". Пък и военен. Явно твоята ръка е по-твърда.

Подслушвам онлайн обучението на щерката ( нали е болна, учи от вкъщи). Г-жата пита едно момченце защо не пише.  Той откровено отговори : "мързи ме". Аз останах ей така: 😶

Набивам фурми. Лепна от сладко вече, но не мога да спра. 🐷

# 1 549
Мист, никой не търся вече. На етап сме той да ме намира. Ако иска. Ако не, е свободен да ходи да работи по строежи и ниви. Да излиза на квартира,  да си живее живота както той смята, че му се полага. Нямам против. Затова обаче, се искат много нещицА...а той не е готов. Ако реши- прав му път. Докато е при мен и ползва общинската ми колиба с всичките и благА, ще се наложи да се съобразява. И пак казвам- ако иска.

Ориза ми с пиле се разкашка. Уж го пръжнах преди това...пфф, мразя.

# 1 550
  • София
Аз обичам разкашкан ориз Simple Smile Мятай! Честит РД на Адри Heart Жива, здрава и дано бебка да е спокойно бебе еднорог Simple Smile Свикнахте ли?

# 1 551
Скрит текст:

адриана, ред стар и еринне - 17 март
Днес е моя ден, да.
Във Варна си имаме от всичко - и дъжд сутринта, и ветрец, и слънце от време на време. Годината ще е интересна, дано да ни върви по вода и дано да е успешна - да се чете дано да се постигне мир.

# 1 552
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Адриана!
Студено и дъждовно е при нас. Такъв гаден вятър брули... Ама поне да разкара сахарския пясък. И както днес е 11 градуса, в събота ще е 21, съвсем се ошашави времето.
За толкова години тук за пръв път имаме седмица с нон стоп аварии на водата. Все нещо копаят, спират, ровят...
Монтират асансьор във входа, досега нямахме. Днес майсторите са на нашия етаж, толкова са гласовити... Поне са пуснали рок радио, музиката бива. В добавка - и концерт изнасят, единият се изживява като рок звезда. Тук-там врявата понамалява, че им звънят телефоните. Всички сме съпричастни с разговорите им. От първия до последния етаж, всичко се чува кристално ясно. Simple Smile

# 1 553
  • Бургас
Янче,сега ако кажеш,че са и готини тез майстори-рокаджии...

# 1 554
Аз обичам разкашкан ориз Simple Smile Мятай! Честит РД на Адри Heart Жива, здрава и дано бебка да е спокойно бебе еднорог Simple Smile Свикнахте ли?

И аз също.

# 1 555

Ми не е много спокойна, колики я мъчат, с храненето ни е трудно и така. Дано този период отмине по-скоро

# 1 556
13, представям си колко ти е тежко, но съм сигурна, че ще се справиш и с това предизвикателство. Килешът все някога ще оцени това, което правиш. Прегръдка!

Какво му е на разкашкания ориз? Ако някой недоволства, аз съм насреща - ще се жертвам да го изям.
Кло, напомням ти да вземеш шоколада от колата Simple Smile

Намислила съм пълнените картофи на Ени за вечеря. Но! Трябва пак да добавя някоя мръвка, иначе не ми мърда поредното обвинение в опит за убийство.

# 1 557
13, много съжалявам, че някои неща все по трудния начин стават. Дано скоро се нормализира положението и да ти просветне.

Бърди, добра идея с пълнените картофи, тъкмо си викам и аз може да ги направя и мързелът ми рече: ти луда ли си? Та ще го мисля още.

# 1 558
  • Somewhere in the World
Бърди, това го слушам и аз постоянно! "Искаш да ме умориш и за това не готвиш месо" Joy
Аз нямам сили довечера да се занимавам, за това едни пилешки пържоли с горчица в тавата и една
 зелена салата с репички. Който има възражения - ще яде сандвичи!

# 1 559
  • Варна
Бърди, това го слушам и аз постоянно! "Искаш да ме умориш и за това не готвиш месо" Joy
Аз нямам сили довечера да се занимавам, за това едни пилешки пържоли с горчица в тавата и една
 зелена салата с репички. Който има възражения - ще яде сандвичи!

С удоволствие ще хапна 😂
Лозовите ми сармички свършиха и подозирам, че ще апнем КФС.

Общи условия

Активация на акаунт