Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 450
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 665
Честит празник, момичета!
Сиси,Бабри,желая здраве,щастие и любов! Flowers Tulip

Оплаквам се,че май целия месец ще се влачим болни.Детето още точи сополи и кашля,мен от днес ме наболява гърло.Аман!

# 1 666
Малката е с болки в корема и гадене
.Дано е ентеровирус и да минава Sad Сама е вкъщи.Криво ми е и ми е свито ..
В момента е много разпространен ентеровируса.Дано мине бързо.
Лейла,и такъв вирус има.Двете ми приятелки с бебета са така,те с болни гърла,децата със сополи и червени гърла.

# 1 667
Двете ни рожденички да са живи и здрави!
Връщах се да чета назад, викам си как успях да изпусна Бабри, а то сме ѝ подготвили изненада, като влезе и да си види поздравленията. Нали сподели в началото на месеца, че днес е нейния ден.

Сиско, прекрасна изненада са ти спретнали твоите домашни, само прекрасни моменти ти ти желая!

Панди, малко по-късно ще ти пиша на ЛС, че сега не смогвам с тръстиковите работи.

До после.

# 1 668
Да,Бобчи.
Тук почна от баба му.По - миналия уикенд на гости бяха и сестрата на ММ с двете деца,едното 2 месеца по-голямо от нашето.Та,първо бабата,после голямата племенница,последвана от нейното братче и хоп,и при нас.Странното беше,че моя дребос прояви симптоми чак седмица след другите болни.А ето сега аз ще се разболея седмица след него. Тъпотийка.

# 1 669
Кофти,и тез моите разправят,че сопола бил много упорит .Дано мине бързо .

# 1 670
Изпрахосмукачих, минах с парцала, измих един прозорец, врътнах една пералня. Сега кратка творческа пауза за бърз обяд и смятам да намацам косата с боя и да поработя все пак.

# 1 671
  • Somewhere in the World
CocktailCakeGiftЧестит рожден ден на Сис и Бабри! Да сте здрави,щастливи и обичани, момичета Kissing Heart
И на Уми и Лейла дечицата да се възстановяват - дано леко да минава.
Оплаквам се,че ми е все така гъста програмата и май май събота и неделя ще работя в къщи. Снощи ми се получиха много добре пържолите, днес пак трябва да го мисля...еми необичам, докато го измисля, докато г о сътворя и то станало 20ч.

# 1 672
  • София
Сисун, Бабри, честити да сте момичета. 😍

# 1 673
  • Бургас
Честито на празнуващите!

# 1 674
  • Наблизо
Честито на празнуващите! Simple Smile

Много съм уморена,а как знам че уикенда пак няма да си почина.Обмислям почивка един ден отпуска ''И аз съм човек'' докато детето е все пак на ясла.

# 1 675
  • София
Много болни! 😞 Бързо да оздравяват и деца, и големи!

Намацах се с боя аз. Сложих си найлонова червена шапка и докато чакам да мине времето се завъртях да бърша прахта от мебелите. Съвсем изключих, че Пантата е онлайн в час, а тези дни и един студент се включва онлайн да наблюдава.Влезнах в кадър с целия си блясък с червената шапка, размахвайки парцал зад гърба й . А тя измърмори: "Супер, сега студентът си мисли, че майка ми е мухоморка!". 🤣

# 1 676
Сисун, Бабри, честити да сте! Освен здраве, ще ви пожелая и малко скука, че в прекалено интересни времена живеем.

Панди, Мухоморка такава, дай списък на нещата, които обича ПанТата, да измъдря нещо. Направо отговорна се чувствам след оня сън. Simple Smile

Синът ми преди малко ми прати снимка на неговите добичета в парка. Пускам я, защото физиономията на единия е безценна.

# 1 677
  • София
Уиш, много мило! Благодаря! 🤗 Аз се шегувах. А и вече не знам какво обича, защото каквото обича, й го забраниха нефролозите. Малкото неща, които не са й забранени и ядеше преди грипа, в момента категорично ги отказва.
Може пък още да й е рано. Не е отпаднала и няма Т вече, но може грипът да продължава да я държи и затова да не яде. 🤔 Сигурно не случайно Тамифлуто й го назначиха за 10 дни.

Преди малко доброволно  изяде една паница с пюре, друго не поиска към него. Броя го за успех.

Редактирам се, защото чак сега видях снимката. Много яко! 🤣🤣🤣

# 1 678
Ох, Панде Joy Мухоморка Joy

# 1 679
Изпрахосмукачих, минах с парцала, измих един прозорец, врътнах една пералня.
За момент помислих, че е станало неделя! Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт