Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 742
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 875
Мързелче,домашно кисело мляко много обичам ,мятай насам.
Не обичам да се занимавам много ,много .Сто процента е по-добре да переш черно ,бяло и цветно със съответни препарати .Но тъкмо научих МУ да разделя дрехите,ако трябва да го уча и кой препарат за кое е,ще се откаже от пералнята .Инак ми е съсипвал бели дрехи с червена плажна чанта .

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 15:16 от Bobchita

# 1 876
Не блякай, Мързелота! Пращай номер 4 насам! Ей, Бобчита вече се е наточила да ми го вземе!

# 1 877
  • София
Аз мисля да се приселя при Мързелота, докато родя Grinning И наем ще плащам Grinning

# 1 878
Аз ще конкурирам свекито на Мързелче.
Боб в гювеч, пушени ребърца- пекнати, пилешки бутчета в плик, пюренце с много масло, бисквитена торбичка, мезенца и салатки.
Чакаме рожденика и почваме!
И за кутии ще има😆.
А, забравих  и питката властва.
Уморена и разорена съм, то храната станала златна бе.
Отивам да мацна червило, че да   се покажа и мадама пред родата.

# 1 879
  • Mediterraneo
Ох, Оги, много се смях на твоето меню, шма прощаваш. Бисквитена торбичка и питка, дето властва. Да е здрав рожденикът и хубав празник!

# 1 880
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март
вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март
цитирам, но забравих автора Simple Smile Мисти, Лоли и Нейо днес явно се бориха с некви зли сили избрали също този ден от месеца. Вали на парцали, грее слънце, вали на парцали, грее, духа, студ ..... в тоя порядък цял ден.

бадулбадура - 12 март
слънчево чух че е при вас.

аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
при мен е вятър без мъгла.
слъце без топло
и кOла без лед.  Simple Smile
при вас?

адриана, ред стар и еринне - 17 март

бях ви забравила Simple Smile Simple Smile добре, че еринне ме подсети.
честит да ви е деня, хубав е тук Wink
а при вас "ем шашав ден, сняг, дъжд, сняг... Поне ще ми върви като по вода."
и "тука едно слънце пекнало. Вчера валя цял ден, но днеска е хубаво още от сутринта"
"Във Варна си имаме от всичко - и дъжд сутринта, и ветрец, и слънце от време на време. Годината ще е интересна, дано да ни върви по вода и дано да е успешна - да се чете дано да се постигне мир."
"За статистиката сутринта имаше мъгла, после валя дъжд, обърна на сняг, пак на дъжд и накрая се кротна и остана само облачно и сиво."

сиси, веси и бабри- 18 март
"Напекло е слънчице - не че топли, но поне не е мрачно."
"Днес едно слънце е огряло, но вятърът е леден."
"Наистина е друго като пече слънце! Дори и студено,пак е хубаво. "
Слънчево и студено ,викате! При мен е мрачно и студено,та избирам вашето време 😁! Че ще е студено,ясно,но поне да е слънчево!

зууми и галена - 19 март
вчерашният ден е бил променлив и разнообразен. за днешния вие ще си кажете, но подозирам, че ще е като прогноза на оня смешния синоптик: "времето ще е преобладаващо, а в някои райони - предимно."
"Времето е слънчево и приятно за момента - това за избралите си днешния ден"

огица и тарти - 20 март

не съм ви забравила, момичета, но бях на родителска среща, която се оказа агитка родители срещу борда на директорите. ;9 Къф беше тоя моя късмет!

Скрит текст:

уиш - 22 март
Донси - 23 март
ренко, естелла и прити мама - 24 март
вяра,надежда л'бов- 25 март
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

ще обясните ли на беднто другарче каква е тази хранителна мая? суха мая за питки? или нещо друго, че да зобаш суха мая ми се вижда малко странно.

огице, днес е срещата със сватовете или някаъв друг повод да си прекрасна имаш?
кой щеше да се среща с бъдещи снахи/зетьове и сватове?

# 1 881
Аз даже се засилих да питам за рецепта за бисквитената торбичка, но се усетих, че това е кулинарен шедьовър на коректора.

# 1 882
  • sf
Аз отчитам една пилешка супа и това е. Изпитвам неистов глад за Тофифи 😱
Довечера е Класикото Реал-Барса, трябва да измисля пиенето.

# 1 883
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, какво има да му мислиш - мач и бира са като бира и чипс Wink вървят си много.

мързелче, даже няма да отворя списъка. фръц пък!

# 1 884
Добри, хранителната мая е братовчедка на бирената, ама не се храни с бира, ами май с меласа беше. Не е сухата за хляб, други дрожди (май това бяха) са.

Ох, добре, че писахте, че видях и аз нетрадиционното меню Simple Smile
Снахата чака Оги мисля, не сватовете.

# 1 885
  • София
Луди сте. Ние два дни караме на сирена, мезета и багети. Днес само правиг бегъли със сьомга, бри, салата и порширани яйца.
За утре има кюфтета по чирпански и принцеси със сирене и яйца. И салата де.

# 1 886
Аз отчитам една пилешка супа и това е. Изпитвам неистов глад за Тофифи 😱
Довечера е Класикото Реал-Барса, трябва да измисля пиенето.
Донси,ще стискам за Барса,че Реал са ми мега антиконти.
И аз се засилих да правя бисквитени торбички,язък.Отиде ми порива за готвене,сал спортния остана.Отивам до Биллата за един розов спорт и цигари.Стоки от първа необходимост .

# 1 887
  • София
Аз такава ползвам.

# 1 888
Аз днес се маскирам на Макиавели. Да видим дали ще успея. Във вторник Нахалницата става на 16. Чудесно. В събота иска да прави РД парти, а ние с Уишмастъров да се изметем в селското шато. Още по-чудесно. Навих брат ѝ да оставя тортата при него, а той да я донесе по средата на партито с тайната мисия да хвърля по едно око какви ги вършат малките кокошки. До тук добре. И нахалитетът дребен ми изтърсва дали коктейли джин с тоник е добра идея за партито ѝ. Ама как да не е добра идеята? Направо страхотна. Чудех се аз какво ми липсва, а то било нафиркани тийнейджърки у дома. Напънах си дебелокората тиква, мислих, мислих, па скокнах до Лидъл и купих едно кенче "Black Forest", демек коктейл джин с тоник и го връчих на Нахалницата. Ококори се тя, а аз невинно ѝ казвам: "Пробвай го, ако ти хареса, ще ви купя по едно за партито." Не чака втора покана, само очите ѝ светнаха и го излочи за норматив. Ухили се и рече благосклонно: "Може. Купувай. Тъкмо кенчетата са много фенси". Аз се усмихнах благо като мила майка и обещах да купя, но само ако тя обещае, че друг алкохол на партито няма да има, а зад гърба ѝ се ухилих гадно, защото си знаех, че тя няма да прочете, че на кенчето пише само 5% алкохол. А, да, и пропуснах да я информирам, че брат ѝ ще нагледа партито. Офффффффф! Ама верно като са малки са толкова сладки, че ти идва да ги изядеш, а днес се чудя защо не съм я изяла, като беше малка!!!

# 1 889
И аз мързеливо го раздавам, само чистене, вчера само пране. Ядене имам за днес, но пък утре ще трябва да готвя. Иначе обикалям един мотив с километри контур, бях у приятелка на гости за малко и те така. Понеделника се задава с бясна скорост.
Уиш, железна си! Как бързо ти е дошло вдъхновението, шапка ти свалям!

Общи условия

Активация на акаунт