Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • There I was on a July morning
Не е сигурно дали ще ти допадне NR For Her EDP. Двата аромата са различни. Аз също харесвам Pure musk, a NR For Her EDP - не. Предполагам, заради присъствието на пачули, което недолюбвам.

# 391
Нахлувам с въпрос - някакво инфо, нещо за лимитката Ла Бел, за La nuit Intense кога ще зареждат, тази година ли ще е ( за Парфимо знам , че има тестер ),Good Girl Glam скоро ли ще го пускат?
Питам за нашите сайтове, дето като си го поръчам днес утре е в Спиди с наложен и не се занимавам с други щуротии.

# 392
  • София
Може ли мнение за TIZIANA TERENZI MIRACH - LUNA COLLECTION УНИСЕКС ПАРФЮМ 100 МЛ - EDP
За тези пари съда сигурност ще бъде траен, но първо искам мостра

# 393
Хубав е , при мен се усеща доста розата, не съм фен по принцип , но тук не ме дрaзни -стои много класно и има страхотно присъствие. Кутиятa и бутилкатa сa невероятни .❤

# 394
  • София
Хубав е , при мен се усеща доста розата, не съм фен по принцип , но тук не ме дрaзни -стои много класно и има страхотно присъствие. Кутиятa и бутилкатa сa невероятни .❤
Имате ли го?

# 395
# 396
Трайността му е над 24 часа.
Този парфюм не е за всеки. Супер силен е и мощен. Много красив за мен, но не е лесен за носене.
Имам го.

# 397
  • София
Трайността му е над 24 часа.
Този парфюм не е за всеки. Супер силен е и мощен. Много красив за мен, но не е лесен за носене.
Имам го.
Скоро една съфорумка беше написала че от подобен се пръснала само веднъж и щяла да удуши мажът си 😂
Та ако е такъв искам го..... Тежък ли е?

# 398
Да, много.

# 399
Aко търсиш тежък парфюм го пробвай задължително , имa и доста други, които отговарят на товa изискване , но никой не е за покупка без тест-сега се сещам за Mancera red tabacco , Mancera roses vanille , Mancera precious oud , Black orchid, Alien.

# 400
  • София
Насочих се към Алиен и Черната Орхидея
Ще търся мостри!

# 401
  • by the sea
с малко закъснение за предложение със зюмбюл един позабравен и рядко споменаван, но много красив парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-Bracelet-14617.html

теменужка - Дейзи и производните, този ми е най-пролетен
 https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Eau-So-Fresh-10858.html

# 402
Нов Chopard на хоризонта ... Дано да е на някаква прилична цена като тези от синята линия ..

Пирамидата е брутална ..

# 403
Момичета и момчета, Idole l'Intense  или Narciso Poudree, кой от двата може да се носи и в по-топло време? Например при около 20°С? Благодаря предварително!

# 404
bell_87,
за мен са по скоро "зимни", но ако ти харесват и стоят добре на 20°...което не е жарко лято, защо не?   Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт