Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Не съм ги пробвала в топло време, затова ми се иска да чуя мнение от някой, който добре ги познава.

# 406
Нося Idole L'Intense целогодишно и според мен е разкошен на всякаква температура, но аз съм влюбена в него и не знам доколко мнението ми е меродавно.

# 407
Idole l'Intense - той е хладен за мен. Другият души в топло.

# 408
mimozata, флоралните парфюми са ми страст Sparkling Heart

Малко ми е неудобно да пиша за тия туберози, че съм като плоча на repeat Grinning

Туберозата на Carthusia не е точно тубероза - много е женствен, класен и определено различен от модерните парфюми. Леко леплив аромат - горещо сладко от сини сливи, канела, розова дъвка за балончета, креместа тубероза, която многото канела балансира и я прави страшно красива и женствена. Не зная как ще е в жегата. Трайност гранде има това. На първо пръсване човек припада, поне аз припаднах, но после, ах после....

Сутринта бях с Love Tuberose,  Amouage определено са дали всичко от себе си, аромата е прелест, силно мадамски и пасна добре на черния ми костюм. Нямам търпение да стане жега и да се парфюмирам с него - сигурна съм, че ще е много по-хубав от в студените дни. А сега, преди излизане пръснах Carnal Flower - фаворита ми за момента като Compliment / Maison Violet го следва плътно.
и LouLou разбира се Heart подариха ми го за РД, носих го веднъж - след първия 1/2 час е много цветен и интересен аромат, направо невероятно колко е добър за тия никакви пари.....

Много се колебая за една Mimosa на Le Couvent - много натурална, женствена и не толкова натрапчива. А иначе се влюбих в Мимозата на Amouage, но това е ултра, мега силен парфюм за мен и не знам как бих се парфюмирала с него.

Florabotanica-та ми стои супер, интересно е как тези хладни рози се превръщат в нещо толкова секси. Купих го без идея за аромат, от едно ревю във ФБ и сега дебна тук и там за Rosabotanica. Нямам идея как съм пропуснала тези ярки опаковки.

Мислех да си взема En Passant за пролетта, но мисля наличните туберози са повече от достатъчни, а и то колко трае пролетта в България....днес сме с ботуши и палта, утре ще стане 25 градуса

Хубава петъчна вечер парфюмни момичета и момчета!

# 409
Нещо с момина сълза Simple Smile

# 410
  • София
Тя ми е слабостта, ама пустия ми мъж от 6м ми намеквал че не му харесвало!
Davidoff cool water!
Това чудо го знам от поне 15 г и ми хареса много и впоследствие разбрах че в него има това цвете

# 411
Това въпрос ли е?
Защото, ако е въпрос, това е класиката на тема момина сълза
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Diorissimo-224.html
И от мен това
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Muguet-Eau-de-Parfum-44114.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Yardley/Lily-Of-The-Valley-C … dition-30220.html
От последния купувам пета бутилка за приятелка, която го обожава.

# 412
Al, прекрасно описание!
Le Couvent Mimosa, къде може да се намери? Пробва?

# 413
  • There I was on a July morning
mimozata, флоралните парфюми са ми страст Sparkling Heart
............................................................
На мен също. Heartbeat
Та, въпросът ми е - могат ли да се пробват някъде в София ароматите на Carthusia или трябва да се поръчват мостри от официалния или друг сайт?

# 414
# 415
Благодаря ви момичета Simple Smile

# 416
Скубиду, не зная дали няма да има Carthusia в Нотино Парадайз; аз взех мостри от Essenza Nobile - при покупка на продукт (примерно парфюм, спирала за мигли, т.н.) имаш ваучер за 20 евро мостри и ползвах превозвач.

Magda Dimitrova, нямам, подарих малкото останало в мострата на приятелка. Иначе от официалния сайт, чрез превозвач

# 417
Някой запознат ли е с тези красоти на Дюпонт ?

# 418
Да, аз. Типични тежки ориенталци, но не са супер сложни и супер излъчващи. Имам повечето, носят се по - лесно и предвид добрата си цена са хубави за проби. Насляпо не стават.

# 419
По пирамида се спрях на golden wood, black intense и noble wood. Интересен звучи Oud & Rose. Някой от тези става ли за сега или за предстоящите топли дни ?

Да, аз. Типични тежки ориенталци, но не са супер сложни и супер излъчващи. Имам повечето, носят се по - лесно и предвид добрата си цена са хубави за проби. Насляпо не стават.

Общи условия

Активация на акаунт