Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 64 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Никой не е за топли дни и ароматите на някои от тях не се различават особено много един от друг.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:52 от Анонимен

# 421
Подкрепям, не стават за топло време и избраните от вас не са от добрите аромати вк. и Роуз Уд.

# 422
Днес най-сетне се добрах до новото Бяло пачули на Ван Клийф, и се влюбих...до към 20-тата минута, когато то просто изчезна от кожата ми. Ще пробвам отново с много напръскване, но съм тотално разочарована.
До кожа и химия е явно.

# 423
Аз пробвах Nuit trésor intense и не го харесах, много пачулест ми е в началото, след това е плодов, но черешите са само леко загатнати.
Нещо не ме грабна, а също фен на оригинала и повечето други фланкъри.

# 424
Мислех за сляпа поръчка , но май ще се въздържа и ще си остана на a la folie-то.
На мен много ми хареса

Като любител основно на сладки ванилови аромати съм доста изненадана , че ме зариби.
Чудесно парфюмче - нежен, красив , пролетен.
Само за трайността бих казала, че не ми е достатъчна.

# 425
При мен оригиналната Гинза трае доста повече на кожа, но пък тази вариация сякаш прави по-голям сияж.
Разкошен е за пролетта Мурасаки, но не съм сигурна, че си струва да притежавам и двата.

# 426
По пирамида се спрях на golden wood, black intense и noble wood. Интересен звучи Oud & Rose. Някой от тези става ли за сега или за предстоящите топли дни ?

Да, аз. Типични тежки ориенталци, но не са супер сложни и супер излъчващи. Имам повечето, носят се по - лесно и предвид добрата си цена са хубави за проби. Насляпо не стават.
аз имах три, купени без тест, от тях си оставих два, в последствие се запознах и с останалите, май vanilla and leather за мен е най-лесният за харесване и бих го препоръчала, ако все пак прочетете повече за аромата и ви привлича. Много от така наречените ориенталски аромати са страхотни в топлото време и не обичат студ.

# 427
Да, Ванилия и кожа е разкошен аромат, но и той не е много за топло.

# 428
Днес го видях и се сетих, че някой бе попитал за него. Заповядайте:

https://www.notino.bg/lancome/la-nuit-tresor-intense-parfjumna-voda-za-zheni/
b]
Нахлувам с въпрос - някакво инфо, нещо за лимитката Ла Бел, за La nuit Intense кога ще зареждат, тази година ли ще е ( за Парфимо знам , че има тестер ),Good Girl Glam скоро ли ще го пускат?
Питам за нашите сайтове, дето като си го поръчам днес утре е в Спиди с наложен и не се занимавам с други щуротии.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:23 от Ellinor*

# 429
Днес го видяхи се сетих, че някой бе попитал за него. Заповядайте:

https://www.notino.bg/lancome/la-nuit-tresor-intense-parfjumna-voda-za-zheni/
b]
Нахлувам с въпрос - някакво инфо, нещо за лимитката Ла Бел, за La nuit Intense кога ще зареждат, тази година ли ще е ( за Парфимо знам , че има тестер ),Good Girl Glam скоро ли ще го пускат?
Питам за нашите сайтове, дето като си го поръчам днес утре е в Спиди с наложен и не се занимавам с други щуротии.

Ооо супер, мерси.Не бях видяла, че са го заредили.Но пък видях, че в Мейкъп го е имало и това не съм разбрала навреме, а уж вися постоянно по сайтовете 😂

# 430
Една мостра на Tilda Swinton Like This си бях поръчала, заради актрисата - много ми е на сърце, особено като Гейбриъл в Константин Heart и покрай другата тема съм доволен притежател на 100 мл и днес всички се напръскахме с него, обилно при това Grinning Унисекс парфюм - не зная как точно е формулиран, но на мен стои по-нежно и дамски, а на мъжете излиза повече тютюн.
Е много е хубав аромата - ем има подравки и сладост, ем има една свежест, която не му дава да залитне към нещо обикновенно. Не се сещам за друг такъв аромат, не мога и да го опиша добре.

Съвсем смело се метнах на друг наличен в сайта, като прочетох че има прилика с Флоработаника; реших да поръчам без идея какво ще пристигне, та тия дни чакам You Or Someone Like You. В сайта им прочетох мнение за парфюма "An amazing fragrance for girls... for me a perfect gilr would smell like this, its slightly herbal, mor minty,citrus, fresh, good for spring and summer, from now my fav everyday use fragrance for girls)) amazing nishe work of a master parfumer!!"
та така

И искам да стане топло, за да се напръскам обилно с A'mmare - харесва ми в студа, но нещо не му достига. Нямам останала мостра за да сравнявам с Acqua di Sale и карам по спомени. Шишето на първия е да полудееш, направо ми се иска да ми пасне повече, но да видим. Acqua di Sale-то за мъж е ултра, мега секси

# 431
Някой познаващ го, може ли да опише  Аrmani Code Turquoise? Няма къде да го пробвам. Това, че сигурно е "слаб", на мен не ми пречи. Той дори мисля, че е назован ароматен спрей? Интересува ме, дали е красив аромат и дали може да се оприличи с някой друг, за да добия представа, горе-долу.

# 432
  • София
Jennifer880 - на питането Ви за златните дюпони - за мен летните сезони са чудесни за ориенталци, тъй като тогава те се разкриват в най-пълна степен. Ако Вие лично не вървите в утъпканата пътека: лятото-свежи, зимата-тежки, тогава опитайте
S.T. Dupont Noble Wood - прекрасен и мек, объл амброво-дървесен парфюм. В лятото и жегите ще е страхотен с 2-3 нанасяния.
Ключовия момент с топлите месеци и ориенталците е да сте напълно наясно с личните си предпочитания. От гледна точка на самите парфюми, смятам, че по-дървесните ориенталци са идеални именно в жегите, защото тогава топлината ги заобля, заслажда и провокира най-доброто от тях.
Роза-ууд парфюмите също са чудесни през жегите, с умерени нанасяния.

# 433
Благодаря ! Ще поръчам да пробвам, а ако не си допаднем през пролет-лято ще си чакат есен-зима.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 09:28 от bubanka

# 434
Присъединявам към Deetron. На мен Noble Wood ми харесва много. Носила съм го и в доста топло време, и е прекрасен

Общи условия

Активация на акаунт