Спам тема (Женско царство Спам!) - от 01.03. до 31.03.22г.

• 21 731
  • 973
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мърлявко е, но поне е почистено и опесъчено

# 121
  • Euskal Herria
Нямало лоша реклама... казват

Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде ли се намира таз баничарница, м?

# 122
  • На Марс

ба добре се бех подготвил, па и след мача се поприготвихме още доста Simple Smile

# 123
Малии, как усърдно работити. Grinning

Ден ви ден. Grinning И аз работя. Че и работа има. Grinning

Дайсче, ного хубуу да спортуваш. Чак си е зарибяващо. Grinning Прибрахте ли се вечи?

# 124
Наработих се даже и си тръгвам след малко. Сега като са ни отменени хоум офисите, се надявам да вляза в ритъм обратно, че от ноември почти не съм спала в делничен ден.
Ай, после и наздраве ще ви кажа Grinning

# 125
  • София
Охх, на софийска земя.
Супер мина. Мноу мъй страх да пътувам. Обаче, браво, браво, изчистено (от 2см сняг), опесъчено. Почти никакъв трафик. Ама доволно време утрепахме и в Търново Grinning .
Изкъпах съ, отворих си ина биришка и не мисля, че утре съм на работа Kissing Heart .

Малии, имам да пера една седмица сега Confounded

# 126
Прочетох, че искаш да переш една седмица и лошо ми стана.
Наздраве ти, Дайсче, радвам се, че добре е минало!

# 127
  • София
Норче, аз че съм луда, луда съм. Ама мразя натрупани дрехи и ще ме яде, докато ги изпера, а реално няма как да стане за две вечери, че са поне 5 перални, без тези, които ще се натрупат междувременно Head Band

# 128
Пий там, аз съм в същото положение, а хич не ме притеснява! Остава и на това, че ходя на работа, и прането да мисля.. не може. Пък и съм нещастна сам-самичка вкъщи Confused

# 129
Дайсче, същия кукундрел съм и аз!
Страх ме е да пътувам, особенно с автобус. Предпочитам с влак. Едно време кат ходих по командировки, колегите с автобус, аз с влак. Взимах си сама първа класа, киндъла с мен и релаксирах, почивах и се наслаждавах на времето във влака.
И за прането след завръщане също. Багажа също не обичам да го държа, веднага кат се прибера се мятам да слагам за пране и др неща на местата си инак мира не ми дава.
Има и др неща, ама сега не се сещам.

Ако идвам пак в командировка у Сф, ще дам сигнал за среща ако има някой желаещ!

# 130
  • Euskal Herria

Наздраве, спамъри!

Личи си, че вече не съм активно действаща баба, нали Wink. Щом имам време за форума...

# 131
  • София
Норче, изсипала съм ги в иначе широкия ми коридор пред пералнята, кошовете пълни и втората пералня се върти...

Рейче, мен ме е страх с всичко да пътувам. И постоянно получавам паник атаки. С влак само нощен, че да спя и да не гледам.
Аз не исках нищо да правя, ама скъпия да ми помогнел, без да осъзнава, че ВСИЧКО си има място, щото и иначе не можеш да прибереш нищо, ги беше направил мармалад, та всичко оправих...

Хаха, Янче, сетих се за Едно време по това време се приготвях да излизам, сега се приготвям да лягам. Joy
Аз си купих днес подарък за 8 март. Спокойно ми е Blush

# 132
Ако идвам пак в командировка у Сф, ще дам сигнал за среща ако има някой желаещ!

ниама

# 133
Не го слушай Холдън, Рейче. Дай знак, ако идваш насам.

Честит Осми Март, мили дами. Бъдете най-прекрасни на света, обляни в нежност и парфюм от щастие. Бъдете горди, бъдете ценени, бъдете това, което сте – неповторими.

# 134
Е той Холдън се преструва! Първи ще посрещне Рейчето! Grinning
Честит празник! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт