Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 342
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, в събота и неделя правят ли тонове и ако да по кое време на деня?
Правят и двата дни до обяд. Преглеждат се от дежурен лекар. Отива се без предварително записване.

# 136
Благодаря!

# 137
Аз искам да питам, понеже прегледах назад темите и не видях, може и отдавна да е било, но какво стана с Гергана Гогова? Някой знае ли сега къде работи? Бях останала с добри впечатления от нея и Михайлович, него поне видях, че вече е в Надежда.

# 138
  • София
Ако е същата лекарка, излиза в супердок:
https://superdoc.bg/lekar/d-r-gergana-gogova-5103

# 139
Аз искам да питам, понеже прегледах назад темите и не видях, може и отдавна да е било, но какво стана с Гергана Гогова? Някой знае ли сега къде работи? Бях останала с добри впечатления от нея и Михайлович, него поне видях, че вече е в Надежда.
Тя е в Неоклиник и МЦ Медкрос. На две места, но явно няма много пациенти защото има часове от днес за утре. Михайлович направи по-добър избор Blush

# 140
Момичета, здравейте!
Терминът ми беше за 10.06. Тъй като все още няма никакви индикации за раждане, ще ме приемат за индукция в четвъртък сутрин. Може ли да ми кажете какво представлява процедурата, какво се случва и т.н., че ми е доста притеснено. Питах дали трябва да си нося багажа, казаха ми - Не.
Благодаря! Simple Smile

# 141
Ще те наливат със системи Окситоцин за да предизвикат контракции, Григорова може и с пръст да ти спука водите за да стане по-бързо. Носи си и багажа.

# 142
Аз родих с индукция. Отидох, направиха ми клизма, сложиха ми система с окситоцин и следене на тонове и контракции постоянно. След като контракциите ми започнаха, по някое време моята си лекарка ми спука водите. След това ми сложиха епидирална упойка, не много след това имах пълно разкритие и ме преместиха в родилна зала. От пускането на системата до раждането на бебето, минаха 3ч и 30 Мин. При мен всичко се случи много бързо. Успех!

# 143
Здравейте момичета! Някоя от вас може ли на лично съобщение да ми изпрати тел. на Проф. ТИМЕВА!
Благодаря предварително Kissing Heart

# 144
Здравейте момичета! Някоя от вас може ли на лично съобщение да ми изпрати тел. на Проф. ТИМЕВА!
Ако познавате Тимева и тя лично не Ви е дала телефонният си номер, когато и се обадите така ще ви отговори, че повече няма и да посмеете да отидете на преглед при нея. Тя решава на кого да си даде телефонният номер.

# 145
Тук става дума за номер записан в телефона (не на СИМ или в Гугъл профила) и номера си замина заедно с телефона Cry
Ако познавате Тимева и тя лично не Ви е дала телефонният си номер, когато и се обадите така ще ви отговори, че повече няма и да посмеете да отидете на преглед при нея. Тя решава на кого да си даде телефонният номер.

# 146
Е, значи все пак ви го е дала  Blush

# 147
Най-много "обичам" такива надменни лекари... Те, великите особи, на които не можеш да се обадиш, нищо че си им пациент. Във всяка сфера на услугите получаваш телефона на човека, когото си наел за работа, но лекарите, на които човек разчита за най-ценното - здравето си, не искат да ги притесняваш. Ами, да са си избрали друга професия.

# 148
Здравейте,
Дали има други майки, които не са се следили в Щерев и после са раждали там.
Другата седмица влизам в 9 месец и са ми препоръчали д-р Коновалова за раждането. Има ли такава практика - да започна да ходя и в последствие да родя при нея?

# 149
Има такава практика. Нали ще им оставите близо 3000 лв, никой не връщат.

Общи условия

Активация на акаунт