Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 353
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз родих в 36гс преди 4 години… Тъкмо ми престояха консултациите… Документите попълвахме, ама не помня по време или след раждането, че не бях много на себе си. И мен ми се струва по-добре да са минали тия неща предварително, но всеки си преценя.

# 166
Здравейте,
Родих на 16.06. в Щерев. На 16 (четвъртък) трябваше да отида за индукция, тъй като преносвах, но в 01:30 през нощта получих контракции, така че раждането си тръгна само.
Изключително съм доволна от отношението на лекарите, акушерките и целия персонал. Погрижиха се страхотно за мен и бебчо. Нямам никакви оплаквания.
Моят доктор бе Певтичев, като не съм се следила при него през бременността, а отидох при в 36 г.с., след като следящият ме препрати там.

# 167
Здравейте.
Моят АГ (живея в провинцията) ме посъветва да направя ранна фетална морфология, като каза да отида в Щерев или при д-р Стоилов в Пловдив.
Опитах се да запазя час на сайта на Щерев, но не успях.
Исках да попитам доволни ли сте от специалистите по фетална морфология там, часове за колко напред във времето се раздават? И каква е цената?
В момента съм в 11 г.с., така че нямам много време.

# 168
  • София
Аз съм доволна от ФМ там - била съм и при Чавеева и при Калев. Час за ФМ се записва по телефона, през сайта не може. Цената е според зависи кой ви преглежда и едноплодна и многоплодна ли е бременността. Цените може да ги видите тук
https://shterevhospital.com/polezna-informaciya/finansova-inform … i#tab=tab-panel-1
Между 90 и 140лв е ранната.
БХС ще правите ли или само ултразвук?
Хубаво е 2-3 седмици по-рано да се запише час. Извън Щерев специалистите във Фемина и Марковс също са добри, но се обадете и вижте дали ще имат час.

# 169
Аз съм доволна от ФМ там - била съм и при Чавеева и при Калев. Час за ФМ се записва по телефона, през сайта не може. Цената е според зависи кой ви преглежда и едноплодна и многоплодна ли е бременността. Цените може да ги видите тук
https://shterevhospital.com/polezna-informaciya/finansova-inform … i#tab=tab-panel-1
Хубаво е 2-3 седмици по-рано да се запише час. Извън Щерев специалистите във Фемина и Марковс също са добри, но се обадете и вижте дали ще имат час.
Имаха час за 18.07 и си запазих. БХС - кръвен тест+ранна фетална, поне това разбрах.
Да попитам - толкова рано успяват ли да видят пола на бебето?

# 170
Имаха час за 18.07 и си запазих. БХС - кръвен тест+ранна фетална, поне това разбрах.
Пола на бебето се вижда още в 10-11 г.с. ако апаратурата е добра. При кого записахте час? Едва ли е при Чавеева?

# 171
  • София
И позата е важна за пола на бебето, особено пък толкова рано.

# 172
Здравейте да попитам нещо. Кой лекар от този списък бихте ми препоръчали за профилактичен преглед, защото нямам наблюдения върху този тип специалисти в болницата? Благодаря

# 173
От години ходя при д-р Надя Магунска и горещо я препоръчвам!

Здравейте да попитам нещо. Кой лекар от този списък бихте ми препоръчали за профилактичен преглед, защото нямам наблюдения върху този тип специалисти в болницата? Благодаря

# 174
Здравейте, има ли бъдеща мама с термин началото на октомври която ще ражда в клиника Щерев, ей така за подкрепа си търся дружка 😀

# 175
Пола на бебето се вижда още в 10-11 г.с. ако апаратурата е добра. При кого записахте час? Едва ли е при Чавеева?
При д-р Искилиева.

# 176
Здравейте! Моля, който има тел.на доц. Магунска, да го сподели на лично. Имахме уговорка да й звънна утре, но си смених телефона миналата седмица и сега не мога да го намеря...
Благодаря предварително!

# 177
Момичета, пускат ли бащите на феталната морфология да гледат и те?

# 178
  • София
Преди 10 дена д-р Калев пусна един татко, може вече обаче да не пускат от днес заради Ковид мерките.

# 179
Преди 10 дена д-р Калев пусна един татко, може вече обаче да не пускат от днес заради Ковид мерките.
Аз бях при д-р Калев на ФМ, сам покани мъжа ми да влезе без ние да сме питали или изявявали желание. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт