Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 753
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
Мари, пиши ми, дано мога да помогна.

# 136
Забравих да честитя племенницата на Емели, да е здрава!
Вчера никъде не сме ходили. Сутринта имахме тържество съвместно с читалището в селото, в което работя, обрахме овациите. Мислим за следваща изява.
Утре ще имаме повод да отидем на ресторант. Пловдивчанките, ще ми предложите ли ресторант с хубава кухня, но да има и бургери (за ситното)?

# 137
  • Бургас
Аз забравих сутринта на Боби свекър ѝ. Да е жив и здрав!

# 138
Честита Баба Марта!
Честити празници на всички,които са имали повод за празнуване!
Аз вчера бях на работа,днес почивам обаче!След малко излизам,ще си имаме женска вечер.
Хубава вечер и на вас пожелавам!

# 139
Але, как ще издържиш на този сърдит поглед не знам! Аз бих се махнала от къщи да не ми е жал.
Завалията, знаеш ли как мръсно гледаше 😆 Като му сложих да яде легна, гушна си паницата и се насвини. Ама толкова се насвини, че накрая заспа с глава в купичката 😆 Ного смешна котка. Добре е вече, почти е в час.

Аз днес, включая котката, имах напрегнат ден,  нищо че е почивен..

# 140
Боби, жив и здрав да е свекърът!

Ние сме при мама, ще вечеряме и ще оставим Бухтичка, чак в неделя ще я вземем 😃.

Лято, предлагам La dolce vita и Torro. Виж им менютата дали биха ви допаднали.

Хубав уикенд, момичета!

# 141
Деси, поздравления за твоето момче! Като знаем майка му, неговите успехи не са изненада. Sunglasses
Али, ами освен да си сипеш едно. Утре ще е по-добре.
Мари, цветът на обувките е трепач, да си ги носиш с удоволствие на хубави места.
Честит да е свекъра на Боби!
Ени, радвам се, че Синеочка се оправя. Все така да е!
Бел, да се насладите на свободата качествено. Grinning

Вчерашният ден беше много критичен, затова пък днешния беше песен. Имах работа в съда и бях решила, че целия ден ще ми мине там, то пак всичко се реши за 20 минути и още на обяд бях свободна. Спонтанно звъннах на една приятелка да видим, тя много се зарадва и целия следобед бяхме заедно. След това пазарувах и писах на ММ, че го каня на среща. Stuck Out Tongue Winking Eye  Вкусна храна, подредена маса, филм и вино. Идеалният завършек на тежка седмица.

# 142
  • Бургас
Леле, Ем, жена мечта си! Ей сега ще дойде Марѝ и ще ти напомни и стилетото да сложиш преди вечеря Simple Smile
Марѝ, Hug

Бел, да си починете едно хубаво уикенда.

Лято търси пловдивчанка, аз старозагорка. Рир? В крайна сметка запазихме хотел в Старозагорски мин.бани.

# 143
Селесте, само снаха и свекър имам от Стара Загора, аз съм си под тепето. Но кажи какво ти трябва там ще помагам. А за Лято, предложението ми е нестандартно - Tomatoes на Къщата с медальона (отдавна не съм ходила, кризата може и да ги е закрила)

П.п Здраве и късмет за празнуващите!

# 144
В пристъп на умопомрачение и крайна нужда да си оправя маникюра, че "почивният" ден му разказа играта, реших днес да си направя френски маникюр и сега имам още по-голяма нужда да си оправя маникюра Joy
Боби, здрав да е свекър ти.

# 145
  • Бургас
Рир, евентуално забележителности и места за хапване, но първо ще се пробваме сами да набележим места. Накрая ще си седим на басейна, че ММ и приятелят му са тежки гемии, не им се обикаля хич, а ние женските се возим като куфари Simple Smile

Съни, от вчера ти е тръгнало.

# 146
Добро утро.
Тази седмица съм поразяващата ръка.
Селесте,  в самата Стара Загора има доста за гледане, според мен. Историческият музей е хубав, музеят на неолитните жилища, Аугуста Траяна, паркът. И са си на пешеходно разстояние. А в Минералните бани е местността Богородична стъпка. Много харесвам Стара Загора и мисля, че няма да скучаете.
Мъжът ми е на работа днес, аз реших да си отидем с влака при сестрите ми, малко да разнообразим.
Хубава събота.

# 147
Добро утро!

Вчерашният критичен ден завърши с що годе добра новина, но ще видим все пак следващите дни.
Пияният морков вече е добре. Спахме като буби.
Днес ще имам хубав ден.  Татко ще ми докара детето,  защото сме на детски РД на звяра на кумицата.  Вечерта пък сме на бар. След малко ще позачистя и попера, но първо кафето.

Спорен ден, банда!

# 148
  • на Мелмак
Добро утро,

Али, добър план Simple Smile

Почерпете се днес за мое здраве, одъртявам с една година. И довечера по едно наздраве 🥂.
Честито и на другите в темата, спомням си, че имаше доста Grinning

# 149
Добро утро.
Миналата събота с ММ си направихме разходка по центъра на София. Минаваме гледаме и се възмущаваме как мирише на тоалетна, как са откраднали лампите на някакви разкопки и т.н. Тъкмо се връщахме и набарахме бг гид, който започваше обиколката си(на английски език) с чуждестранни туристи. Еми, пак минахме същите забележителности, нито усетихме миризмите, нито изпочупените лампи ни направиха впечатление. Беше толкова интересно, че ще остане за дълго в спомените ми.
О, Ети, здрава да си. Да те глезят и обичат. Кой друг празнува днес, веднага да се предаде?

Общи условия

Активация на акаунт