Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 751
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 120
Боби, за това предложих книжките от книжарницата. Там първо се свързват пунктири, детето става по- уверено и после процесът е по- лесен. А и са по- шарено- интересни.

# 121
Добро утро.
Боби, много се вглеждаш, всичко е наред с Митето. Можеш да пробваш с книжките, които Мари предлага. На моя син те не му спестиха драмите в първи клас, но той си е драматичен по принцип.
Честит ви петък. Да е спокоен и бързо да минава.

# 122
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мари, първо е писал букви в такава книжка, просто сем взела с печатни букви....
Не е ли рано за ръкописни?
Да не се вглеждам...
Трябва да избутам работния ден, ще е натоварен....
Днес моят свекър има рожден ден!
Да ми е жив и здрав!
Хубав ден!

# 123
  • На брега на реката
Добро утро!

Хич не ми се ставаше, чак ме е яд на мене си. Вчера, почивен ден и  се събудих в 5,20, а днес не мога да отлепя.

Боби, да ви е жив и здрав!

Хайде, честит ни петък!

# 124
  • гр.София
Добро утро ☕
Хич не спах добре, сто пъти се будих.
Вчера страшно лудница в тоя мол, аз толкова рядко ходя, че вчера бях втрещена, не си купих кожен клин, дъщеря ми не ме одобри 😁 изглеждала съм 70кг. 😂 Да съм си носила ризата с дънки, купих си бельо, а тя ме обрули с нови дънки и поредния суитчер.
Днес предполагам ще е лежерен ден, повечето хора са си сляли дните.
Сега пия кафето и отивам на фитнес 🏋️
Хубав ден момичета 🤗

# 125
Добро утро.
Боби, честит да е свекър ти.
Деси, да изпреваря Тути и Руми, но покупки се показват, не се казват. Simple Smile

# 126
Добро утро!

Боби, честит да е свекър ти, жив и здрав!

С гнома в 9 сме на вет да му вземат кръв. Той сега обикаля и си търси паничката с храна и не разбира защо не му давам 😁 Като се усети няма да е доволен... Дано не е много драматично упояването и да не ми е много сърдит като го взема. Стиснете по един палец,  че ми е тревожно.
По закона на Мърфи ми се появи работа и почивните дни няма да са много почивни. Само се надявам всичко да е наред,  защото чувам притеснителни неща...

Спокоен да ви е денят,  банда!

# 127
  • София
Добро утро от този понеделнишко-петъчен ден!
И ние вчера с ММ си причинихме мол, че трябваше да му вземем обувки. В потрес съм-народа е като отвързан, няма къде да спреш.
Али, успех с вета!
Рано или късно децата ще научат буквите, лошото е, че в първи клас едни скучаят, а на други им е трудно, защото започват от различно ниво.
Ени, добре ли е вече малката?

# 128
  • Бургас
Добро утро!
Явно вчера ни е било ден за Мол на повечето. Търсих слънчеви очила за подарък и то конкретен модел и марка. Ама като видях цените и се отказах. За 300 лв къде по смислени неща мога да купя. Щерката няма да се сърди. Но пък си напазарувах калъфки от Енглиш Хоум.Пълен и нашия мол, предимно с хлапета на разходка.
Много ми е объркано с този почивен ден по никое време. Имам усещането за понеделник днес.

# 129
  • Бургас
Добро утро!

Боби, ми той Митето си е отличник, браво, виж колко много неща знае. В училище май директно с ръкописни букви започваха, забравила съм. Като гледам в класа на Вики доста от децата са се върнали към печатните. Аз също пиша печатно от студентка.

Мол гледам да не си причинявам, а в почивен ден съвсем. Напоръчвах пак някакви неща онлайн, ще видим кое ще го бъде.

BelleFleur, ако решиш, пиши ми на ЛС модел на очилата и ще видя дали няма да мога да те зарадвам.

Отивам на масаж, да ме намачкат едно хубаво и да ми се карат пак, че не правя упражнения и нямам никаква мускулна маса.

Хубав и спокоен ден, момичета!

# 130
Привет!
Мери,да,вече няма нови пъпки и старите завехват. Физически си е топ,вилнее по цял ден. 🤗
Али,стискам палци за Лио.
Боби,здрав да е свекъра.
Хайде показвайте покупките. Много обичам да гледам. 😃
Хубав да ви е петък. 🤗

# 131
  • гр.София
Аз, няма какво да показвам, бельо нищо особено Grinning
На щерката сини дънки и сив суитчер, скука.
Чакам си Истамбул, там ще се развихря Joy отмятаме Сапфир, аквариума и Долма бахче, и се отдаваме на ядене и шопинг Simple Smile

# 132
Приключихме ние. Лио е здрав, сърдит и гладен 😁 Стои там,  където обичайно са му купичките и ме гледа обвинително, но чак довечера 😁

# 133
  • Бургас
Але, как ще издържиш на този сърдит поглед не знам! Аз бих се махнала от къщи да не ми е жал.

# 134
Деси, аз разбрах, че дънки и ризка си намазала. Кога ще отивате до Турция? Искам да те помоля за услуга(ако е удобно).
Три дни миналата седмица бях в София и всеки ден вечеряхме и се разхождахме в мол. Беше ни много приятно с ММ, обаче в неделя трябваше да се развихря, че да се прибера при децата с подаръци. Признавам си, че много се радвам, че оставих покупките за последно, защото ММ щеше да ме зареже.

Общи условия

Активация на акаунт