Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 751
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 105
Моята масажистка и тя вчера ми каза, че нейна клиентка украинка, чиито родители в момента са в бомбоубежище в Одеса, ѝ споделила, че това, което излъчват медиите, не е самата истина. Не знам каква е тяхната истина, не е казала нищо повече.

Защо не се казва тази истина?! Имат цялата възможност на интернет да я кажат и покажат тяхната гледна точка.Недоумявам какво се цели...

# 106
  • на Мелмак
Лелиии какво беше в мол днес, УжасТ! Бяхме на кино. Филма поне беше хубав Simple Smile
Малък пазар и чаша вино сега!

Мари, дано бързо минат тези месеци Hug ние сме тук Wink

Бубе, добре сте направили, никъде не ми се ходеше днес, но малкия ни заведе на кино, утре ще ги водя аз на театър 🎭.

Лин, знам основни неща за орхидеите. Ходихме и за минита, но магазина беше затворил. Утре Simple Smile

# 107
Деси,видях вчера момчето ти. Браво!
Бубе,хубава разходка сте направили. Ние ходим няколко пъти годишно в Плевен на гости,но все е уикенда и Панорамата не работи. 2-3 пъти пробвахме и не. Аз съм ходила като ученичка,но още помня.

ММ направи шкембе и се надумкахме. 😁 Синеочка и аз само бульон де,но се шегувах с Мм дали Баба Шарка обича шкембе?! 😆

Аз пък се присетих за едни кецове Пума със сатенена панделка и ги издирвам по сайтовете,но май са стар модел.

Боби,и аз се замислям,че Синеочка не знае буквите,цифрите също бърка... Ще видя дали ще й е интересно да ги учим. Иначе имаме два-три комплекта с магнитни карти с тях,отделно с всяка буква някакви животни и с тях много играем,но тя някак не ги запомня,а просто свързва животното. 😆 Ще се научат,няма страшно.

# 108
За децата има много занимателни пособия и материали, с които неусетно да научат буквите и цифрите. В предучилищната подготовка за година биха се справили, а вкъщи за няколко месеца със занимавки по половин час на ден.

# 109
Честит празник.
И тук студено. Снощи пропътувах София- Варна. Много спокойно, без опашки по бензиностанциите.
Днес отразихме посещение на подводницата Слава (страхотен музеен уредник) и на музея на стъклото в Белослав. После на обекта, пак променихме разположението на нещата в баните. За сега ММ ще е във Варна, та да не оставя майсторите без надзор

# 110
Купих нови тениски на детето, цветоулавящи кърпички и ...боядисах 3 от петте тениски.
Селесте, сетих се, че се притесняваш от варените гевречета,  повярвай нищо сложно няма в тях, ще се справиш и се правят бързо, само двойна доза ще ти трябва, че стават малко от една доза.

# 111
Майстор си, Съни! Simple Smile

# 112
Втори път ги прах само тях, с много кърпички и ми остава само да му купя нови.

# 113
  • на Мелмак
Изпери ги с прах за бяло, кърпичка за бяло и цветоулавяща. Аз така съм спасявала доста дрехи.

# 114
Изпери ги с прах за бяло, кърпичка за бяло и цветоулавяща. Аз така съм спасявала доста дрехи.
Точно така направих, като сложих 3 цветоулавящи. Няма никакъв ефект. Поръчах вече нови, няма да се ядосвам за глупости.

# 115
  • на Мелмак
Абсолютно Wink

# 116
Аз спрях да ползвам цветоулавящи кърпички. Без тях нямам фалове, с тях обаче редовно ми се случваше.
Аз пера и на ниски градуси де.

Много хубав ориз сготвих, стана ми тежко, че късно вечеряхме.

Ходих на масаж днес и сега всичко ме боли.

Тези гевречета ако са лесни, да ги пробвам;)
И без това уикендите въртя 3-4 закуски на кръст.

# 117
  • На брега на реката
Ние решихме, с приятели, да отидем  на ресторант, послучай празника! Ядохме китайско! Joy

# 118
  • Бургас
Ние пица Simple Smile Но пък с домашно червено вино.

# 119
  • при моите деца .....
Привет!
Днес все около печката, мивката, пералната бях.... а вкъщи е лудница....
Дремнах 30 минути на обяд.
Митето събира стотици, хиляди...
Разпознава, обяснява призма, пирамида, конус, елипса..... всички форми....
В думи определя почти без грешка първата буква....
Проблемът е с писането....
Не са му уверени, прави чертите....
Всъщност, днес вече май е прилично....

Общи условия

Активация на акаунт