Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 734
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Добро утро!
Честит празник!
Пия кафе и отиваме, надявам се за последно, до общината за немските паспорти на децата. Големият ще си промени малко името и затова отне толкова време. Снощи си купихме билети за БГ за лятото. Дано всичко е наред и успеем да се приберем.
Хубав да ви е деня!

# 91
Честит празник! Желая на всички мир и спокойствие!

# 92
Честит празник на всички!

# 93
  • Euskal Herria
Честит празник!

# 94
Честит празник!
Студено е при нас. Не става за разходка. Децата се уговориха с приятелчета, аз май ще изкарам празника на дивана.
Децата много харесват варените гевречета по рецепта от тук и днес това закусиха. Не помня чия е рецептата, но горещо препоръчвам.

# 95
Мари , Деси, за добро ще е всичко ♡♡

Имам кожен клин и панталон, а нямам време да ги нося. Disappointed Relieved

Ети, моето мини прецъфтя. Надявам се да цъфне отново. Кога най-рано мога да очаквам?

# 96
Моето ми го чаках година и половина, за да цъфне отново.

# 97
Аз го купих цъфнало през юни, а новото клонче с цветове се появи в началото на декември. Значи най-рано след половин година? Blush

# 98
  • Бургас
Честит празник! За мен лично Съединението или Независимостта трябва да са националният ни празник.

Рей, на Съни е рецептата. Много обичам варени гевречета, но от години не съм яла. Миналата седмица се подлъгах с едни, но не били варени, а печени или пържени. Не съм сигурна, че ще успея сама да си направя. За по-лесно ще скокна след малко до мама, че ни е направила кифлички Wink

Марѝ, да минат бързо и безпроблемно 6-те месеца. За добро да са промените и при вас, и при Деси.

Моята масажистка и тя вчера ми каза, че нейна клиентка украинка, чиито родители в момента са в бомбоубежище в Одеса, ѝ споделила, че това, което излъчват медиите, не е самата истина. Не знам каква е тяхната истина, не е казала нищо повече.

Боби, води се по детето, нека прави нещата с желание. Аз бях налепила букви и цифри магнити на хладилника, но без да карам Вики да прави каквото и да е, седяха си за украса, докато сама не започна да пита коя как се казва, да иска да пишем имената ни и кой на колко години е.

С този почивен ден бях на път да ви пожелая спокойна събота. Хубав ден, момичета!

# 99
  • Бургас
Честит празник!

Честита племеничка на Ем! Здрава и весела да расте!

# 100
  • На брега на реката
Съвсем спонтанно  решихме с ММ, да отидем до  Плевен и да посетим Панорамата.
Много хора имаше, но успяхме да я разгледаме!
Радвам се,  че хората са решили да я посетят, като почит към днешния ден!

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 16:20 от Бубoлина

# 101
Бубе, уникален паметник е Панорамата!
На хубав ден сте го посетили. Надявам се уредничката днес не се е карала, че има една много сопната обикновено Joy

# 102
  • На брега на реката
Руми, бяха много любезни и поздравяваха всички.
Ще отида отново, някой ден!

# 103
  • някъде ... тук ...
Преди десетина години (кога мина това време) точно това правихме на 3 март - заведохме децата на Панорамата, а и във военно-историческия музей. Още го помнят.
Ние днес стигнахме до празничен обяд в планинската къща на приятели. Обаче трябва да се прибираме, че утре трябва да съм в офиса....

# 104
И детето днес искаше в Панорамата, но колата ни е развалена. Стигнахме до мола, купих обувки за детето и мъжът ми.

Общи условия

Активация на акаунт