Искам да кажа...(192) през март 2022

• 55 733
  • 1 182
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник!

# 76
Добро утро.
Честит празник!

# 77
Честит Празник.
Отново сме в смутни времена, но дано намерим сили за патриотизъм, а не за безсмислено презапасяване.
При нас заваля сняг,  нямаме точен план- малко уроци, малко чистене и разходка, ако времето позволява.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 78
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Днес Поспах до 7!
Събудих се без аларма...
Пия кафе пи пижама....
Обичам почивните дни...
Съни, моят план е подобен на твоя...
Трябва да поработя с Митето. Не обичам да сравнявам децата, но гледам другите деца пишат....
Не знам какво точно се очаква от дете в последна група ☹️. Мислех, че ще учат ръкописни букви и въобще четене и писане в училище...
Хубав ден!

# 79
Боби, в книжарниците има книжки- тетрадки с правилния начин на изписване на ръкописните букви. Може да му е по- интересно от обикновена тетрадка.

# 80
  • на Мелмак
Добро утро!

Не вярвах, че ще има опашки по бензиностанциите Flushed

Идват хора на интервю, говорят едно, на практика се оказва друго. Кой лъжат? Идосвам се, пък!
Днес и утре са ми почивни дни, мисля кино и да отида до Орхидеи. Бг искам минита. Simple Smile

# 81
  • Canada
Честит Национален празник! 🇧🇬🦁🇧🇬

И смешно, и тъжно ми стана вчера. Колко пък можеш да се запасиш точно с гориво?! Освен ако не купиш бензиностанция, две, три 😁

Бъни, приятел, военен, впоследствие каза, че има учение на сухопътни войски до с. Корен. Надявам се, че това е причината.

В денят, в който започнаха военните действия бе подписано изключително притеснително споразумение между ООН и СЗО. Дълбоко спим, трудно се събуждаме. Ще бъде каквото е съдено  🙂

Слънчево и ведро е днес ☀️

# 82
  • На брега на реката
Добро утро и честит празник!

Никой от нас не е вярвал, че може да има пандемия, но я преживяхме /надявам се/. Тъкмо сякаш започнахме да се отърсваме и ни връхлетя това, което не знам как да нарека!
Говорих с колежка молдовянка, която има близки и в Украйна и Русия и тя каза, че истината не е това, което ни се представя в медиите. Ако нещата, които каза са истина, звучат страшно.
Моля се, света да се осъзнае и децата и внуците ми, да живея в по-мирни времена!

Фонс, какво  споразумение?

# 83
  • при моите деца .....
Фонс, при нас няма да е слънчево...
Мрачно е....
В унисон с новините...
Мари, купих му такава книжка, но за печатните букви.
Днес ще пишем 6 букви и ще редим думи....

# 84
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се, сега си пия кафето в леглото, голям кеф. Щерката отиде на тренировка, брат и не съм го виждала, сигурно е при гаджето 🙂
Мари, не знаех, че си без ТМ, шест месеца е много, дано се видите през това време. Моя започна от вчера да си оправя документите, и смята края на месеца да заминава, не знам и аз какво ще става, квартира има подсигурена, работа, ама щом до там стигаме!
Нашата кола е заредена до горе, ММ винаги я пълни след като се върнем от път, в София не се кара почти, работи близо до вкъщи, аз ползвам метрото, и колко пък ще спестиш 20 лв и да видиш кой знае колко време.
Малее много се разписах, отивам на фитнес, после ще ида до мола, че ме чакат два ресторанта 😁 искам кожен клин.
Честит празник!

# 85
  • някъде ... тук ...
Честит празник!

Соленият кекс се пече. Пия си кафето на спокойствие. Мъжете още спят Simple Smile
Ще видим днес какви ще ги вършим.
И тук вали сняг.

# 86
Честит празник!

Мари, що така. Къде го изпрати тм.

Бубе, споделя ли ти се какво казва колежката.

# 87
Честит празник!

# 88
Румка, за Apple ще поработи ММ. Иска да си осъвремени СВ- то. Аз от тук ще помагам за другата му дейност.

# 89
Румка, за Apple ще поработи ММ. Иска да си осъвремени СВ- то. Аз от тук ще помагам за другата му дейност.

За добро е, ще мине времето като миг Hug

Общи условия

Активация на акаунт