Тест за овулация - въпроси /тема 14/

• 34 640
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
Здравейте, на 08.03 (12 ден от цикъла) бях при АГ имах фоликул 13мм. Днес отидох пак, фоликулът е 21мм, каза ми че се пукат на 20-22мм и сега е времето за бебеправене.
 Реших да си направя тест за овулация защото ми беше интересно дали ще е +, но не е.
Не трябва ли при 21мм фоликул чертата да е доооста по-тъмна, че даже положителен? Спазих всичко както трябва.

Тези тестове не били добри вече.

# 91
  • Варна
Здравейте, на 08.03 (12 ден от цикъла) бях при АГ имах фоликул 13мм. Днес отидох пак, фоликулът е 21мм, каза ми че се пукат на 20-22мм и сега е времето за бебеправене.
 Реших да си направя тест за овулация защото ми беше интересно дали ще е +, но не е.
Не трябва ли при 21мм фоликул чертата да е доооста по-тъмна, че даже положителен? Спазих всичко както трябва.

Тези тестове не били добри вече.
В какъв смисъл? Марката или тестовете по принцип?

# 92
  • На изток от Ада
Матката, Oview. Не давали хубави линии. И не хванала О жената която писа за тях. Това помня.

# 93

Дават и то доста добри.

# 94
  • На изток от Ада
На твойте тестове не пише Oview.

# 95
На твойте тестове не пише Oview.
Да, но са от тази марка.

# 96
  • На изток от Ада
Възможно е, аз казвам кое съм чела. Не съм ги ползвала.

# 97
Възможно е, аз казвам кое съм чела. Не съм ги ползвала.
Разбира се, просто аз качвам моя опит от тестването.Аз съм доволна от тази марка.

# 98
Здравейте! След аборт в 6 седмица, подновихме опитите след цветна снимка. Цикъла ми е редовен, ПРМ 25.02.,продължителност на Ц 27/28 дни тези дни с ММ се разписахме на 11ти и 14ти ден. Днес (15ти ден) имах кафеникаво зацапване и течение  По принцип не съм следяла О до сега с лентички. Теста е на twip. Защо розовото стои между двете чертички?
Ако теста за О е отрицателен, то тогава какво беше това кафеникаво зацапване? Има ли шанс да е станало? Благодаря ви.

# 99
Този тест е напълно безсмислен.
Поне прочетете инструкциите за употреба, щом ви е за първи път.
Ако днес сте в овулация и имате овулационно зацапване, то няма как да имате положителен тест. Положителен тест се получава 12-48ч часа преди овулацията, за да има време да правите секс, сперматозоидите да се придвижат и да чакат яйцеклетката. Ако тестът е положителен по време на овулация, той няма да върши почти никаква работа...

# 100
Здравейте!За първи път използвам тестове за овулация, като ги правя след обед, 2-3 часа преди тест не пия вода и не ходя до WC.На 8.03 (10ти ден от цикъла)бях на преглед при гинеколог и докторката каза, че имам доминантен фоликул 18мм , съответно овулацията ще е скоро.От тогава правя тест всеки ден и не е имало положителен.Каква големина трябва да достигне фоликула за да се пръсне?Възможно ли е овулацията все още да не е дошла или аз греша нещо с тестовете?Ще се радвам на съвет Simple Smile

# 101
Искренно ви благодаря. ☘️❤️
Този тест е напълно безсмислен.
Поне прочетете инструкциите за употреба, щом ви е за първи път.
Ако днес сте в овулация и имате овулационно зацапване, то няма как да имате положителен тест. Положителен тест се получава 12-48ч часа преди овулацията, за да има време да правите секс, сперматозоидите да се придвижат и да чакат яйцеклетката. Ако тестът е положителен по време на овулация, той няма да върши почти никаква работа...

# 102
Здравейте момичета. Завърнах се отново в тази тема,след неуспешно инвитро. Февруари месец завършихме опита и реших ,че докато ни излезе новата заповед ще действаме по стария начин,пък знаели се. С мъжки фактор сме ,но и аз имах една голяма киста която отстранихме. Днес ми е 17 ден от цикъла от 13 правя тестове и нямаше черта . Вчера беше бледа но днес ме изненада. Имахме контакт през два дена,а вчера и днес последователни. След положителен тест днес и контакт ,колко дни е нужна последователност. Извинявайте за дългия пост и успех.

# 103
  • На изток от Ада
Ами може днес и утре. Успех

# 104
Ето това е страхотен положителен тест 🙂 Днес и утре ще е супер, ако успеете.

Общи условия

Активация на акаунт