Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 51 137
  • 634
  •   1
Отговори
# 120
tuali,
Страхотен изглежда пуловерът, откъде е?
Наскоро си взех обувки в циклама, корал и червено. С кеф ще ги запозная с него.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 20:22 от Аня

# 121
Носите ли розово с червено?
Бих носила, но всичко си зависи от конкретната комбинация. Напомнят ми на култова колекция на YSL https://www.pinterest.com/pin/88875792619952318/
не успях да намеря по нагледен пример, винаги се възхищавам на Агента как успява да намира и визуализира Simple Smile
tuali, Страхотен изглежда пуловерът,
+1

Още е зима, но толкова нямам търпение за лятото, че вече разглеждам плажни облекла Simple Smile
И съм на тема цял бански. Но не мога да открия такъв, който да е с достатъчно отворен гръб , а и модел да не ми прищипва дупето. Искам без ластици на ръба на крачолите ( не съм сигурна дали мога да употребя тази дума точно Wink )

# 122
tuali,
Страхотен изглежда пуловерът, откъде е?
Наскоро си взех обувки в циклама, корал и червено. С кеф ще ги запозная с него.

От х&м
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1046279002.html

# 123
  • Бургас
Обичам контрастни аутфити. Нося розово и червено, но не ми харесва комбинацията на конкретните кецове и и чанта. Освен цветово не си подхождат и стилово. Чантата би могла да се носи и със спортни обувки, но не с тези платненки.

Шантавите комбинации в дрехите ме подсещат за две дизайнерки Agata Ruis De La Prada при която дрехите ми идват твърде циркаджийски и да харесам нищо е по-скоро изключение.
И Diana Von Firstenberg  чийто дрехи бих носила с удоволствие.

Последна покупка с тази комбинация ми беше
Може да се позабавлявате на мой гръб как от дизайнерите горе показвам мас-маркет Stuck Out Tongue ... ама имаме право да помечтаем, нали?

# 124
Най-много ми харесва последната снимка - тясната рокля в червено и розово с поло яка Simple Smile

Имам една цикламена рокля с големи червени цветя по нея, като рисунка на детенце от детската градина е и много си я обичам - една от малкото флорални дрехи в гардероба ми.

И обувките на Аня ми харесват много Sparkling Heart

# 125
  • Някъде там
Благодаря.
Чантата е на дъщеря ми, кецовете са мои.
И на мен не ми хареса и реших да проверя и да си сверя часовника.
В крайна сметка излезе с черната си чанта и нейните си черни кецове.

# 126
Обувките на Аня ми припомниха едни мои сандали в червено/розово от американска дизайнерка, чиито кутии за обувки също са в тези цветове Simple Smile Ta в моята глава тя - Tory Burch - много ползва тези комбинации, или може би просто аз съм повлияна от асоциацията си с цветовете на бранда.

Aaa, това е Пролет 2022... много готино!
https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2022-ready-to-wear/to … show/collection#1

# 127
Agent,
Тори Бърч и аз я харесвам много. Оранжевото е неин любим цвят още от времето, когато е била дете и затова се налага като основен на марката, която тя създава. Казвала е че за нея той е “позитивен и шик”. Даже попаднах на цитат: “Когато бях на пет, исках да нарисувам мандарина или корал в спалнята си”.

Показаната нова колекция също е доста весела и хулиганска в стил Пипи Дългото чорапче.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 18:49 от Аня

# 128
В това се влюбих, направо си се представих, помагайте please да го намеря

# 129
И на мен ми хареса.

# 130
За пръв път се запознах с комбинацията розово/ цикламено/ червено/ лилаво  /не всички накуп, де/ , преди поне десетина години, получавайки няколко чифта бельо на Викториас Сикрет от приятелка и , признавам, тогава ми се видя много странна.
Но ми харесва, даже сега мисля да нося червена жилетка с бели кецове с цикламено по тях.

# 131
В това се влюбих, направо си се представих, помагайте please да го намеря

Роклята е от есенната колекция '22, няма я още на сайта и:
https://www.toryburch.com/en-us/runway/runway-fall-2022/

# 132
Ще се появи начи Sunglasses виждам, че я има в различни цветове
Живи и здрави ще я дебна, това също много ми допада
Напомня ми малко Knapp, харесвам ги и имам някои техни неща

# 133
Аня, разкошни обувки! Каква марка са?

# 134
Babri,
На Guess, които избягвам, но тези са много приятна изненада. Има и друга разновидност на модела, също сполучлива. Токът не е толкова висок, колкото изглежда - 9 см е.

Общи условия

Активация на акаунт