Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 51 128
  • 634
  •   1
Отговори
# 105
Море, палтото от Оникса ли е? Гледах ги и аз и им се чудих, но някак си с тия пулове не мога да си го представя за ежедневно. С кецки не би ми харесало!
Не, от ОЛХ ми излезе малко по-изгодно, в офиса е, ще го прегледам, но на снимките изглеждаше толкова красиво със супер плътен косъм, надявам се да е такова. Ще видя как ще е, ако не ми е удобно ще го продам, просто го гледам от много време и много ми харесва, реших че ако не го купя ще съжалявам.

# 106
Море, аз също ги заглеждах тези палта, но реших че пуховете на ръкавите ми идват малко в повече. Затова в крайна сметка имам черно с пух само на яката който се сваля, но тези палта ми създават усещане за по-елегантна визия и не бух обула със сникърси или маратонки.
Виждам го с високи ботуши или чизми дори и да са равни. С боти на та ток също.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 11:25 от DzhuliB

# 107
  • В полите на Пирин планина
Аз пък спокойно си представям палтото с едни кубинки. Simple Smile

# 108
Ботуши, боти, кубинки , но задължително да има височина - ток , платформа .

# 109
Момичета, погледнах палтото и го върнах, много красива изработка, не мисля, че ще е неудобно, ръкавите са леко по-къси, красиво е много според мен. Но очаквах по-тъмен цвят, снимките са ме подвели и реших, че за 250лв искам да е перфектно и не направих компромис с цвета. Така че си реших проблем и с обувки и всичко, май ще слагам край на модните напъни, че дадох 20лв по доставки и връщаници 🤣

# 110
Докато пиша и палтото се върнало Simple Smile
По-тъмното на заден план ми харесва
Риана си я представям по пантофи, палтото, една корона стил Куин Елизабет и пак ще и върви Sparkling Heart

Аз се чудя на тази глезотия, която изобщо не ми е нужна. Подобен тип якета за топли дъждовни дни имам много, а и не съм много навън напоследък. И все пак ми харесва
От къде е? Харесва ми много, Blade Runner 2049 ми е и бих се облякла с удоволствие в него и без дъжд

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 07:06 от Al Georgieva

# 111
  • Някъде там
Какво мислите за тази комбинация.

Носите ли розово с червено?
И червенето с кои нюанси на розовото стои най добре?

# 112
На теб харесва ли ти? Ако ти харесва не виждам защо да не хи носиш заедно. Също така зависи с какви дрехи ще ги носиш.

# 113
Не си подхождат, защото червеното е с твърде студен оттенък.
И като стил малко ми се разминават ( твърде Street са ми тия кецове) , но айде, това може да е търсен ефект.
Иначе нося розово с червено, имам розово и червено палто, червени чанти и обувки. Даже днес съм с такъв пуловер

# 114
  • Street of Dreams
Розово с червено ми е no go.

# 115
+ 1 и от мен , освен това така и не можах да харесам и комбинацията фуксия с оранжево, но пък аз имам " алергия" към червеното.

# 116
Пуловера на tuali е много популярен, на много места виждам такава комбинация, но и на мен нещо розово с червено не ми се връзва.

Едит: тази комбинация е доста симпатична, така че защо пък не

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 10:41 от DzhuliB

# 117
Чантата и обувките са далеч един от друг и няма да има толкова контрастен ефект като при пуловера. Преспокойно може да ги сложи с дънки и Бяла тениска, колкото и банално да звучи.

# 118
  • Street of Dreams
Пуловера на tuali е много популярен, на много места виждам такава комбинация, но и на мен нещо розово с червено не ми се връзва.

Едит: тази комбинация е доста симпатична, така че защо пък не

Червеното ми вади очите с агресията си до нежното розово.

# 119
  • София
Да на комбинацията, не на кецовете и чантата конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт