Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 522
  • 634
  •   1
Отговори
# 90
Случва се да нося ниски обувки и маратонки/гуменки в дни с много ходене или каране на кола.
Е - не е като на токчета, но пак се харесвам. Ниски обувки, т.нар. балеринки най-често нося с подобни панталонки
дънки/панталони до глезена или пола до коляното.
А след току що проходила госпожица no way да тичам на токчета Grinning

# 91
  • в кукувиче гнездо
Всъщност аз съм много недоволна от Бианки след последната си поръчка. По принцип са ми любимата марка и имам различни обувки - удобни са, интересни модели имат, много са здрави. Според мен номерата са умалени, нося 39, на Бианки взимам обикновено 40. Нооо, последно поръчах едни, има ги сега в намаленията, със змийски принт. Изглеждат страхотни на снимката. Пристигна някакъв ужас, честно. Първо, тази обувка изглеждаше потресаващо грозно на живо, и второ 40 номер отговаряше сигурно на 43. Сигурна съм, че и на мъжа ми щяха да му хлопат. Изключително ме разочароваха, отгоре на всичко искаха да се плати не само връщането, но и доставката на пратката - някъде към 10 лева беше.

# 92
Поръчах си тези на Бианки, не мога да реша харесват ли ми или са ми някак лелкински 😅 освен това 37 номер с 24 см стелка са ми тесни и трябва да ги връщам, пак да ми доставят, ще дам 20лв за доставки, язък за промоцията. Освен това нямат цип и обуването е много трудно, отпред леко се пречупи кожата, защото обуването си е зор. Трябва да седна, да напъвам, после при сънуването пак да седна, да дърпам 😅 не виждам как ще става бързо обуване пред вратата. Какво мислите, има 38 размер, не знам да ги поръчам ли тях.

# 93
Аз бих ги върнала, но не за по- голям размер.

# 94
  • В полите на Пирин планина
На мен не ми харесват особено.

# 95
На мен не ми харесват особено.
И на мен, на снимките не ми изглеждаха така...

# 96
Честит празник дами!
Да сте живи и здрави и много обичани! Sparkling Heart

Бих върнала черните боти, нещо-нещо не стоят добре, а и обувки, които се обуват трудно ме докарват до истерия

# 97
Честит празник и от мен, прекрасни дами!  🌷

И на мен не ми харесват особено черните боти, а това, че размера не ти е точен мисля, че е знак. 😀

# 98
Няма ли я любовта от пръв поглед ... не е моята обувка / дреха или бижу.
Честит празник - бъдете здрави , красиви и обградени от обич🍀

# 99
  • София
Честит празник момичета! Бъдете здрави и обичани!

Купих си много свежарска рокля в идеалната за мен дължина от ВУ за жълти стотинки Blush. Проблемът е, че ми идва прозрачна и нямам идея с какво се носи. Предвид фината материя си я представям единствено на бос крак. Има ли разни подплати/рокли тип нощница....или и аз не знам какво, което може да се носи под подобни рокли? Показвам снимки на роклята и на прозрачността и Joy. Имам перфектните сандали и чанта за нея Joy.
Скрит текст:

# 100
Много красива рокля! Честита!
Да, за отдолу с комбинезон като е добре при покупката му да си с роклята, за да се избере цвета - много е прозрачна и в зависимост от цвета му ще се засили или избледнее този на роклята

# 101
Аз понеже съм фен на синьото имам в турско синьо и сутиен и подплата , та хич няма и да се замисля какво да е отдолу, но без чорапогащник не бих я носила.Обувките според визията на която бих желала да заложа - от кецки , през елегантни с  ток,  до балеринки.

# 102
Аз пак с мойте модни недоразумения, охх много съм зле, не ме мразете...ся излиза, че нямам красиви черни боти, а си поръчах такова палто, ама в по-различен сив цвят с какво може да се носи, нямам идея...с маратонки и кецки не става 😭🤣 не знам за кво правя опити да съм стилна и елегантна, като съм гола вода без грам усет, ми не си въртя с анцуга и кецките, както си знам 😓😬 от друга страна гледам Риана все върти и тя с някакви пухени кожуси 🤣 и със сникърсите

# 103
Море, палтото от Оникса ли е? Гледах ги и аз и им се чудих, но някак си с тия пухове не мога да си го представя за ежедневно. С кецки не би ми харесало! Иначе е адски красиво!

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 11:27 от mimi.7299

# 104
  • Street of Dreams
Сникърси, да.

Аз се чудя на тази глезотия, която изобщо не ми е нужна. Подобен тип якета за топли дъждовни дни имам много, а и не съм много навън напоследък. И все пак ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт