Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно носенето на ярки цветове и аксесоари?
Какви са мненията относно носенето на аксесоари като чанти и клъчове?
Какви са мненията на хората относно модните избори на Риана и дали ги подкрепят или критикуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно носенето на ярки цветове и аксесоари?
-
Какви са мненията относно носенето на аксесоари като чанти и клъчове?
-
Какви са мненията на хората относно модните избори на Риана и дали ги подкрепят или критикуват?
-
Какви са някои предложения за съчетаване на кожени дрехи и аксесоари?
-
Какви са мненията на участниците относно избора на чанта тип торба и колебанията им?

😅 освен това 37 номер с 24 см стелка са ми тесни и трябва да ги връщам, пак да ми доставят, ще дам 20лв за доставки, язък за промоцията. Освен това нямат цип и обуването е много трудно, отпред леко се пречупи кожата, защото обуването си е зор. Трябва да седна, да напъвам, после при сънуването пак да седна, да дърпам 😅 не виждам как ще става бързо обуване пред вратата. Какво мислите, има 38 размер, не знам да ги поръчам ли тях.

. Проблемът е, че ми идва прозрачна и нямам идея с какво се носи. Предвид фината материя си я представям единствено на бос крак. Има ли разни подплати/рокли тип нощница....или и аз не знам какво, което може да се носи под подобни рокли? Показвам снимки на роклята и на прозрачността и
. Имам перфектните сандали и чанта за нея

с какво може да се носи, нямам идея...с маратонки и кецки не става 😭🤣 не знам за кво правя опити да съм стилна и елегантна, като съм гола вода без грам усет, ми не си въртя с анцуга и кецките, както си знам 😓😬 от друга страна гледам Риана все върти и тя с някакви пухени кожуси 🤣 и със сникърсите